Mål for Villarreal!
    Young Boys 0 - 1 Villarreal
    Mål: Yeremi Pino
    Målgivende: Alfonso Pedraza
    Villarreal CF tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Yeremi Pino. Alfonso Pedraza sto for den målgivende pasningen.
    6'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    9'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    11'
    Meschak Elia
    Meschak Elia (BSC Young Boys) kommer seg fri på Stadion Wankdorf, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Det blir farlig! Frispark for Villarreal CF er nær straffområde.
    14'
    Young Boys 0 - 2 Villarreal
    Mål: Gerard Moreno
    Målgivende: Dani Parejo
    Gerard Moreno header ballen i mål og Villarreal CF går opp til en komfortabel 0-2-ledelse i Bern. Flott spill fra Dani Parejo før målet.
    16'
    Målet til Villarreal sjekkes av VAR
    17'
    Målet til Villarreal blir stående
    17'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til Villarreal CF.
    21'
    Jordan Siebatcheu
    I Bern header Jordan Siebatcheu (BSC Young Boys) mot mål, men ballen går utenfor.
    22'
    Ulisses Garcia
    Ulisses Garcia (BSC Young Boys) header mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    BSC Young Boys fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    25'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    25'
    Gerard Moreno
    Villarreal CF angriper på Stadion Wankdorf. Gerard Moreno header utenfor.
    26'
    I Bern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Christian Fassnacht
    BSC Young Boys angriper i Bern. Christian Fassnacht fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Arnaut Danjuma
    Målsjanse til Villarreal CF! Arnaut Danjuma treffer mål, men keeper redder.
    29'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    29'
    Raul Albiol
    Raul Albiol (Villarreal CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Michel Aebischer
    Michel Aebischer skyter i stolpen! Nære på for BSC Young Boys.
    31'
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Meschak Elia avslutter utenfor.
    31'
    BSC Young Boys angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    Christopher Martins
    Christopher Martins (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    34'
    BSC Young Boys avanserer forover i Bern. Jordan Siebatcheu avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark Villarreal CF.
    44'
    Gult kort til Young Boys
    Dommer Sergei Karasev viser Michel Aebischer (BSC Young Boys) det gule kortet.
    45'
    Villarreal CF angriper i Bern. Gerard Moreno avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    45'+1
    47'
    En av BSC Young Boyss spillere går i offside.
    49'
    Alfonso Pedraza
    Alfonso Pedraza (Villarreal CF) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    51'
    Hjørnespark til Young Boys
    52'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Gerard Moreno (Villarreal CF) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    53'
    Skudd på mål, Young Boys
    57'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Sergei Karasev tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Nicolas Moumi Ngamaleu
    Sjanse til BSC Young Boys! Nicolas Moumi Ngamaleu er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Silvan Hefti
    Ut: Jordan Lefort
    BSC Young Boys bytter ut Jordan Lefort med Silvan Hefti. Dette er det første byttet som David Wagner gjør i dagens kamp.
    62'
    I Bern slår Michel Aebischer en corner fra venstre.
    63'
    63'
    63'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside.
    64'
    64'
    66'
    68'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Alberto Moreno
    Ut: Francis Coquelin
    Bytte for Villarreal CF. Alberto Moreno kommer inn for Francis Coquelin på Stadion Wankdorf.
    69'
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Christopher Martins
    BSC Young Boys bytter ut Christopher Martins med Fabian Rieder.
    70'
    Inn: Wilfried Kanga
    Ut: Jordan Siebatcheu
    BSC Young Boys gjør sitt tredje bytte. Jordan Siebatcheu erstattes av Wilfried Kanga.
    70'
    Frispark BSC Young Boys.
    77'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 2 Villarreal
    Mål: Meschak Elia
    Mål! Meschak Elia reduserer til 1-2 på Stadion Wankdorf i Bern.
    77'
    Målet til Young Boys sjekkes av VAR
    79'
    Målet til Young Boys blir stående
    79'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til BSC Young Boys.
    79'
    Raul Albiol (Villarreal CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Wankdorf.
    80'
    Inn: Aissa Mandi
    Ut: Raul Albiol
    Det virker som Raul Albiol ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Aissa Mandi.
    83'
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Nicolas Moumi Ngamaleu går utenfor.
    87'
    Gult kort til Villarreal
    Geronimo Rulli
    Geronimo Rulli (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Wankdorf.
    87'
    Young Boys 1 - 3 Villarreal
    Mål: Alberto Moreno
    Mål! Alberto Moreno øker Villarreal CFs ledelse til 1-3 på Stadion Wankdorf.
    88'
    Young Boys 1 - 4 Villarreal
    Mål: Samuel Chukwueze
    Målgivende: Gerard Moreno
    Samuel Chukwueze setter ballen i mål og øker Villarreal CFs ledelse til 1-4 i Bern. Gerard Moreno var nest sist på ballen.
    90'+2
    Inn: Moi Gomez
    Ut: Yeremi Pino
    Unai Emery gjør dagens tredje bytte i Bern, når han tar ut Yeremi Pino og setter inn Moi Gomez.
    90'
    Inn: Felix Mambimbi
    Ut: Christian Fassnacht
    David Wagner (BSC Young Boys) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Felix Mambimbi erstatter Christian Fassnacht.
    90'
    Inn: Samuel Chukwueze
    Ut: Arnaut Danjuma
    Villarreal CF bytter ut Arnaut Danjuma med Samuel Chukwueze. Dette er det fjerde byttet som Unai Emery gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Wilfried Kanga
    BSC Young Boys angriper og Wilfried Kanga får avsluttet. Headingen treffer ikke Villarreal CF-målet.