1-1
1 725
1 826

Ble dekket av Jostein Magnussen

Chelsea-keeper Edouard Mendy er fortsatt skadet og spiller ikke når Graham Potter får sin debut som Chelsea-manager i kveld. Også N´Golo Kante er ute med en strekkskade.
    Potters erfaring fra dette nivået var som manager for Östersund i Europa League i 16-delsfinalen. I intervjuene før kampen har han fortalt at han aldri har vært på en Champions League-kamp.
    Chelseas venstreback Marc Cucurella spilte under Potter i Brighton før han ble solgt for 55 millioner pund til London-klubben i august.
    Slik starter Chelsea: Kepa - James, Silva, Azpilicueta, Cucurella - Jorginho, Kovacic, Mount, Havertz, Sterling - Aubameyang.
    Slik starter Salzburg: Kohn - Dedic, Bernardo, Pavlovic, Ulmer - Capaldo, Seiwald, Sucic, Kjærgaard - Fernando, Okafor.
    Chelsea tapte for Dinamo Zagreb i den første kampen i gruppespillet, noe som bidro til at Thomas Tuchel fikk sparken av London-klubben.
    Pierre-Emerick Aubameyang har gjort unna sin oppvarming. Under kampen skal han trolig spille med maske for å beskytte ansiktet. Foto: PA Photos
    Helt stille på stadion når dronning Elizabeth minnes. Foto: Reuters
    Graham Potter sa i oppkjøringen til denne kampen at han aldri hadde vært på en Champions League-kamp. Han korrigerte seg nå i et intervju med BT Sport. Han har vært på én da han kartla Manchester City-Borussia Dortmund for noen år siden. Foto: Reuters
    Chelsea står høyt - på 16-meteren når Salzburg skal ta utspill.
    3'
    Aubameyang får en mulighet, treffer dårlig og treffer heller ikke målet.
    4'
    Så er det Salzburg som presser høyt og vinner ballen utenfor 16-meter. Jorginho får frispark - heldigvis for Chelsea ...
    6'
    Keeper Kepa opptrer som libero. Er nesten på midtbanen for å stoppe en kontring. Våkent og litt dristig.
    9'
    Sterling får frispark. Blir løpt ned bakfra. Da kan Chelsea sende frem stoppere.
    10'
    Havertz går høyest på det frisparket. Ser ut som han treffer en Salzburg-spiller med headingen - og den hadde god retning mot målet. Det er vel Sesko som blokkerer.
    11'
    Sterling løper rett inn i en mikrofon på sidelinjen. Dropper å sende hilsen hjem ...
    14'
    Silva med strøken 50-meters pasning over Salzburg-forsvaret.
    15'
    Chelsea spiller med en treer bak, ser det ut som. Azpilicueta, Silva og Cucurella.
    17'
    Stor mulighet for Chelsea! James legger inn, men ballen går gjennom hele forsvaret og til Sterling som bare får en corner.
    19'
    Salzburg-kaptein Capaldo er for øvrig 24 år i dag. Gjett hva han ønsker seg i presang?
    21'
    Bra Chelsea-angrep. Ballen ender hos James, som ikke får kontroll på ballen. Blir presset når han skyter, og det blir enkelt for keeper.
    22'
    Sterling har gjort mye bra til nå. Nå finner han Aubameyang med en stikker. Spissen blir blokkert idet han skal skyte. Foto: Reuters
    24'
    Salzburg får innkast ved cornerflagget til Chelsea.
    26'
    James er løs på høyrekanten. Kommer til innlegg, men det blir litt for hardt for Aubameyang.
    29'
    Sterling er på vei gjennom, men får en dårlig touch og mister ballen.
    32'
    Chelsea får frispark mot og setter linjen fryktelig høyt. Heldigvis ligger de på linje og Salzburg-frisparket ender i offside.
    33'
    Dommertrioen har problemer med det tekniske utstyret. Det er stopp i spillet.
    35'
    Jorginho prøver å finne Sterling. Den blir litt for lang for Sterling.
    38'
    Kjempemulighet til Mason Mount! Får ballen på 16-meteren, klinker til med skru i ballen, men den skrur for mye og går rett utenfor stolpen til Salzburg-keeperen.
    39'
    Så må Kepa ut i full strekk. Det er Sesko som får snudd seg og skutt. Corner!
    41'
    Sterling stikker og kommer til innlegg. Der er det ingen.
    44'
    Det er lagt til tre minutter i London.
    45'+1
    Chelsea-spillerne vil ha hands. Det er en heading fra Kovacic som treffer en Salzburg-spiller. Dommer hører ikke på det.
    45'+3
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Lucas Gourna-Douath
    Ut: Maurits Kjaergaard
    46'
    Salzburg presser høyt i starten av 2. omgang. Tvinger Chelsea til å slå langt.
    47'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 FC Salzburg
    Mål: Raheem Sterling
    Målgivende: Mason Mount
    Så treffer Sterling endelig! Står på bakerste stolpe og får til slutt ballen. Innlegget fra Mount går gjennom hele forsvaret og Sterling skrur den i lengste hjørne. Foto: AFP
    48'
    James får god tid til å sikte. Skuddet går høyt over.
    50'
    Sesko kommer seg fri, men det er skrått hold. Skuddet sklir av høyrefoten til Salzburg-spissen.
    53'
    Mye frem og tilbake nå.
    60'
    Chelsea har hatt ballen i 67 prosent av tiden de siste fem minuttene.
    61'
    Sterling er for hissig på grøten. Går i offside.
    63'
    Mount er nede og hindrer et Salzburg-innlegg. Det kunne blitt farlig.
    64'
    Potter og Chelsea skal gjøre et par bytter ser det ut til.
    64'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Ruben Loftus-Cheek
    Ut: Pierre-Emerick Aubameyang
    66'
    Inn: Armando Broja
    Ut: Kai Havertz
    66'
    Silva signaliserer at han må ut om noen minutter, ser det ut som.
    69'
    Broja får seg en smell i hodet og blir liggende.
    69'
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Benjamin Sesko
    70'
    Inn: Dijon Kameri
    Ut: Luka Sucic
    71'
    Pavlovic går hardt i ryggen på Loftus-Cheek. Klokkeklart frispark.
    72'
    Okafor kommer til en heading, men spissen treffer ikke godt nok. Enkelt for Kepa i Chelsea-målet.
    73'
    Mål for FC Salzburg!
    Chelsea 1 - 1 FC Salzburg
    Mål: Noah Okafor
    Målgivende: Chukwubuike Adamu
    Så er vi like langt. Det er Silva som misser med en takling. Salzburg får lagt inn til Okafor som setter ballen bak Kepa. Azpilicueta har én mann å passe på, men feiler.
    75'
    Gult kort til FC Salzburg
    Strahinja Pavlovic
    77'
    Loftus-Cheek blir felt av Pavlovic. Chelsea-spillerne vil ha straffespark. Dommeren vurderer at taklingen starter utenfor 16-meteren.