3-1
Omoijuanfo83' (Str.)
3-2

Ble dekket av Nils Christian Mangelrød

Hei og velkommen til denne høyinteressante kampen på Aspmyra mellom Bodø/Glimt og Molde!
    NESTEN FOR MOBERG! Layounis corner er presis på første stolpe, Bergan stusser den videre på bakre, men Moberg kommer akkurat hundredelet for sent til å styre den i mål. Enorm sjanse!
    8'
    KJEMPEREDNING AV FRIEDRICH! Moström finner seg plutselig i mye rom og fosser frem, fra tjue meter klemmer han til. Redningen er god, men Friedrich er helt nede ved stolperota og slår den ut!
    12'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 0 Molde
    Mål: Ulrik Saltnes
    Målgivende: Amor Layouni
    21'
    GLIMT FOSSER VIDERE! Moberg spiller en presis pasning frem mot Evjen, som skal slå inn til mange Glimt-spillere foran mål. Men Gabrielsen får kastet ut en fot og blokkert!
    24'
    Gult kort til Molde
    Kristoffer Haugen
    28'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Erlend Dahl Reitan
    28'
    STRÅLENDE KOMBINASJONER! Bjørkan finner Layouni, som finner backen igjen, men i det han skal styre ballen på mål fra god posisjon, mister han fotfestet og sender den utenfor. En glitrende mulighet.
    35'
    FOR EN KONTRINGSMULIGHET! Layouni tar med seg Bjørkan på en real løpetur og grunnlurer stopperen, det tidlige innlegget mot Herrem er også perfekt, men spissen kommer akkurat for sent til å styre den i mål!
    37'
    Bodø/Glimt 2 - 0 Molde
    Mål: Vegard Bergan
    38'
    Ruben Gabrielsen
    43'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Erling Knudtzon
    Ut: Mattias Moström
    56'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Philip Zinckernagel
    Ut: Amor Layouni
    63'
    Molde scorer selvmål!
    Bodø/Glimt 3 - 0 Molde
    Mål: Martin Bjørnbak
    72'
    Inn: Eirik Ulland Andersen
    Ut: Eirik Hestad
    72'
    Kjempesjanse for Eikrem. Men treffer ikke godt nok i boksen.
    77'
    Inn: Felix Horn Myhre
    Ut: Morten Konradsen
    77'
    Stolpeskudd der fra Zinckernagel! Drar seg fra 20 meter fra mål og sikter mot nærmeste hjørne. I stolpen. Så nesten 4-0 der. Sterkt av hjemmelaget!