0-1
4 388
8 698

Ble dekket av Andreas Jørgensen

Hei og velkommen til livedekningen av returoppgjøret i FA-cupens tredje runde mellom Wolverhampton og Liverpool.
    De to lagene spilte mot hverandre 7. januar, men da kampen endte 2-2 spilles det altså nå en ny kamp for å avgjøre hvem som skal møte Brighton i den fjerde runden.
    Lagoppstillingene er klare!
    Unggutten Stefan Bajčetić får sjansen fra start her.
    Den 18 år gamle spanjolen fikk sin Liverpool-debut i august i fjor, og starter nå bare sin andre kamp for rødtrøyene.
    Ellers gjør Liverpool hele åtte endringer fra laget som startet i 2-2-kampen.
    Wolves på sin side gjør kun to endringer. Goncalo Guedes og José Sa tar plassen til Joao Moutinho og Matija Sarkic.
    Lagene entrer matta. Straks i gang!
    Der er vi i gang!
    Der gikk flomlysene på Molineux.
    1'
    Merkelig situasjon her, men lysene var raskt tilbake, heldigvis.
    1'
    Wolves rett i angprep. Tre raske innlegg fra hjemmelaget, men ingenting farlig foreløpig.
    2'
    Liverpool sliter med å få tak i ballen innledningsvis.
    5'
    Corner til Wolves.
    5'
    Får ingenting ut av den Wolves. Neves svinger ballen inn, men ingen oransjekledde får gjort noe med den.
    6'
    Liverpool triller litt ball i bakre rekker nå. Forsøker å bygge opp spillet.
    7'
    José Sá mister ballen etter et innlegg fra gjestene, men ingen Liverpool-spillere reagerer raskt nok og Sá får kontroll.
    9'
    Jiménez får frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Wolverhampton raskt fremover. Aït-Nouri får fyrt av et skudd, men det blokkeres.
    12'
    Mål for Liverpool!
    Wolverhampton 0 - 1 Liverpool
    Mål: Harvey Elliott
    Der sitter den for Liverpool. Unggutten Harvey Elliott fører ballen fra egen banehalvdel og banker til fra 20 meter. Ballen dupper helt perfekt over Sá som ikke er lang nok til å rekke den. Praktfull scoring av Elliott!
    13'
    Nå har Liverpool tatt styring.
    13'
    Tsimikas prøver skuddet fra skrått hold, men den går over mål.
    16'
    Adama Traoré får frispark omtrent på midtsirkelen.
    18'
    Frispark til Liverpool på egen banehalvdel.
    19'
    Antall stemmer: 2883
    Frispark til Liverpool fra 30 meter. Milner skal ta den.
    22'
    Milner lobber ballen inn i feltet, men Wolves holder unna.
    23'
    Tett kamp ute på gressmatta på Molineux. Det kjempes tøft om hver eneste duell.
    23'
    Jimenéz tildeles frispark. Holdes igjen på midtstreken.
    25'
    Nytt frispark til hjemmelaget som sliter med å komme seg lenger frem i banen.
    25'
    Aït-Nouri legger inn, men den avverges av Konaté.
    26'
    Nok et frispark til Wolves. Tsimikas feller Traoré.
    27'
    Moutinho lemper ballen inn i Liverpools 16-meter. Nok en gang stanger Liverpool unna.
    27'
    Så kommer Wolves til en mulighet. Jimenéz får lagt ballen inn foran mål, men der er det ingen Wolves-spillere å se.
    28'
    Begynner på nytt bakfra her, Wolves.
    28'
    Nærmer oss halvtimen nå. Liverpool har tatt ledelsen med sin eneste sjanse. Utover det er vi vitne til en ganske sjansefattig omgang foreløpig.
    29'
    Milner svinger inn ballen fra dødball.
    30'
    Litt klabb og babb foran Wolves-målet før det blåses av og Moutinho holder seg til hodet.
    31'
    Gakpo prøver skuddet, men den flyr langt utenfor.
