0-1
1-1
668
627
    Jota (Celtic Glasgow) slår en corner fra høyre side på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    2'
    I Warszawa slår Matt O'Riley en corner fra høyre.
    4'
    Matt O'Riley
    I Warszawa får Matt O'Riley (Celtic Glasgow) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    5'
    FC Shakhtar Donetsk, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark Celtic Glasgow.
    8'
    FC Shakhtar Donetsk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Celtic Glasgow.
    9'
    Cameron Carter-Vickers
    Celtic Glasgow angriper på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski. Cameron Carter-Vickers header utenfor.
    10'
    FC Shakhtar Donetsk scorer selvmål!
    FC Shakhtar Donetsk 0 - 1 Celtic
    Mål: Artem Bondarenko
    10'
    Celtic Glasgow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    14'
    Sead Haksabanovic
    Celtic Glasgow angriper i Warszawa. Sead Haksabanovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    Frispark for Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    23'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk.
    27'
    Frispark til Celtic Glasgow på halvdelen til FC Shakhtar Donetsk.
    27'
    Moritz Jenz
    Celtic Glasgow angriper. Moritz Jenz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Mål for FC Shakhtar Donetsk!
    FC Shakhtar Donetsk 1 - 1 Celtic
    Mål: Mykhailo Mudryk
    Målgivende: Georgiy Sudakov
    Mykhailo Mudryk scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Georgiy Sudakov.
    29'
    31'
    En av FC Shakhtar Donetsks spillere blir avblåst for offside på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    33'
    Maryan Shved
    Sjanse til FC Shakhtar Donetsk! Maryan Shved er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    Celtic, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Glenn Nyberg tildeler FC Shakhtar Donetsk en corner. Mykhailo Mudryk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Maryan Shved (FC Shakhtar Donetsk) løfter inn en corner fra høyre på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    39'
    I Warszawa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    En av Celtic Glasgows spillere går i offside.
    42'
    Jota
    Målsjanse til Celtic Glasgow! Jota treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    Spillerbytte - Celtic
    Inn: Daizen Maeda
    Ut: Sead Haksabanovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celtic Glasgow. Inn kommer Daizen Maeda, mens Sead Haksabanovic tar plass på benken.
    46'
    Jota
    Målsjanse på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski! Jota fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    50'
    Gult kort til Celtic
    Moritz Jenz
    Moritz Jenz (Celtic Glasgow) mottar sitt første gule kort for dagen på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    52'
    52'
    Matt O'Riley (Celtic Glasgow) kommer til en målsjanse på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski, men klarer ikke å score.
    54'
    57'
    Spillerbytte - FC Shakhtar Donetsk
    Inn: Lassina Franck Traore
    Ut: Oleksandr Zubkov
    FC Shakhtar Donetsk bytter ut Oleksandr Zubkov med Lassina Franck Traore.
    61'
    Inn: Ivan Petryak
    Ut: Maryan Shved
    Igor Jovicevic (FC Shakhtar Donetsk) gjør sitt andre bytte for dagen. Ivan Petryak erstatter Maryan Shved.
    61'
    Celtic Glasgow fosser forover og Matt O'Riley fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Celtic Glasgow angriper, men avslutningen til Matt O'Riley går utenfor.
    65'
    Inn: Aaron Mooy
    Ut: Matt O'Riley
    Ange Postecoglou gjør dagens fjerde bytte i Warszawa, når han tar ut Matt O'Riley og setter inn Aaron Mooy.
    68'
    Inn: David Turnbull
    Ut: Reo Hatate
    Celtic Glasgow bytter ut Reo Hatate med David Turnbull. Dette er det andre byttet som Ange Postecoglou gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Giorgos Giakoumakis
    Ut: Kyogo Furuhashi
    Bytte for Celtic Glasgow. Giorgos Giakoumakis kommer inn for Kyogo Furuhashi på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    68'
    David Turnbull
    David Turnbull (Celtic Glasgow) kommer seg fri på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski, men avslutningen går utenfor.
    70'
    72'
    David Turnbull (Celtic Glasgow) slår en corner fra høyre side på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    73'
    Inn: Neven Djurasek
    Ut: Artem Bondarenko
    Igor Jovicevic (FC Shakhtar Donetsk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Neven Djurasek erstatter Artem Bondarenko.
    74'
    Frispark for FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    75'
    Georgiy Sudakov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    76'
    Inn: Oleh Ocheretko
    Ut: Georgiy Sudakov
    Igor Jovicevic (FC Shakhtar Donetsk) tar ut Georgiy Sudakov som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Oleh Ocheretko.
    77'
    Frispark til FC Shakhtar Donetsk på halvdelen til Celtic Glasgow.
    78'
    Glenn Nyberg tildeler Celtic Glasgow en corner. David Turnbull sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Giorgos Giakoumakis
    Målsjanse! Giorgos Giakoumakis (Celtic Glasgow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Inn: Liel Abada
    Ut: Jota
    Celtic Glasgow bytter ut Jota med Liel Abada. Dette er det femte byttet som Ange Postecoglou gjør i dagens kamp.
    86'
    Skudd utenfor mål, Celtic
    89'
    Dommer Glenn Nyberg venter med å sette i gang spillet fordi Taras Stepanenko ligger nede.