Haugesund starter med følgende lag (4-4-1-1): Sandvik - Desler, Bergqvist, Tiedemann, Stølås - Kallevåg, Våge Nilsen, Tronstad, Pedersen - Grindheim - Wadji.
    Haugesunds reserver: Gostomski, Knudsen, Samuelsen, Leite, Velde Krygård, Koné.
    Stabæk starter med dette laget (4-4-1-1): Sandberg - Hernandez, Demidov, Hanche-Olsen, Vihmann - Bohinen, Børkeeiet, Askildsen, Brynhildsen - Vetlesen - Boli.
    Stabæks reserver: Kjellevold, Kirk, Strømnes, Braaten, Jie, Vogt, Mokthar.
    Fintfint vær i Haugesund, så gjenstår det å se om kampen står i stil. Begge lag vant i forrige runde.
    Litt glissent på tribunene, men kanskje det er kaaanskje halvfullt på Haugesund stadion. Det vil si rundt 4000 tilskuere.
    Kallevåg triller til høyreback Desler, men skuddet går høyt over fra drøyt 20 meter.
    1'
    Wadji spilles frem, men Demidov er tett oppi spissen og vinner ball. Blir ikke frispark, men det er selvfølgelig Wadji uenig i.
    3'
    Stølås legger farlig inn fra venstre, men Grindheim når ikke frem. Kallevåg kan legge inn på nytt, men det er svakt. Ingen adresse, og faktisk ikke godt å si om det er skudd eller innlegg.
    4'
    Corner til hjemmelaget. Kampens første.
    5'
    Kallevåg tar corneren - mot første stolpe. Klareres enkelt.
    6'
    Stælås legger farlig inn, men Demidov gjør en god manøver og klarerer.
    7'
    Frispark til Stabæk på 35-40 meter. Blir ikke noe farlig ut av det.
    8'
    Børkeeiet med en pasning i retning av Brynhildsen, men Sandvik er ute og rydder opp.
    10'
    Stabæk har kommet mer med etter at hjemmelaget åpnet best.
    10'
    Desler er oppe i angrep igjen, og legger farlig inn foran målet. Men der er det ingen lagkamerater på rett plass.
    11'
    Stabæk får sin første corner i kampen. Den slås lavt mot første, men det måkes enkelt unna av FKH-forsvaret.
    14'
    Stølås med et småfarlig innlegg fra venstre, men Stabæk får ryddet opp på et vist.
    18'
    Sandberg glipper ballen inne i feltet, men får tak i den kjapt. Så tar han et langt utspill, som nesten er perfekt gjennomspill til Boli. Keeperkollega Sandvik fanger den.
    19'
    Stølås skal ta et nytt frispark. Har ikke vært veldig bra dødballer fra den rutinerte backen så langt. Men nå blir det farlig. Han skrur inn mot bakre stolpe, og keeper Sandberg ser ikke ut til å ha full kontroll. Men ballen skrur like utenfor.
    21'
    Gult kort til FK Haugesund
    Douglas Berggvist
    Går voldsomt inn i ryggen til Boli, og får kampens første gule.
    22'
    Frisparket ender hos Brynhildsen, som legger småfint inn med utsiden av foten. Ballen havner ikke hos noen av medspillerne.
    22'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 0 Stabæk
    Mål: Douglas Berggvist
    Hjemmelaget tar ledelsen etter et langt innkast fra Stølås. Bergqvist gir seg ikke inne i feltet etter at han ligger nede etter en duell. Så klarer han å krangle ballen i mål fra liggende posisjon.
    24'
    Farlig sjanse for hjemmelaget igjen. Wadji legger inn, og Sandberg får slått den unna - Desler skyter - Sandberg blokkerer til corner.
    25'
    Den påfølgende corneren blir klarert.
    26'
    Vetlesen drar seg fint fri på midtbanen, men pasningen i retning av Bohinen blir upresis.
    29'
    Kallevåg spiller til Pedersen. Kjempesjanse for sistnevnte, som er alene med keeper. Men så varter Sandberg opp med en god redning.
    30'
    Herlig forarbeid av Brynhildsen på venstrekanten. Drar seg fri fra Desler, og legger perfekt inn til Boli. Men så treffer ikke Stabæk-spissen fra kloss hold.
    31'
    Hernandez med godt forarbeid, men Boli taper i luften inne foran målet.