    31'
    José Sá roter det til. Skyter ballen regelrett ut av banen der, helt upresset, og Liverpool får hjørnespark.
    32'
    Ingenting ut av den heller.
    33'
    Gakpo prøver seg med et nytt skudd. Denne gangen enda dårligere. Ballen spretter ut ved hjørneflagget. Elendig valg av Gakpo!
    33'
    Lopetegui er ikke fornøyd med det han har sett at Wolves foreløpig. Veier og peker voldsomt fra hjemmelagets benk.
    34'
    Så ligger ballen i nettet for Liverpool igjen. Carvalho spilles frem av Keïta og plasserer ballen bak Sá, men det vinkes av for offside.
    36'
    Wolves triller ball mellom seg på midtbanen.
    38'
    Liverpool raskt fremover nå. Gakpo starter og vil ha ball, men stopper opp og ballen ender hos Wolves.
    39'
    Wolves triller ball lenge, og sliter med å etablere et godt spill fremover i banen.
    41'
    Aït-Nouri mottar en lang ball høyt i banen, men det blåses offside på den.
    41'
    Gult kort til Wolverhampton
    Adama Traore
    Adama Traoré pådrar seg kampens første gule kort. Den lynraske vingen river ned venstreback Tsimikas som er på vei fremover og får et klart frispark. Fortjent gult kort til Traoré.
    42'
    Hjemmelaget begynte friskt, men etter scoringen til Elliott har det stoppet fullstendig opp. Er ikke i nærheten av noe som helst som ligner en trussel her.
    45'
    To minutter legges til.
    45'
    Det ser ut til å ebbe ut i 1-0 til pause nå. Lopetegui har satt seg ned med penn og papir og noterer for harde livet. Her er det mye å ta tak i til pause for Wolves-sjefen.
    45'+1
    Pause på Molineux. Wolverhampton gikk rett i angrep de første minuttene uten å komme til de største mulighetene. Etter 13 minutter hamret Harvey Elliott inn 1-0 for Liverpool, som heller ikke har kommet til noen særlig muligheter. Sjansefattig førsteomgang her altså. Tipper vi får se et litt annet Wolves-lag etter pause.
    45'+2
    Det tas grep med én gang fra Lopetegui. Wolverhampton gjør to bytter. Nunes og Semedo inn.
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Nelson Semedo
    Ut: Dexter Lembikisa
    46'
    Inn: Matheus Nunes
    Ut: Joseph Hodge
    46'
    Gakpo går over ende og får frispark.
    49'
    Aït-Nouri på løpetur. Får tatt ned en langpasning og prøver innlegget. Den blokkeres og spretter ut til et hjørnespark.
    50'
    Wolves roper på straffespark etter hjørnesparket. Neves skyter ballen mot mål som treffer en Liverpool-spiller og spretter opp i overkroppen til Keïta, men ikke nok i armen til at det blåses. Den hadde vært billig.
    51'
    Høyt press fra Wolves nå. Lopetegui har nok vært tydelig i pausen. Et mye mer intenst og aggressivt hjemmelag ute på gresset i andre omgang.
    53'
    Gult kort til Liverpool
    Thiago
    Thiago stopper Jimenéz på ulovlig vis og får det gule.
    57'
    Det samler seg nok mye spytt i fløyta til dommer Andre Marriner i kveld. Det blåses for det ene frisparket etter det andre. Et voldsomt oppstykket spill her nå.
    58'
    Adama Traoré får en skuddmulighet. Jimenéz legger igjen ballen til spanjolen som står klar til å fyre fra 17 meter, men er ikke i nærheten. Den ballen så ut til å fly ut av stadion. Lopetegui er ikke imponert.
    60'
    Så kommer Gakpo i bakrom! Bajcetic og Thiago kombinerer lekkert på midten før Naby Keita overtar. Han trer igjennom Gakpo, som ikke får vippet ballen over målvakt Sa. Nederlenderen kan trøste seg med at han er offside.
