Hei og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom FK Haugesund og HamKam.
    39%
    Uavgjort
    14%
    Antall stemmer: 602
    Hjemmelaget Haugesund møter nok opp revansjelystne i kveld, etter at de forrige runde gikk på et overtidstap i borteoppgjøret mot Jerv.
    HamKam på sin side spilte 0-0 hjemme mot Molde i forrige serierunde. Som må sies å være et sterkt poeng.
    Bortelaget har kun ett tap på sine siste ti kamper i seriesammenheng. Det kom mot Odd 28. mai.
    Haugesund startet sesongen fryktelig med fem strake tap innledningsvis.
    Haugesund (4-4-1-1): Selvik - Therkildsen, Bærtelsen, Reese, Walstad - Eskesen, Zafeiris, Krygård, Njie - Samuelsen - Ndour.
    HamKam (3-4-3): Hagen - Opshal, Sjølstad, Skjærvik - Nouri, Onsrud, Hernandez-Foster, Kongsro - Eriksen, Kirkevold, Enkerud.
    5 minutter til kampstart. Dette blir gøy.
    Der er vi i gang i Haugesund! FKH sparker i gang kampen.
    Hjørnespark til FK Haugesund
    2'
    Zafeiris slår godt inn, men det blir ingen ting ut av corneren. Utspill fra mål.
    2'
    Bølger mye frem og tilbake i Haugesund til nå. Kampen har ikke satt seg helt.
    4'
    KJEMPESJANSE FOR FKH! Walstad slår inn og Eskesen header i stolpen. Ballen triller på linja, men Hagen har kontroll.
    5'
    Så sitter Krygård nede. Uvisst hva som har skjedd. På beina igjen nå midtbanespilleren.
    7'
    Høyt tempo i starten av kampen her!
    9'
    En høy ball blir slått inn i HamKam sin 16-meter. Hagen får frispark.
    10'
    Enkerud kommer på skuddhold, men skuddet er for svakt og går rett på Selvik.
    11'
    Ndour blir liggende nede, men kommer seg opp igjen.
    13'
    Så kommer Haugesund. Eskesen spiller til Njie, som får et håpløst touch. HamKam kan begynne på nytt.
    14'
    Walstad forsøker seg på et innlegg, men treffer Nouri.
    16'
    Frispark for Haugesund på egen banehalvdel.
    16'
    Tempoet i kampen har dalt nå, men det er Haugesund som styrer utpå her.
    17'
    17'
    Corneren går over alt og alle, til utspill for Hagen.
    17'
    Eriksen kommer seg til innlegg, men det blir for svakt fra HamKam-spilleren.
    18'
    Ingen store sjanser å melde om hittil.
    22'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Torje Naustdal
    Ut: Kevin Krygård
    Så må Krygård ut etter smellen tidligere i omgangen.
    24'
    Enkerud får lagt inn, men ingen medspillere i boksen.
    24'
    Hjørnespark til HamKam
    25'
    Corneren slås inn, men klareres.
    25'
    Gult kort til HamKam
    Vetle Skjaervik
    Kommer for sent inn i Zafeiris der Skjærvik.
    26'
    Nærmer oss halvtimen i Haugesund nå. Fantastiske spilleforhold, men kun én ordentlig mulighet ved Eskesen tidligere i omgangen.
    28'
    Så heades det. Kongsro legger inn fra venstre, men headingen til Kirkevold går utenfor.
    29'
    Samtlige Kamma-spillere på egen banehalvdel nå. FKH med mye ball og prøver å bryte ned bortelaget.
    30'
    Zafeiris går for tøft til. Frispark til bortelaget.
    31'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 0 HamKam
    Mål: Bilal Njie
    Målgivende: Martin Samuelsen
    Samuelsen med et godt forarbeid og spiller igjennom Njie som har gått på løp. Han treffer først Hagan, men på returen setter han ballen sikkert i mål.
    33'
    Hvordan reagerer HamKam på dette da?
    34'
    HamKam skal gjøre et bytte her. Bayiha skal inn.
