Nusa89'
479
478

Wenderson Galeno
    FC Porto avanserer forover i Porto. Wenderson Galeno avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    6'
    Club Brugge angriper i Porto, men blir avblåst for offside.
    6'
    Stephen Eustaquio (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio do Dragao.
    7'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Anastasios Sidiropoulos tildeler FC Porto en corner. Stephen Eustaquio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    FC Porto fosser fremover, men Pepe går rett i offsidefella.
    11'
    Frispark Club Brugge.
    12'
    Joao Mario
    Joao Mario (FC Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Club Brugge får straffe av Anastasios Sidiropoulos på Estadio do Dragao.
    14'
    Gult kort til FC Porto
    Joao Mario
    Joao Mario (FC Porto) får et gult kort av dommer Anastasios Sidiropoulos.
    14'
    VAR sjekker om det er straffe til Club Brugge
    15'
    Dommeren dømmer straffe til Club Brugge
    15'
    Club Brugge scorer på straffe!
    FC Porto 0 - 1 Club Brugge
    Mål: Ferran Jutgla
    Mål! Club Brugge tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Ferran Jutgla.
    15'
    Stephen Eustaquio (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    18'
    Gult kort til Club Brugge
    Raphael Onyedika
    Raphael Onyedika (Club Brugge) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    19'
    Skudd utenfor mål, FC Porto
    22'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    24'
    Denis Odoi
    Denis Odoi (Club Brugge) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    27'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Kamal Sowah
    Målsjanse på Estadio do Dragao! Kamal Sowah fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    FC Porto, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    31'
    FC Porto angriper, men Anastasios Sidiropoulos blåser for offside.
    36'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Club Brugge.
    37'
    Hans Vanaken
    Club Brugge angriper, men avslutningen til Hans Vanaken går utenfor.
    41'
    Andreas Olsen
    Club Brugge fosser forover og Andreas Olsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Casper Nielsen
    Dommer Anastasios Sidiropoulos viser Casper Nielsen (Club Brugge) det gule kortet.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Danny Namaso Loader
    Ut: Joao Mario
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Porto. Inn kommer Danny Namaso Loader, mens Joao Mario tar plass på benken.
    46'
    Inn: Toni Martinez
    Ut: Evanilson
    Sergio Conceicao gjør dagens andre bytte i Porto, når han tar ut Evanilson og setter inn Toni Martinez.
    46'
    Mål for Club Brugge!
    FC Porto 0 - 2 Club Brugge
    Mål: Kamal Sowah
    Målgivende: Ferran Jutgla
    Kamal Sowah øker Club Brugges ledelse til 0-2! Flott spill fra Ferran Jutgla før målet.
    47'
    I Porto slår Stephen Eustaquio en corner fra venstre.
    49'
    FC Porto avanserer forover på Estadio do Dragao og Wenderson Galeno kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Club Brugge.
    50'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    50'
    Zaidu Sanusi
    Sjanse! FC Porto avanserer forover, men Zaidu Sanusi avslutter utenfor.
    50'
    FC Porto 0 - 3 Club Brugge
    Mål: Andreas Olsen
    Målgivende: Bjorn Meijer
    I Porto øker Club Brugge ledelsen til 0-3 takket være et mål av Andreas Olsen. Det er en fin assist fra Bjorn Meijer.
    52'
    Casper Nielsen (Club Brugge) kommer til en målsjanse på Estadio do Dragao, men klarer ikke å score.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for FC Porto er nær straffområde.
    54'
    Abakar Sylla
    Dommeren gir Abakar Sylla (Club Brugge) et gult kort.
    54'
    I Porto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    58'
    Pepe
    Pepe (FC Porto) avanserer forover på Estadio do Dragao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    59'
    Inn: Goncalo Borges
    Ut: Otavio
    Otavio (FC Porto) erstattes av Goncalo Borges.
    61'
    Inn: Gabriel Veron
    Ut: Wenderson Galeno
    Bytte for FC Porto. Gabriel Veron kommer inn for Wenderson Galeno på Estadio do Dragao.
    61'
    Toni Martinez
    FC Porto angriper i Porto. Toni Martinez fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Dedryck Boyata
    Ut: Abakar Sylla
    Club Brugge bytter ut Abakar Sylla med Dedryck Boyata.
    65'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til Club Brugge.
    66'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til FC Porto.
    68'
    68'
    Club Brugges Ferran Jutgla blåses av for offside på Estadio do Dragao.
    68'
    Frispark FC Porto.
    69'
    Dommer Anastasios Sidiropoulos venter med å sette i gang spillet fordi Dedryck Boyata ligger nede.
    70'
    71'
    Inn: Roman Yaremchuk
    Ut: Andreas Olsen
    Carl Hoefkens (Club Brugge) gjør sitt andre bytte for dagen. Roman Yaremchuk erstatter Andreas Olsen.
    72'
    Club Brugge slipper å klare seg uten Dedryck Boyata som kommer tilbake på banen i Porto.
    72'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    72'
    74'
    Spillet på Estadio do Dragao er stoppet midlertidig fordi Bjorn Meijer ligger nede.
    74'
    Inn: Antonio Nusa
    Ut: Ferran Jutgla
    Club Brugge gjør sitt tredje bytte. Ferran Jutgla erstattes av Antonio Eromonsele Nordby Nusa.
    75'
    Inn: Eduard Sobol
    Ut: Bjorn Meijer
    Club Brugge bytter ut Bjorn Meijer med Eduard Sobol. Dette er det fjerde byttet som Carl Hoefkens gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Wendell
    Ut: Zaidu Sanusi
    Sergio Conceicao gjør dagens femte bytte i Porto, når han tar ut Zaidu Sanusi og setter inn Wendell.
    76'
    David Carmo
    Dommer Anastasios Sidiropoulos gir David Carmo (FC Porto) et gult kort.
    77'
    Roman Yaremchuk
    Club Brugge angriper. Roman Yaremchuk får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Danny Namaso Loader
    Danny Namaso Loader (FC Porto) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    80'
    80'
    Wendell
    FC Porto angriper i Porto. Wendell fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    85'
    Club Brugge avanserer forover og Raphael Onyedika får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    86'
    FC Porto 0 - 4 Club Brugge
    Mål: Antonio Nusa
    Målgivende: Casper Nielsen
    Mål! Antonio Eromonsele Nordby Nusa gir Club Brugge en komfortabel 0-4 ledelse. Casper Nielsen sto for den målgivende pasningen.
    89'
    Pepe (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    90'+2
    Offside! Diogo Costa (FC Porto) er alene igjennom, men dommer Anastasios Sidiropoulos ser at linjemannen er oppe med flagget.