    35'
    Frispark til Stabæk på 30 meter. Vetlesen tar det, men over alle inne i feltet og til utspill fra femmeter.
    37'
    Gult kort til Stabæk
    Vadim Demidov
    Wadji setter fart, og kommer seg forbi to spillere. Men Demidov klipper ned spissen ute på venstrekanten. Det kortet er fortjent.
    40'
    Frisparket fra Stælås blir bokset unna av Sandberg.
    41'
    Andre gule kort til Stabæk
    Tronstad spiller Wadji igjennom, og Demidov klipper ned spissen igjen. Han får sitt andre gule, på to og et halvt minutt, og må ut.
    43'
    Nå skal Stabæk få det veldig tøft her. Børkeeiet går ned som midtstopper.
    44'
    Hernandez legger inn, men keeper plukker enkelt.
    45'
    Stølås skaffer FKH en corner på tampen her. Den blir det ikke noe farlig ut av.
    45'+1
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Steinar Strømnes
    Ut: Kristoffer Askildsen
    46'
    Wadji ehader mot mål, men det blir ikke farlig.
    47'
    Grindheim kan skyte fra 16 meter - feier den høyt over!
    48'
    Stølås skyter fra distanse, men treffer ikke målet.
    51'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Fredrik Pallesen Knudsen
    Ut: Douglas Berggvist
    53'
    Våge Nilsen legger inn fra høyre - rett i fanget til Sandberg.
    55'
    Wadji spilles frem inne i feltet. Han prøver å legge ut i feltet, men pasningen stoppes.
    57'
    Vetlesen feller Wadji, og hjemmelaget får frispark i farlig posisjon.
    58'
    Stølås skyter på frisparket. Skrur rundt muren, og i tverrliggeren!
    59'
    Inn: Nikolaj Kirk
    Ut: Emil Bohinen
    60'
    Viktig av Hanche-Olsen, som får headet unna rett foran nesa på Grindheim inne i feltet.
    62'
    Inn: Kristoffer Velde
    Ut: Thore Pedersen
    62'
    Wadji skyter fra distanse, men ballen seiler høyt over.
    64'
    Velde kommer til skudd, men går rett på keeper, som holder greit.
    66'
    Velde legger farlig inn fra venstre, men Grindheim når ikke den.
    67'
    Stabæk ligger lavt og er veldig lite farlige. Hjemmelaget har ball og styrer spillet, men skaper heller ikke all verden.
    68'
    Stølås kan skyte, men så nøler han. Prøver en stikker til Grindheim inne i feltet, men det blokkeres og så får Stabæk frispark.
    69'
    Brynhildsen drar seg nesten fri inne i feltet, men når han avslutter så står det en FKH-spiller i veien.
    70'
    Brynhildsen på farten igjen, men Desler blokkerer.
    70'
    Madis Vihmann
    Midstopperen holder igjen Wadji. Gult kort.
    71'
    Frispark til hjemmelaget i farlig posisjon igjen.
    72'
    FK Haugesund 2 - 0 Stabæk
    Mål: Alexander Stølås
    Der sitter frisparket! Det første forsøket gikk i tverrliggeren, men nå treffer han. Deilig skru, og hardt treff - ballen bøyer seg inn i hjørnet oppe til høyre for Sandberg.
    73'
    Wadji skaffer FKH en corner.
    75'
    Stølås tar corneren - Stabæk får måket unna.
    76'
    Tronstad skyter mot mål, men fra seks meter prøver Grindheim å styre ballen videre i nettet - headingen går over.
    77'
    Kallevåg finner Wadji. Han kan skyte fra god posisjon, men Børkeeiet blokkerer.
    78'
    Inn: Martin Samuelsen
    Ut: Torbjørn Kallevåg
    79'
    Frispark til Stabæk på høyrekanten. Vetlesen legger inn, men det blokkeres og halvklareres. Haugesund får til slutt kontroll.
    80'
    Boli får en god pasning fra Hanche-Olsen, men header svakt utenfor fra seks meter.
    82'
    Inn: Daniel Braaten
    Ut: Hugo Vetlesen
    83'
    Stølås tar en ny corner.
    84'
    FK Haugesund 3 - 0 Stabæk
    Mål: Martin Samuelsen
    Målgivende: Alexander Stølås
    DER SITTER 3-0! Stølås tar en corner, og ved bakre stolpe står innbytter Samuelsen og stanger inn sitt andre mål på to kamper.