0-2
0-3

Ble dekket av Yngve Gjerde

Erling Braut Haaland starter kveldens kamp for Dortmund.
    Nordmannen sto over kampen mot Arminia Bielefeld med kneplager i helgen, men er klar for Champions League-oppgjøret mot Brugge.
    Dortmund XI: Bürki – Meunier, Akanji, Delaney, Guerreiro – Witsel, Dahoud – Hazard, Reyna, Brandt – Haaland
    Dortmund-benken: Unbehaun, Drljaca, Morey, Sancho, Reus, Schulz, Reinier, Bellingham, Piszczek, Passlack, Knauff, Raschl
    Dortmund må klare seg uten Mats Hummels i midtforsvaret. Han pådro seg en strekkskade mot Arminia Bielefeld i helgen. Dortmund-trener åpnet for en trebackslinje på pressekonferansen, men ser ut til å ha landet på Delaney som stoppermakker til Akanji.
    To av gjestenes fremste angrepsvåpen, Marco Reus og Jadon Sancho, sitter på benken. Dortmund møter Bayern München til toppkamp lørdag og er nok føre var.
    Brugge XI: Mignolet – Clinton Mata, Deli, Kossounou – Sobol, Vormer, Vanaken, Rits, Diatta – Lang, Bonaventure
    Brugge-benken: Horvath, Balanta, Krmencik, Schrijvers, Okereke, Badji, Van Der Brempt, Mechele, De Ketelaere
    Krepin Diatta (eks Sarpsborg) starter for vertene, mens Ethan Horvath (eks Molde) sitter altså på benken for belgierne.
    Gode tendenser fra Dortmund innledningsvis her.
    3'
    Hazard ser kvikk ut. Skaffer kampens første corner.
    3'
    Guerreiros corner stanges unna.
    4'
    Gjestene får kampens første store sjanse! Skudd fra Lang, i en kjempeposisjon, som blokkeres av en liggende Hazard! På rett sted til rett tid der, belgieren.
    5'
    Så starter Haaland i bakrom, men Guerreiro er upresis.
    6'
    Meunier blir med i angrep, men nektes innlegg i duell med to Brugge-spillere.
    8'
    Ble spilt en kamp klokken 18.55 i denne gruppen også, og at det endte 1-1 mellom Zenit og Lazio er på mange måter ideelt for de to som spiller i kveld. Om noen skulle vinne her, vil de umiddelbart feste grep om avansement fra gruppe F.
    11'
    Lazio troner øverst i gruppen med 5 poeng, men i skrivende stund, om dette står seg, har også Club Brugge 5 poeng. Dortmund har 4 med uavgjort her.
    11'
    Så er det faktisk et dommerbytte her. Det ser vi ikke ofte!
    12'
    Mål for Borussia Dortmund!
    Club Brugge 0 - 1 Borussia Dortmund
    Mål: Thorgan Hazard
    Flaks og flyt i skjønn forening for gjestene! Et innlegg fra venstre forlenges av venstrehånden til Brugge-keeper Mignolet. Den spretter deretter litt heldig til Hazard, som skyter - og igjen via Mignolet - i mål!
    14'
    Haaland får en scoringsmulighet fra skrått hold. Må nøye seg med en corner.
    18'
    Club Brugge 0 - 2 Borussia Dortmund
    Mål: Erling Braut Haaland
    SELVFØLGELIG! Får to sjanser Haaland. Den første med hodet - som reddes av Mignolet. Han er selv på returen og setter den sikkert!
    18'
    Har god kontroll her nå, gjestene i gult.
    23'
    STOR BRUGGE-SJANSE! De ruller nydelig opp. Vanaken finner Vormer som skyter med venstre, men skuddet reddes mesterlig av Bürki. Deretter får Diatta muligheten på returen, men skuddet blokkeres av Meunier.
    23'
    I skrivende stund troner altså Dortmund øverst i gruppen. Poenget foran Lazio, to foran kveldens motstander.
    25'
    Haaland med en ny, god involvering. Får med seg ballen og finner Hazard med et innlegg. Belgieren kliner til på volley, men treffer leggen og landsmann Mignolet redder enkelt.
    28'
    Reyna spiller gjennom Haaland. Nordmannen stormer mot Brugge-målet, men under tøft press fra forsvaret får han ikke ordentlig trøkk i skuddet. Mignolet redder.
    30'
    Club Brugge 0 - 3 Borussia Dortmund
    Målgivende: Thomas Meunier
    IGJEN! Og det er så vakkert! Dahoud med en nydelig stikker til Meunier. Alene med keeper spiller han på tvers til Haaland som enkelt setter inn sin andre for kvelden!
    32'
    Han er i fyr og flamme - Erling Braut Haaland.
    33'
    Brugge får en corner.
    34'
    Klareres.
    35'
    Langskudd fra Sobol. Brukbart forsøk, men utenfor.
    36'
    Spiller veldig fin fotball her nå, gjestene.
    41'
    Dortmund får en kjempemulighet til å kontre. Haaland starter i bakrom og har et stort forsprang på forsvarerne til Brugge, men pasningen fra Brandt er fryktelig svak.
    42'
    Åpenbart ikke helt fornøyd der, Haaland. Vil ha hat trick.
    42'
    Haaland setter opp Hazard i en glimrende posisjon med nok en god involvering. Belgieren mister ballen.
    44'
    Club Brugge-forsvarerne får altså ikke has på Haaland. Har vært et konstant uromoment på topp.
    44'
    Diatta løsner skudd fra distanse. Midt på Bürki, som holder i fast grep.
    45'
    To minutter legges til.
    45'
    2. omgang er i gang.
    Lagene kommer uendret til denne omgangen.
    46'
    Så spørs det hvor lenge spillere som Haaland får spille i dag. Dortmund møter Bayern München lørdag. Favre vil nok hvile noen av superstjernene til den toppkampen.
    47'
    Reyna drar seg innover og feier til. Himmelhøyt over fra supertalentet.
    48'
    Dortmund stormer i angrep, men Haaland er upresis idet han forsøker å spille fri Brandt.
    50'
    Virker å ha veldig god kontroll her, gjestene. Club Brugge har vært tannløse etter pause.
    55'
    Nesten jinx! Club Brugge vinner ballen og kontrer. Dennis spinner rundt med Meunier og får skutt, men Bürki redder!
    56'
    Får en corner, vertene.
    56'
    Nære! Odilon stanger mot mål, men Reyna står i veien!
    57'
    Ny corner.
    57'
    Ender i offside på Vormer og Dortmund overtar.
    57'
    Diatta slurver i mottaket og Dortmund vinner et innkast. Nå roes det ned.
    61'
    Det spørs om ikke Haaland tas av banen når Lucien Favre føler seg hakket tryggere på seier – allerede lørdag venter Bayern München i ligaen.