Chelseas startoppstilling: Mendy - Azpilicueta, Rudiger, Zouma, Chilwell - Jorginho, Kovacic - Ziyech, Havertz, Hudson-Odoi - Werner.
    Chelseas reserver: Caballero, Ziger, James, Tomori, Christensen, Emerson, Kante, Mount, Pulisic, Giroud, Abraham.
    Krasnodars lag: Safonov - Smolnikov, Kaio, Martynovich, Chemov - Olsson, Utkin, Gazinski, Vilhena, Ramirez - Berg.
    Krasnodars reserver: Gorodov, Sinitsin, Kutovoi, Spertsyan, Sabua, Litvinov, Suleymanov.
    Krasnodar tapte 1-3 hjemme mot serieleder Spartak Moskva i ligaen i helgen. Victor Moses, på utlån fra Chelsea, scoret ett av målene for Spartak.
    Svenske Marcus Berg starter på topp for Krasnodar. Han har så langt fem ligamål på ti kamper, men har ikke scoret i Champions League-kvalifiseringen, og heller ikke mot Rennes i den første gruppespillkampen (1-1). Kristoffer Olsson starter også for Krasnodar, mens Viktor Claesson er ute med skade.
    For Chelsea får Hakim Ziyech sin første kamp fra start. Stopper Thiago Silva er ikke med i troppen til Russland.
    Chilwell rører det til, og Berg kommer til avslutning - han treffer ikke målet.
    3'
    Utkin prøver seg med et skudd fra kanten av 16-meteren - god redning av Mendy, som får slått til corner.
    5'
    Corneren blir det ikke noe farlig ut av.
    5'
    Ziyech, som altså spiller fra start for første gang, kommer til en avslutning fra skrått hold. Keeper slår til corner.
    9'
    Chilwell tar corneren, men heades enkelt unna.
    10'
    Straffe til Chelsea! Kaio feller Werner.
    12'
    Det VAR-sjekkes nå. Solid pipekonsert fra tribunene. Det blir straffe.
    13'
    Chelsea bommer på straffe! Det er Jorginho som tar den. Hopper som vanlig like før han skyter, men setter den i stolpen. Ballen går i ryggen til Safonov - som for øvrig har kastet seg feil vei. Werner er først på returen, men avslutningen blokkeres.
    14'
    Hudson-Odoi header - via en forsvarer og til corner.
    17'
    Ny corner fra Chilwell, som det ikke blir noe farlig ut av.
    17'
    Vilhena skyter fra distanse - via en Chelsea-forsvarer og like utenfor. Den hadde ikke Mendy tatt hvis ballen hadde sneket seg på innsiden av stolpen.
    19'
    Ramírez prøver seg med et skudd - Mendy varter opp med en kontrollert redning til tross for at skuddet er borti en Chelsea-spiller på veien.
    20'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Kristoffer Olsson
    Svensken feller Havertz, og får gult kort.
    22'
    Hjemmelaget ruller opp et farlig angrep, men Chelsea vinner ballen etter at Havertz vinner en duell inne i feltet. Utkin blir liggende etter den, og det er på grensen av Havertz.
    25'
    Så kontrer Chelsea, og det er nesten så Havertz finner Ziyech inne foran målet.
    27'
    Ziyech skyter fra 20 meter - Safonov er nede og holder.
    29'
    Det er mange tøffe dueller her nå, og det blir nok flere gule kort etter hvert.
    32'
    Chilwell kommer seg ned til kortlinjen, og legger ut i feltet. Men der er ingen medspillere på plass.
    35'
    Mål for Chelsea!
    FK Krasnodar 0 - 1 Chelsea
    Mål: Callum Hudson-Odoi
    Målgivende: Kai Havertz
    HUDSON-ODOOOOI! En stygg keepertabbe av Safonov. Havertz spiller frem Hudson-Odoi inne i feltet, og han drar bort en forsvarer før han skyter. Avslutningen går rett på keeper, men så fomler Safonov med den og ballen spretter inn i målet.
    37'
    Chelsea triller ball nå. Har fått ledelsen, og det er et fint resultat å ha med inn i garderoben.
    40'
    Havertz header over fra kloss hold etter innlegg fra Azpilicueta. En stor sjanse, men tyskeren er uansett offside. Ikke patent keeperspill der heller.
    43'
    Fint raid av Vilhena og Olsson på venstrekanten etter en Chelsea-corner. Svensken drar seg fri på kanten, men innlegget plukkes av Mendy.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Havertz kommer til heading, men treffer ikke ballen skikkelig og den seiler utenfor.
