1-0
2 460
1 261

Ble dekket av Øystein Jarlsbo

Ronald Koemans 11 utvalgte som starter kampen mot Dinamo Kiev på Nou Camp: Ter Stegen - Mingueza, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Gavi, Sergio Busquets, Frenkie de Jong - Dest,Luuk de Jong, Depay
    Dinamo Kievs lag (trener: Mircea Lucescu): Bushchan - Kedziora, Zabarnyl, Syrota, Mykolenko - Sydorchuck, Shaparenko - Tsygankov, Buyalskly, De Pena - Supryaha (4-2-3-1)
    Barcelona har tapt sine to første kamper, for Bayern München og Benfica - og har foreløpig til gode å score mål. På bunn i tabellen gruppe E, med null poeng og 0-6 i målforskjell.
    Dinamo Kiev har heller ikke scoret mål, men har ett poeng etter uavgjort hjemme mot Benfica.
    Kampen er i gang, altså.
    1'
    Vel å merke etter "Boys don't cry" av The Cure før avspark over høyttaleranlegget.
    2'
    Slunken lokal interesse for Barcelona? Mange ledige seter på tribunene.
    4'
    Barcelona ypper seg på venstre kant ved Jordi Alba og Depay. Farlige innlegg, som det heter.
    6'
    Barcelonas Sergino Dest med oppgjørets beste sjanse så langt. Klarte ikke time hopp og hodestøt etter (nytt) innlegg fra venstre.
    9'
    Dinamo Kiev snur spillet lynkjapt, nær ved å rive hjemmelaget i filler ved en godt organisert og effektiv kontring. Barcelona slipper med skrekken. Men en advarsel; det kan komme flere av denne sorten - i Kiev-regi. Ps! Mingueza får stort pluss i margen i jobben som ryddegutt, nikker greit tilbake til Ter Stegen - for å markere nå roer vi ned.
    11'
    18'
    Oj, der burde vel strengt talt Luuk de Jong sørget for 1-0 etter frispark fra Memphis Depay. Hodestøtet vrir imidlertid ballen utenfor Bushchans høyre Kiev-stolpe.
    18'
    Hjørnespark til Barcelona
    20'
    Luuk de Jong tar frem høyreslegga. En kanon, men Bushchan redder mesterlig med en hånd, vipper ballen over tverrliggeren - mot sitt venstre kryss.
    20'
    24'
    Memphis Depay har regi på alle dødballer. Det vil si. Han slår dem for egen hånd, eller fot - og de er gode. Men ikke gode nok hittil. Det ligger likevel noe i lufta, bokstavelig talt.
    24'
    Luuk de Jong og Sergino Dest krangler nærmest om å hodestøte inn hjemmelagets første mål. Etter nytt innlegg fra venstre. Begge mislykkes for øvrig, noe presset av en aggressiv og god Dinamo-forsvarer.
    26'
    Hvis de skulle være tvil. Det er Barcelona som dominerer, mens gjestene dominerer på sitt vis med kontant forsvarsarbeid og med spillevendinger i bakhodet.
    28'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 0 FC Dynamo Kiev
    Mål: Gerard Pique
    Målgivende: Jordi Alba
    36'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Philippe Coutinho
    Ut: Óscar Mingueza
    46'
    Inn: Ansu Fati
    Ut: Luuk De Jong
    47'
    18 år gamle Ansu Fati har sløst bort i alle fall en god sjanse til å legge på til 2-0.
    59'
    Spillerbytte - FC Dynamo Kiev
    Inn: Denys Garmash
    Ut: Vladyslav Supriaha
    62'
    Inn: Vitinho
    Ut: Carlos De Pena
    63'
    64'
    Pique rydder greit opp ette et OK frispark fra Kiev. Virker som om Barcelona har god kontroll på defensiven. På den annen side, er ikke akkurat 1-0 en ledelse å ri på - spesielt ikke for et ungt og delvis uprøvd lag. Mot skumle (fant ikke et bedre ord) og kontra-frekke Kiev.