Den første omgangen er sparket i gang.
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Gazprom Arena.
    2'
    Artur Soares Dias tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Douglas Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Gult kort til Lazio
    Jean-Daniel Akpa-Akpro
    Dommer Artur Soares Dias viser Jean-Daniel Akpa-Akpro (Lazio Roma) det gule kortet.
    4'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Frispark for Lazio Roma på egen banehalvdel.
    6'
    Lazio Roma tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Daler Kuzyaev
    Daler Kuzyaev (FK Zenit St Petersburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    7'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Lazio Roma på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    9'
    9'
    11'
    Joaquin Correa (Lazio Roma) slår en corner fra høyre side på Gazprom Arena.
    12'
    Mohamed Fares
    Lazio Roma angriper, men avslutningen til Mohamed Fares går utenfor.
    13'
    I St. Petersburg slår Joaquin Correa en corner fra venstre.
    13'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Magomed Ozdoev
    Magomed Ozdoev (FK Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Gazprom Arena, men klarer ikke å score.
    18'
    Vedat Muriqi
    Vedat Muriqi (Lazio Roma) kommer seg fri på Gazprom Arena, men avslutningen går utenfor.
    20'
    22'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    24'
    En av FK Zenit St Petersburgs spillere blir avblåst for offside.
    27'
    29'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 0 Lazio
    Mål: Aleksandr Yerokhin
    Målgivende: Artem Dzyuba
    Mål! FK Zenit St Petersburg tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Aleksandr Yerokhin på Gazprom Arena. Flott spill fra Artem Dzyuba før målet.
    32'
    Joaquin Correa (Lazio Roma) løfter inn en corner fra høyre på Gazprom Arena.
    35'
    Vedat Muriqi (Lazio Roma) header utenfor.
    37'
    Målsjanse på Gazprom Arena! Magomed Ozdoev fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    FK Zenit St Petersburg angriper, men blir avblåst for offside.
    48'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Danilo Cataldi
    Ut: Marco Parolo
    Lazio Roma bytter ut Marco Parolo med Danilo Cataldi. Dette er det første byttet som Simone Inzaghi gjør i dagens kamp.
    52'
    Frispark til Lazio Roma på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    55'
    FK Zenit St Petersburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    59'
    Sergej Milinkovic-Savic
    Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Roma) får et gult kort av dommer Artur Soares Dias.
    59'
    Inn: Felipe Caicedo
    Ut: Vedat Muriqi
    Lazio Roma bytter ut Vedat Muriqi med Felipe Caicedo.
    59'
    Inn: Andreas Pereira
    Ut: Mohamed Fares
    Lazio Roma gjør sitt tredje bytte. Mohamed Fares erstattes av Andreas Pereira.
    60'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Andrey Mostovoy
    Ut: Aleksandr Yerokhin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Andrey Mostovoy, mens Aleksandr Yerokhin tar plass på benken.
    61'
    Andrey Mostovoy
    Andrey Mostovoy (FK Zenit St Petersburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    64'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    65'
    Dommer Artur Soares Dias venter med å sette i gang spillet fordi Artem Dzyuba ligger nede.
    66'
    67'
    Artem Dzyuba er på beina igjen og fortsetter kampen på Gazprom Arena.
    67'
    En av FK Zenit St Petersburgs spillere blir avblåst for offside på Gazprom Arena.
    68'
    68'
    Danilo Cataldi
    Lazio Roma angriper i St. Petersburg. Danilo Cataldi fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Det blir farlig! Frispark for Lazio Roma er nær straffområde.
    71'
    Wesley Hoedt
    Sjanse! Lazio Roma avanserer forover, men Wesley Hoedt avslutter utenfor.
    73'
    Felipe Caicedo
    Felipe Caicedo (Lazio Roma) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    76'
    77'
    Felipe Caicedo (Lazio Roma) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Wilmar Barrios
    Wilmar Barrios (FK Zenit St Petersburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    Inn: Daniil Krugovoy
    Ut: Yuri Zhirkov
    Yuri Zhirkov (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Daniil Krugovoy.
    79'
    Joaquin Correa
    Sjanse i St. Petersburg! Joaquin Correa (Lazio Roma) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    Mål for Lazio!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 1 Lazio
    Mål: Felipe Caicedo
    Målgivende: Francesco Acerbi
    Felipe Caicedo utligner til 1-1 på Gazprom Arena. Det er en fin assist fra Francesco Acerbi.
    82'
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i St. Petersburg. Daler Kuzyaev avslutter, men treffer ikke mål.