Ble dekket av Per Opsahl

Desler er oppe i angrep igjen, og legger farlig inn foran målet. Men der er det ingen lagkamerater på rett plass.
    11'
    Stølås skal ta et nytt frispark. Har ikke vært veldig bra dødballer fra den rutinerte backen så langt. Men nå blir det farlig. Han skrur inn mot bakre stolpe, og keeper Sandberg ser ikke ut til å ha full kontroll. Men ballen skrur like utenfor.
    21'
    Gult kort til FK Haugesund
    Douglas Berggvist
    22'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 0 Stabæk
    Mål: Douglas Berggvist
    24'
    Farlig sjanse for hjemmelaget igjen. Wadji legger inn, og Sandberg får slått den unna - Desler skyter - Sandberg blokkerer til corner.
    25'
    Kallevåg spiller til Pedersen. Kjempesjanse for sistnevnte, som er alene med keeper. Men så varter Sandberg opp med en god redning.
    30'
    Herlig forarbeid av Brynhildsen på venstrekanten. Drar seg fri fra Desler, og legger perfekt inn til Boli. Men så treffer ikke Stabæk-spissen fra kloss hold.
    31'
    Gult kort til Stabæk
    Vadim Demidov
    40'
    Andre gule kort til Stabæk
    43'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Steinar Strømnes
    Ut: Kristoffer Askildsen
    46'
    Grindheim kan skyte fra 16 meter - feier den høyt over!
    48'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Fredrik Pallesen Knudsen
    Ut: Douglas Berggvist
    53'
    Stølås skyter på frisparket. Skrur rundt muren, og i tverrliggeren!
    59'
    Inn: Nikolaj Kirk
    Ut: Emil Bohinen
    60'
    Inn: Kristoffer Velde
    Ut: Thore Pedersen
    62'
    Madis Vihmann
    71'
    FK Haugesund 2 - 0 Stabæk
    Mål: Alexander Stølås
    73'
    Tronstad skyter mot mål, men fra seks meter prøver Grindheim å styre ballen videre i nettet - headingen går over.