Målgivende: Philip Zinckernagel
    14'
    Layouni finner Evjen inne i feltet, men Sinyan varter opp med en herlig - og meget viktig - takling.
    24'
    Bjørkan legger godt inn fra venstre, men Layouni header svakt utenfor fra god posisjon inne foran målet. Fra seks meters hold.
    27'
    Grusom miss av Lode. Spiller ballen rett i bena til Lehne Olsen, og så misser han stygt med taklingen. LSK-spissen får avsluttet, men Friedrich redder den uten altfor store problemer.
    29'
    Dyer avslutter fra skrått hold inne i feltet - treffer nettveggen. Men LSK er langt bedre med nå.
    30'
    Bodø/Glimt 2 - 0 Lillestrøm
    Mål: Geir André Herrem
    Målgivende: Fredrik Bjørkan
    33'
    Mer rør i LSK-forsvaret. Melgalvis med en grusom pasning mot egen keeper. Der står Zinckernagel, men han får ikke stokket bena skikkelig.
    37'
    Gult kort til Lillestrøm
    Thomas Lehne Olsen
    40'
    Zinckernagel klinker ballen inn foran mål. Treffer rett i "pæra" til Herrem på tre meters hold. Spissen ser ikke at ballen kommer en gang, og header den til corner. Men han blir nærmest skutt i hodet, så det er ikke en beregnet avslutning.
    42'
    Bodø/Glimt 3 - 0 Lillestrøm
    Målgivende: Håkon Evjen
    44'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Endre Kupen
    Ut: Geir André Herrem
    46'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Fredrik Krogstad
    Ut: Sheriff Sinyan
    46'
    Corner nummer to blir småfarlig, og skrur nesten inn i lengste hjørnet - Friedrich får slått unna.
    48'
    Zinckernagel klinker ballen i stolpen!
    52'
    Bodø/Glimt 4 - 0 Lillestrøm
    52'
    Evjen finner Moberg med en pasning inne i feltet. Det er nesten så han får kontroll der, men blir forstyrret såpass at det ikke blir noe avslutning.
    57'
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Philip Zinckernagel
    61'
    Frode Kippe
    63'
    Haugen stikker igjennom til Layouni. Svensken kan score sitt fjerde, men avslutningen går utenfor stolpen i det lengste hjørnet.
    67'
    Inn: Erik Brenden
    Ut: Daniel Gustafsson
    72'
    Inn: Morten Konradsen
    Ut: Amor Layouni
    76'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Jens Petter Hauge
    77'
    Hauge legger over til Evjen, som prøver å bredside på volley - keeper redder til corner. STOR sjanse!