1 504

Ble dekket av Daniel Nerli Gussiås

Hei, og velkommen til vår livedekning av eliteserieoppgjøret mellom Aalesund og HamKam.
    HamKam XI (3-5-2): Jendal - Skjærvik, Kurucay, Opsahl - Kongsro, Onsrud, Sjølstad, Bjørlo, Melgalvis - Stange Lind, Kirkevold
    Sist lagene møttes endte det 0-0. Begge lag ligger rett over nedrykksstreken. HamKams luke ned til Sandefjord på kvalik-plass er tre poeng, mens Aalesund har fem poeng å gå på.
    Lagene er ute på matta. Straks kampstart!
    HamKam med ballen i laget innledsningsvis.
    Kurucay får frispark midt på banen etter en duell med Kitolano.
    4'
    Frisparket stanges unna.
    5'
    Kongsro skyter - null problemer for Grytebust.
    5'
    Kitolano og Kongsro kolliderer inne i feltet.
    7'
    Moses stikkes nesten igjennom. Keeper kommer ut og fanger.
    8'
    Lind forsøker å gå selv. Stoppes.
    10'
    HamKam finner mer av åpningene nå.
    11'
    Gjestene med corner.
    14'
    Kurucay ligger nede. Dette ser ikke bra ut! Reprisene viser at han får et ublidt møte med hanskene til Grytebust.
    14'
    Heldigvis på beina igjen nå.
    15'
    Hjemmelaget sliter med å spillet seg til noe her.
    16'
    Nenass går og går før skuddet kommer. Rett i blokka.
    18'
    Moses spiller mot Rafn. Der er Kurucay og sklir den ut.
    20'
    Moses i offside.
    23'
    Moses på fære igjen. Denne gangen med et hodestøt. Fire meter over mål.
    24'
    Hjørnespark til Aalesund
    27'
    Ballen ender opp inne hos keeper.
    27'
    Rafn mot Moses igjen. Headingen over. Igjen.
    30'
    Rafn skaffer hjemmelaget et hjørnespark. Vært ute til høyre det har skjedd for vertene de siste minuttene.
    32'
    Ballen stanges unna. Ender til slutt hos Bolkan Nordli. Han skyter og skaffer enda en corner.
    33'
    Ender opp bak mål.
    34'
    Egentlig veldig lite å skrive hjem om hittil i denne førsteomgangen. Vinner nok ikke underholdningssøndagen dette.
    37'
    Hjemmelaget kontrer, men Kamma-spillerne er lynraske hjemover og kommer seg på riktig side.
    38'
    HamKam med frispark ute i korridor. Forlenges ut til corner.
    42'
    Ender opp hos Onsrud. Skuddet blokkeres.
    43'
    Nytt skudd. Grei skuring for Grytebust.
    44'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Moses slår inn i det område han egentlig skulle befunnet seg selv.
    45'+2
    Kitolano kommer seg rundt og slår inn. Heades unna.
    48'
    Rafns innlegg stoppes av Bjørlo.
    52'
    Denne omgangen ser dessverre ut til å ligne veldig på den vi fikk servert før pause.
    53'
    Hjemmelaget fortsetter å slå innlegg. Dog uten suksess.
    55'
    Moses stiger til værs og header mot mål. Går et par meter til side.
    57'
    Enkerud skal inn for gjestene. La oss håpe han kan sette litt fart på dette.
    58'
    Spillerbytte - HamKam
    Inn: Jonas Enkerud
    Ut: Victor Lind
    60'
    Stor AaFK-mulighet! Kampens største, faktisk. Ballen slås på smart vis inn bak stopperne. Rafn har tatt turen inn i feltet og stuper frem. Keeper får akkurat avverget!
    64'
    Gjestene, som er eksperter på å spille uavgjort, tar seg god tid hver gang muligheten byr seg. Kan vel være at de er fornøyd med enda et poeng da.