3-0
    Kampen har startet.
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    2'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Stamford Bridge.
    7'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Hakim Ziyech
    Chelsea FC angriper, men avslutningen til Hakim Ziyech går utenfor.
    8'
    Chelsea FC har fått straffespark i London!
    9'
    Gult kort til Rennes
    Dalbert
    Dalbert (Stade Rennes) mottar sitt første gule kort for dagen på Stamford Bridge.
    9'
    Chelsea scorer på straffe!
    Chelsea 1 - 0 Rennes
    Mål: Timo Werner
    Mål! Chelsea FC får et straffespark som Timo Werner setter i mål på Stamford Bridge. Stillingen er dermed 1-0.
    10'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor Chelsea FC-området.
    12'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Chelsea
    N'Golo Kante
    Dommer Felix Zwayer viser N`Golo Kante (Chelsea FC) det gule kortet.
    26'
    En av Stade Renness spillere blir avblåst for offside.
    27'
    I London slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    29'
    Hakim Ziyech (Chelsea FC) løfter inn en corner fra høyre på Stamford Bridge.
    30'
    Hakim Ziyech (Chelsea FC) pådrar seg et gult kort.
    32'
    Chelsea FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Rennes.
    32'
    Benjamin Bourigeaud
    Målsjanse! Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Felix Zwayer tildeler Chelsea FC en corner. Hakim Ziyech sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    VAR sjekker om det er straffe til Chelsea
    39'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Chelsea FC får straffe!
    40'
    Dommeren dømmer straffe til Chelsea
    40'
    Andre gule kort til Rennes
    Dalbert
    Utvisning! Dalbert (Stade Rennes) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    40'
    Chelsea 2 - 0 Rennes
    Timo Werner scorer på straffe og Chelsea FC øker ledelsen til 2-0.
    41'
    Mason Mount
    Sjanse! Chelsea FC avanserer forover, men Mason Mount avslutter utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Adrien Truffert
    Ut: James Lea Siliki
    Julien Stephan gjør dagens første bytte i London, når han tar ut James Lea Siliki og setter inn Adrien Truffert.
    46'
    En av Chelsea FCs spillere blir avblåst for offside på Stamford Bridge.
    47'
    Hakim Ziyech (Chelsea FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 3 - 0 Rennes
    Mål: Tammy Abraham
    Målgivende: Reece James
    Mål! Tammy Abraham gir Chelsea FC en komfortabel 3-0 ledelse. Reece James var nest sist på ballen.
    50'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    53'
    Damien Da Silva
    Stade Rennes angriper i London. Damien Da Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    55'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Stamford Bridge.
    59'
    Chelsea FC angriper, men Felix Zwayer blåser for offside.
    60'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    62'
    Inn: Clement Grenier
    Ut: Steven Nzonzi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Clement Grenier, mens Steven Nzonzi tar plass på benken.
    62'
    Inn: Romain Del Castillo
    Ut: Yann Gboho
    Stade Rennes gjør sitt tredje bytte. Yann Gboho erstattes av Romain Del Castillo.
    62'
    Inn: Jeremy Doku
    Ut: Martin Terrier
    Stade Rennes bytter ut Martin Terrier med Jeremy Doku.
    63'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Mateo Kovacic
    Ut: N'Golo Kante
    Frank Lampard (Chelsea FC) gjør sitt første bytte for dagen. Mateo Kovacic erstatter N`Golo Kante.
    63'
    Inn: Olivier Giroud
    Ut: Tammy Abraham
    Tammy Abraham (Chelsea FC) erstattes av Olivier Giroud.
    63'
    Inn: Emerson
    Ut: Ben Chilwell
    Chelsea FC bytter ut Benjamin Chilwell med Emerson.
    63'
    65'
    Jorginho
    Dommer Felix Zwayer gir Jorginho (Chelsea FC) et gult kort.
    65'
    Chelsea FC angriper, men blir avblåst for offside.
    68'
    Inn: Antonio Rüdiger
    Ut: Thiago Silva
    Bytte for Chelsea FC. Antonio Rudiger kommer inn for Thiago Silva på Stamford Bridge.
    68'
    Jeremy Doku
    Målsjanse på Stamford Bridge! Jeremy Doku fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Kurt Zouma ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    70'
    Kurt Zouma er på beina igjen og fortsetter kampen.
    70'
    Olivier Giroud
    Chelsea FC angriper i London. Olivier Giroud avslutter på mål, men greier ikke å score.
    74'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    Inn: Callum Hudson-Odoi
    Ut: Hakim Ziyech
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chelsea FC. Inn kommer Callum Hudson-Odoi, mens Hakim Ziyech tar plass på benken.
    75'
    Chelsea FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    75'
    Frispark til Chelsea FC på halvdelen til Stade Rennes.
    76'
    Inn: Adrien Hunou
    Ut: Sehrou Guirassy
    Stade Rennes bytter ut Sehrou Guirassy med Adrien Hunou. Dette er det femte byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    76'
    Frispark Stade Rennes.
    78'
    Mateo Kovacic
    Mateo Kovacic (Chelsea FC) får et gult kort av dommer Felix Zwayer.
    79'
    80'
    Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Chelsea FC.
    83'
    Stade Rennes angriper, men Adrien Truffert vinkes av for offside.
    84'
    Adrien Hunou
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Adrien Hunou går utenfor.
    85'
    85'
    Hamari Traore
    Målsjanse! Hamari Traore (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Stade Rennes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    88'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Chelsea FC.
    89'
    Romain Del Castillo
    Romain Del Castillo (Stade Rennes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.