    37'
    Ballen slås inn i Kamma-boksen, men Hagen kolliderer med Samuelsen. Blåses imot FKH-spilleren.
    38'
    Spillerbytte - HamKam
    Inn: Clement Bayiha
    Ut: Amin Nouri
    39'
    Kirkevold får avsluttet inne i 16-meteren. Ballen blokkeres og går ut til corner.
    40'
    40'
    Klareres den corneren, og hjemmelaget prøver å kontre. Njie blir løpt opp av Bayiha.
    41'
    Gult kort til FK Haugesund
    Martin Samuelsen
    Får kortet der Samuelsen, etter en liten arm i ansiktet på en Kamma-spiller.
    42'
    Kirkevold avvinkes korrekt for offside når han er på vei gjennom.
    43'
    Går mot ledelse for hjemmelaget til pause her. HamKam har ikke klart å presse Haugesund til de store feilene.
    44'
    Så kommer plutselig HamKam. Eriksen slår ballen inn i feltet, og det er ikke langt unna at Kirkevold får hodet på den.
    45'
    Tre minutter er lagt til!
    45'+1
    Mål for HamKam!
    FK Haugesund 1 - 1 HamKam
    Mål: Kristian Eriksen
    Målgivende: Jonas Enkerud
    Eriksen banker inn 1-1 på overtid i den første omgangen. Enkerud slipper ballen perfekt, og Eriksen skyter med kraft inn 1-1 for HamKam.
    45'+3
    Det står 1-1 til pause i Haugesund. Hjemmelaget har hatt mest ball og tok ledelsen etter 33. minutter ved Njie. Men på overtiden av førsteomgang banket Kristian Eriksen inn utlikningen. La oss håpe på flere mål i andreomgang!
    45'
    Der er andre akt i gang!
    HamKam vinner et innkast høyt i banen. Det tas kjapt.
    46'
    Haugesund spiller seg flott ut av HamKams press, men så mister de ballen etter en svak touch av Eskesen.
    46'
    Haugesund slår langt mot Njie, men ballen spretter ut til innkast. Haugesund benytter da muligheten til å løfte frem laget.
    48'
    Nesten 2-1! Et innlegg piskes inn fra høyrekanten og Njie får kastet frem en fot, men styringen går like utenfor stolpen! Ikke langt unna å bli tomålsscorer der, Njie!
    49'
    Kirkevold prøver seg på en volley, men treffer med leggen. Det gjør at skuddet går himmelhøyt over.
    51'
    Haugesund er aggressive i starten av annenomgang. Har vært nære å stjele ballen rett foran HamKam-målet ved et par anledninger nå.
    52'
    Så får Eriksen en solid mulighet! Kongsro med et millimeterpresist innlegg på hodet til HamKams målscorer, men Eriksen får ikke headingen på mål.
    53'
    Njie vinner en corner for hjemmelaget.
    54'
    Stusses ut til et innkast til Haugesund på motsatt side.
    55'
    Så kommer Eskesen seg til en avslutning med hodet, men heller ikke han får vridd headingen mot mål.
    55'
    Therkildsen varter opp med en fin detalj når han vipper ballen over foten på Enkerud.
    57'
    Kobe Hernández-Foster med et langskudd langt over mål.
    58'
    Zafeiris ligger nede etter en duell med Kongsro. Får albuen til backen i ansiktet. Den er ikke pen. Burde nok fått et gult kort av samme grunn som Samuelsen i første omgang.
    58'
    Haugesund-talentet kommer seg heldigvis raskt til hektene.
    59'
    Solid sjanse for Haugesund. Det er Zafeiris slår ballen i boksen. Den stusses mot Samuelsen på bakerste stolpe, men Haugesund-spilleren når akkurat ikke ballen.
    59'
    Der har vi passert timen spilt.
    60'
    Eriksen chipper ballen helt inn til Selvik i Haugesund-målet.
    61'
    Inn: Emil Sildnes
    Ut: Kobe Hernandez-Foster
    61'
    Kirkevold med en crosser mot Kongsro på venstrekanten, men ballen spretter ut til utspark.
    62'
    Kirkevold slår til Enkerud, men spissen misser med mottaket og viser tydelig at han er misfornøyd med seg selv.
