Glimt starter med følgende lag (4-3-3): Friedrich - Reitan, Moe, Lode, Bjørkan - Moberg, Saltnes, Evjen - Zinckernagel, Herrem, Layouni.
    Glimts reservebenk: Haikin, Hauge, Konradsen, Bergan, Sigurjonsson, Kupen, Myhre.
    Lillestrøm starter med dette laget (4-5-1): Maric - Haakenstad, Rafn, Kippe, Baccay - Gustafsson, Melgalvis, Sinyan, Dyer, Ødemarksbakken - Lehne Olsen.
    Lillestrøms reservebenk: Igonen, Slørdahl, Krogstad, Knudsen, Brenden, Ayagwa, Moses.
    Tre av de fire siste kampene mellom lagene har endt 1-1. Men Bodø/Glimt vant 3-1 i tilsvarende oppgjør 11. mars i fjor.
    LSK-stopper Tobias Salquist er utestengt i tre kamper etter utvisningen mot Gjelleråsen i midtuken.
    Lillestrøm har bare vunnet én av sine siste 12 kamper på bortebane i Eliteserien.
    Rolig åpning på Aspmyra. Fine forhold med solskinn - kan for øvrig være litt plagsomt for keeperne.
    2'
    Zinckernagel skaffer Glimt en corner.
    4'
    Hjørnesparket løftes inn, men Kippe header unna.
    4'
    Zinckernagel kommer til innlegg fra høyre, men det klareres.
    5'
    Thomas Lehne Olsen får et frispark imot seg i en duell med Moe. Han skjønner ikke stort av det.
    6'
    Saltnes skyter over fra 18 meters hold. Burde fått den på kassa.
    7'
    Layouni raider på venstrekanten, og får lagt inn - går over alle i feltet.
    9'
    Småfarlig LSK-angrep, men Lode får klarert til innkast.
    10'
    Moe finner Herrem inne i feltet med en langpasning, men Glimt-spissen vinkes av for offside.
    11'
    Layouni spiller til Saltnes. Han prøver seg med en ny avslutning - ufarlig utenfor.
    12'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 0 Lillestrøm
    Mål: Amor Layouni
    Målgivende: Philip Zinckernagel
    Vakker scoring av Layouni! Zinckernagel prøver å komme seg fri inne i feltet, men ender med å få kranglet ballen videre til Layouni. Han klinker ballen opp i hjørnet til venstre for keeper med høyrebeinet.
    14'
    Kippe finner Gustafsson med en god pasning, men sistnevnte får ikke kontroll.
    17'
    Hjemmelaget har definitivt taket på dette nå.
    19'
    Dyer feller Saltnes, og får tilsnakk av dommeren. Frisparket blir det ikke noe farlig ut av.
    20'
    Lehne Olsen setter fart, men takles av Bjørkan. Corner til LSK.
    21'
    Corneren løftes inn, og Baccay header mot mål - enkelt for keeper.
    22'
    Rafn er smart inne i feltet, og Hindrer Herrem å nå ballen.
    23'
    Layouni finner Evjen inne i feltet, men Sinyan varter opp med en herlig - og meget viktig - takling.
    24'
    Ødemarksbakken skyer fra drøyt 20 meter. Det blir litt for pent og pyntelig - Friedrich redder og holder.
    25'
    Bjørkan legger godt inn fra venstre, men Layouni header svakt utenfor fra god posisjon inne foran målet. Fra seks meters hold.
    27'
    Grusom miss av Lode. Spiller ballen rett i bena til Lehne Olsen, og så misser han stygt med taklingen. LSK-spissen får avsluttet, men Friedrich redder den uten altfor store problemer.
    29'
    Dyer avslutter fra skrått hold inne i feltet - treffer nettveggen. Men LSK er langt bedre med nå.
    30'
    Haakenstad prøver seg nå, men skuddet er ikke nok til å teste Friedrich skikkelig.
    31'
    Overgangsmulighet for Glimt. Evjen skyter fra 18 meter - via en LSK-spiller og til corner.
    32'
    Corner fra Layouni til Zinckernagel - prøver skuddet. Blir blokkert.
    33'
    Bodø/Glimt 2 - 0 Lillestrøm
    Mål: Geir André Herrem
    Målgivende: Fredrik Bjørkan
    Fryktelig utspill av Maric. Rett til Bjørkan som finner Herrem inne i feltet. Rafn er på etterskudd, og holder på å felle Herrem. Men dommeren lar det fortsette, og spissen plasserer ballen kontant forbi keeper og i nettet.
