Sandefjord-trener Martí Cifuentes tyr til samme ellever som slo Molde borte lørdag for en snau uke siden.
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 0 Sandefjord Fotball
    Mål: Sondre Brunstad Fet
    1'
    Stor sjanse der! Høibråten kommer upresset opp rett foran mål på frisparket fra Zinckernagel. Men setter den over. Burde utnyttet den bedre Glimt-spilleren
    27'
    Bodø/Glimt 2 - 0 Sandefjord Fotball
    Mål: Ulrik Saltnes
    Målgivende: Ola Solbakken
    29'
    Mål for Sandefjord Fotball!
    Bodø/Glimt 2 - 1 Sandefjord Fotball
    Mål: Lars Markmanrud
    39'
    Berg forsøker skuddfoten der. Legger den over på høyrefoten og drar seg innover mot midten foran 16-meteren. Over vinkelen.
    42'
    Zinckernagel får lagt inn helt nede ved linjen der. Og inne i feltet går Saltnes opp i luften. Får ikke skikkelig treff. Utenfor. Sjanse der!
    44'
    Stor sjanse der for Sandefjord der! Får store rom der Gussiås som ikke får kontroll på ballen. Legger ut til Jonsson som klemmer til til side for stolpen
    45'
    Stor sjanse der for Zinckernagel. Solbakken viser pasningsfot til Saltnes som legger videre til høyre til Zinckernagel. Keeper kommer ut og avslutningen treffer ikke mål. Herlig angrep der fra hjemmelaget.
    45'+1
    Stor sjanse der! Nesten at Solbakken når ballen der han kaster seg frem på innlegget fra Zinckernagel på høyrekanten. Solbakken treffer stolpen selv, mens ballen forsvinner forbi ham. Små marginer!
    49'
    Skudd like til side for mål der for Vega der. Klem i skuddet der. Mulig keeper har kontroll, men noterer sjanse.
    55'
    Tverrliggertreff der for Vega. Han er stadig frempå der igjen. Og går i krysset faktisk der. Så ut som den skulle gå langt utenfor men skrur mot krysset.
    59'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Erik Brenden
    Ut: Lars Markmanrud
    59'
    Inn: Emil Pálsson
    Ut: Vidar Ari Jónsson
    59'
    Solbakken forsøker å nå Junker foran mål. Men Storevik er nede og snapper den foran føttene til spissen.
    65'
    Veldig dårlig avslutning der av Brenden. Høyt over mål. Kunne vært utnyttet bedre av Sandefjord der.
    68'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Morten Konradsen
    Ut: Kasper Junker
    72'
    Enorm sjanse der for Zinckernagel! Runder rundt Sandefjord-forsvaret og klemmer til fra spiss vinkel. Men Storevik redder igjen! God Sandefjord-keeperen nå!
    79'
    Inn: Runar Hauge
    Ut: Ola Solbakken
    83'
    Inn: Harmeet Singh
    Ut: Deyver Vega
    83'
    Inn: George Gibson
    Ut: Marc Vales
    83'
    Brunstad Fet med ny enorm sjanse. BLir sendt gjennom har nesten fri bane mot Storevik. Blir litt spiss vinkel og Storevik redder.