    64'
    Skjærvik ligger nede. Vi får håpe at HamKam ikke tvinges til å gjøre nok et bytte på grunn av en skade her.
    65'
    Kampen er i gang igjen.
    65'
    Det har vært få store sjanser å melde om hitil i annenomgang.
    66'
    Clément Bayiha slår inn fra høyrekanten, men Reese stanger unna.
    67'
    Søderlund gjør seg klar på benken!
    68'
    Sildnes forsøker å drible seg inn i sekstenmeteren, men roter bort ballen i møljen av Haugesund-spillere.
    70'
    Enkerud legger inn fra siden, men ballen går rett i klypene til Selvik.
    71'
    Fredrik Sjølstad
    Kropptstakler en Haugesund-spiller ved sidelinjen.
    72'
    Stor sjanse for Badou! Haugesund med flotte kombinasjoner på høyresiden, før Therkildsen finner en umarkert Badou i boksen. Haugesund-spissen har god tid til å finstille siktet, men skyter et stykke utenfor. Burde fått til en bedre avslutning der, Haugesunds toppscorer.
    73'
    Inn: Alexander Søderlund
    Ut: Martin Samuelsen
    74'
    Inn: Thore Pedersen
    Ut: Nikolas Walstad
    74'
    Enkerud kommer seg nesten til en avslutning fra 7-8 meter, men får ikke kontroll på ballen og får deretter et frispark imot seg.
    75'
    HamKam med et nytt innlegg i boksen. Sildnes prøver å legge ballen til rette med hodet, men den spretter ut til utspark for Selvik.
    76'
    Nok en kjempemulighet for Badou! Therkildsen stjeler ballen høyt oppe i banen og følger opp med et strøkent innlegg mot bakerste stolpe, men Haugen står på rett plass og stopper Badous heading! Det er en strålende redning av HamKam-keeperen.
    77'
    Haugesund presser på for scoring nummer to nå.
    79'
    Kongsro med et langt kast nå.
    80'
    Therkildsen header innlegget mot eget mål, men Selvik får bokset unna.
    80'
    Haugesund får muligheten til å kontre, men Badou blir veldig alene på topp for hjemmelaget og mister til slutt ballen.
    82'
    Kongsro med et par uheldige involveringer når han først misser med mottaket og deretter spiller en pasning ut til innkast Haugesunds vei.
    82'
    Badou vinkes av for en offside.
    83'
    Bayiha river og sliter i Njie. Til slutt får Haugesund-kantspilleren frispark.
    84'
    Og så vinner Haugesund en corner. Seks minutter gjenstår av ordinær tid.
    84'
    HamKam får et frispark. Det er Søderlund som er for hardhendt i duellen i boksen.
    85'
    Zafeiris dunker ballen i bakrom, men HamKam header ballen hjem til keeper.
    86'
    Så er det HamKam som slår langt, men igjen går ballen helt inn til motstanderlaget.
    87'
    Litt kaos i HamKam-boksen etter et innlegg, men bortelaget får til slutt rensket unna.
    88'
    Nytt innlegg. Igjen får HamKam ballen unna, før Haugesund gjenvinner.
    88'
    Og nok et innlegg, denne gangen ut til femmeter for Hagen. Det er mulig at Bayiha var borti den før den gikk ut.
    89'
    Inn: Hilary Gong
    Ut: Alioune Ndour
    Ingen mål i dag for Haugesunds toppscorer. Misset to store sjanser i annenomgang.
    90'
    Julius Eskesen
    Stuper inn i en duell med hodet først, men tar med seg en HamKam-spiller.
    90'
    Det legges til minimum tre minutter.
    90'+1
    Kongsro skal kaste langt.
    90'+1
    Enkerud stusser innkastet over dødlinjen.
    90'+1
    Njie forsøker å drible seg inn i HamKam-boksen, men miser balansen og roter bort ballen til utspark.
    90'+2
    Eriksen kommer seg til et skudd, men ballen går via en Haugesund-forsvarer og inn til Selvik. Det er det siste som skjer i kampen!