    33'
    Layouni jager ballen inne i feltet, og det er nesten så han får tak i den også. Ikke patent bak der av LSK.
    36'
    Mer rør i LSK-forsvaret. Melgalvis med en grusom pasning mot egen keeper. Der står Zinckernagel, men han får ikke stokket bena skikkelig.
    37'
    Zinckernagel med hardt innlegg mot første stolpe. Maric holder den.
    39'
    Gult kort til Lillestrøm
    Thomas Lehne Olsen
    LSK-spissen får gult kort etter en duell med Lode. Dommeren mener han bruker albuen der.
    40'
    Zinckernagel klinker ballen inn foran mål. Treffer rett i "pæra" til Herrem på tre meters hold. Spissen ser ikke at ballen kommer en gang, og header den til corner. Men han blir nærmest skutt i hodet, så det er ikke en beregnet avslutning.
    42'
    Bodø/Glimt 3 - 0 Lillestrøm
    Målgivende: Håkon Evjen
    Herlig løp av Evjen, som setter fart med ball og løper ifra alle. Triller til Layouni inne i feltet, og svensken styrer inn 3-0.
    44'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'
    - Det er fryktelig. Vi gjør dumme feil, og gjør det vanskelig for oss selv. Vi er for slurvete defensivt, oppsummerte LSK-kaptein Frode Kippe til Eurosport.
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Endre Kupen
    Ut: Geir André Herrem
    46'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Fredrik Krogstad
    Ut: Sheriff Sinyan
    46'
    Ødemarksbakken skaffer LSK en corner.
    46'
    Corneren slås inn mot første stolpe. Blir klarert til ny corner.
    47'
    Corner nummer to blir småfarlig, og skrur nesten inn i lengste hjørnet - Friedrich får slått unna.
    48'
    Glimt triller mye ball nå.
    49'
    Evjen triller til Bjørkan, men innlegget blir upresist.
    52'
    Zinckernagel klinker ballen i stolpen!
    52'
    Bodø/Glimt 4 - 0 Lillestrøm
    Der sitter nummer tre for Layouni. Etter Zinckernagels stolpeskudd får han ballen og dribler bort tre mann før han iskaldt plasserer forbi keeper.
    52'
    Melgalvis prøver et skudd, men treffer dårlig og ballen spretter inn til keeper.
    56'
    Evjen finner Moberg med en pasning inne i feltet. Det er nesten så han får kontroll der, men blir forstyrret såpass at det ikke blir noe avslutning.
    57'
    Layouni kan legge inn fra venstre, men tupper ballen utenfor. Merkelig, men han har gjort sine saker bra i dag uansett.
    61'
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Philip Zinckernagel
    61'
    Frode Kippe
    Evjen går over ende i en duell med Kippe. Frispark, og dommeren drar opp det gule kortet - til store protester fra Kippe.
    63'
    Layouni skyter på frisparket fra 25 meter - Maric redder og får tak i returen.
    64'
    Haugen stikker igjennom til Layouni. Svensken kan score sitt fjerde, men avslutningen går utenfor stolpen i det lengste hjørnet.
    67'
    Layouni spilles frem igjen, og vil ha frispark i duellen med Haakenstad. Det får han ikke.
    69'
    Fint Glimt-angrep. Evjen spiller frem Kupen inne i feltet, men han er offside.
    71'
    Inn: Erik Brenden
    Ut: Daniel Gustafsson
    72'
    Kupen er sugen på scoring, og jakter i bakrommet. Men vinkes av for offside igjen.
    74'
    Layouni løfter et frispark inn i feltet - blir klarert til corner.
    76'
    Inn: Morten Konradsen
    Ut: Amor Layouni
    76'
    Maric bokser corneren unna.
    77'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Jens Petter Hauge
    Flytter seg ikke på frisparket. Og da blir det kort.
    77'
    Hauge skyter fra 17 meter - blir blokkert.
    78'
    Hauge legger over til Evjen, som prøver å bredside på volley - keeper redder til corner. STOR sjanse!
    79'
    Corneren havner til slutt hos Kupen. Han klinker til, men en LSK-spiller blokkerer.
    79'
    Konradsen skyter fra langt hold. Enkel redning for keeper.
    80'
    Lekker hælflikk av Kupen før han prøver å skru ballen i det lengste hjørnet med utsiden av foten. Keeper kaster seg og redder greit.