    45'+1
    Det er greit at Chelsea leder i Russland, men det har ikke vært voldsomt med sjanser. Bortsett fra scoringen, så er det først og fremst straffemissen til Jorginho.
    Olsson legger inn fra venstre, og Utkin header - ufarlig utenfor målet til Mendy.
    48'
    Kovacic skyter fra kanten av 16-meteren - en halvmeter utenfor stolpen til høyre for keeper.
    49'
    Krasnodar viser litt tendenser nå, men får ikke satt Mendy på prøve.
    52'
    Farlig Krasnodar-angrep, men Gazinskiys skudd blokkeres til corner.
    54'
    ENORM SJANSE TIL KRASNODAR! Gazinskiy klinker til på direkten etter corneren, og ballen smeller i tverrliggeren.
    55'
    Chilwell ligger nede etter en duell med Smolnikov. Den duellen er tøff, men ser greit ut at dommeren ikke blåser.
    55'
    Nå er det Zouma som ligger nede etter å ha fått en smell i hodet. Han virker veldig omtåket, men ser ut til at han skal fortsette.
    56'
    Nå ligger Smolnikov nede etter en duell med Werner. Han blir liggende, og Chelsea fortsetter å spille. Det pipes fra tribunene, men det er ikke noe å klage på. Smolnikov kommer seg på bena igjen.
    59'
    Halvklarering i Chelelsea-forsvaret, og Chernov skyter på volley fra kanten av 16-meteren - over målet.
    62'
    Kovacic feller Utkin, og Krasnodar får frispark i god posisjon.
    65'
    Utkin skyter rett i muren, og så får han returen og skyter halvhjertet laaaangt utenfor. Elendig!
    66'
    Chelsea ruller opp i andre enden av banen, men avslutningen fra Ziyech er svak og keeper redder enkelt.
    67'
    Krasnodar i angrep, og Berg skyter fra spiss vinkel - Mendy slår unna.
    67'
    Corner til hjemmelaget. Rudiger header den unna.
    68'
    Azpilicueta legger inn fra høyre, men rett på keeper.
    70'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Mason Mount
    Ut: Jorginho
    71'
    Inn: N'Golo Kante
    Ut: Mateo Kovacic
    71'
    Inn: Christian Pulisic
    Ut: Callum Hudson-Odoi
    71'
    Grei trio for Chelsea å sette inn det der. Krasnodar har en syltynn benk, og avventer byttene.
    72'
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Shapi Suleymanov
    Ut: Daniil Utkin
    74'
    Ny straffe til Chelsea. Det dømmes for hands.
    74'
    Aleksandr Martynovich
    Martynovic får gult kort også. Det er strengt.
    75'
    Chelsea scorer på straffe!
    FK Krasnodar 0 - 2 Chelsea
    Mål: Timo Werner
    Tyskeren banker straffesparket til høyre for keeper.
    76'
    Kaos-tendenser i Krasnodar-forsvaret nå. Werner jager en ball inne i feltet, og snapper den nesten fra keeper.
    78'
    Pulisic prøver seg på et brassespark, men bommer rett og slett på balle.
    79'
    FK Krasnodar 0 - 3 Chelsea
    Mål: Hakim Ziyech
    Målgivende: Timo Werner
    NÅ ER DET LEKESTUE! Werner med pasningen, og han finner Ziyech, som krangler den inn fra seks meter.
    80'
    Inn: Emerson
    Ut: Ben Chilwell
    81'
    Inn: Tammy Abraham
    Ut: Hakim Ziyech
    81'
    Inn: Eduard Spertsyan
    Ut: Kristoffer Olsson
    82'
    Ramirez drar seg inn fra kanten og fyrer - Mendy redder enkelt.
    85'
    Inn: Leon Sabua
    Ut: Marcus Berg
    87'
    Krasnodar prøver litt på tampen her da, men det blir litt halvhjertet. Ramirez rører dunt ute på venstrekanten. Ender med at han "loffer" et puslete innlegg rett til keeper.
    90'
    FK Krasnodar 0 - 4 Chelsea
    Mål: Christian Pulisic
    DER ER DET FIRE! Abraham med tunnel på høyrekanten før han spiller til Pulisic, som setter ballen mellom bena til keeper fra skrått hold. Ikke bra keeperspill.
    90'
    Det er lagt til fire minutter.
    90'
    Frispark til Krasnodar. Men Suleymanov skyter ufarlig i nettveggen. Mendy har full kontroll.
    90'+4
    Der er det finito! Enkel seier for Chelsea til slutt, men Frank Lampards menn var på litt gyngende grunn frem til det siste kvarteret. Chelsea har nå fire poeng på to kamper, og det er en grei start på turneringen.