    63'
    Inn: Matheus Cunha
    Ut: Joao Moutinho
    65'
    Inn: Daniel Podence
    Ut: Jonny Castro
    65'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Mohamed Salah
    Ut: Cody Gakpo
    65'
    Inn: Curtis Jones
    Ut: Fabio Carvalho
    65'
    Inn: James Milner
    Ut: Nat Phillips
    66'
    Bytte-bonanza fra begge lag her nå!
    66'
    Salah har overtatt kapteinsbindet etter at Milner ble byttet ut. Legger seg som spiss, med Curtis Jones og Harvey Elliot på hver sin kant.
    67'
    Liverpool blir spilt fryktelig lave nå. Wolves kommer på bølge etter bølge, men den avgjørende pasningen mangler foreløpig. Liverpool er under press her!
    69'
    Nat Phillips
    71'
    Phillips feier ned Cunha, som er på full fart inn i Liverpools 16-meter etter praktfullt kombinasjonsspill av ulvene.
    72'
    Bajcetic må få hjelp. Ligger langstrakt med krampe. Ikke så vanskelig å forstå, har lagt ned mange kilometer i dag, Liverpools unggutt.
    72'
    Ruben Neves står klar med frispark fra 18 meter...
    73'
    NESTEN! Skuddet dupper fint over muren og Kelleher strekker seg så lang han her. Den irske målvakten er nok akkurat borti ballen, men ingen corner for Wolves.
    73'
    Inn: Ben Doak
    Ut: Stefan Bajcetic Maquieira
    74'
    Inn: Fabinho
    Ut: Thiago
    75'
    Tar grep nå, Jürgen Klopp. Bajcetic og Thiago har løpt seg tomme, og Fabinho og Ben Doak kastes innpå.
    75'
    Fabinho og Doak presenterer seg umiddelbart. Brasilianeren mottar ballen i midtsirkelen, snur seg 180 grader og slår i bakrom mot Doak. Unggutten forsøker et innlegg mot Salah, men det blokkeres til corner.
    77'
    Corneren fra Tsimikas er svak og klareres enkelt.
    77'
    WOLVES NÆRMER SEG! Traore herjer med Tsimikas på høyrekanten og slår inn mot Jimenez. Mexicaneren er litt presset og får ikke stanget ballen i mål fra omtrent 3 meters hold. Headingen går i Gomez og over mål, men ingen corner.
    78'
    Nå lever Liverpool farlig! De røde ligger lavt, og plutselig har Alt-Nouri sneket seg fri på venstre side av 16-meteren. Innlegget er litt for upresist, og Kelleher plukker ballen.
    81'
    Inn: Diego Costa
    Ut: Raul Jimenez
    Så kommer Costa! Jimenez byttes ut for den gamle ringreven. Har skapt problemer for Liverpool før, Costa. Kan han gjøre det igjen?
    83'
    17 år gamle Ben Doak har vært frisk etter innbyttet. Uredd i duellene og har vartet opp med noen friske detaljer.
    86'
    Der skal du gjøre det bedre Cunha! Wolverhampton spiller seg vakkert gjennom på venstresiden før ballen chippet mot Costa. 34-åringen legger igjen til Cunha, men fra 10 meter blåser han ballen høyt over.
    87'
    Fabinho pådrar seg frispark på midtbanen.
    89'
    Traore gjør akkurat som han vil med Tsimikas nå. Drar seg forbi grekeren for ørtende gang og slår hardt inn foran mål. Innlegget er akkurat for høyt, og flyr over samtlige tre spillere i Wolves-drakt.
    89'
    Så er det nesten 2-0! Liverpool klarer endelig å stable sammen et angrep og ballen ender ute hos Curtis Jones på hjørnet av 16. Han tar en skuddfinte og fyrer av med venstre. Sniker seg akkurat utenfor målet til Sa
    90'
    Ny stor Wolves-sjanse. Ballen vippes inn i feltet og der står Cunha helt alene. Headingen er alt for svak og går midt på Kelleher.
    90'+1
    Ait-Nouri slår inn fra venstre. Den har god retning, men Konate header til corner.
    90'+1
    Joe Gomez
    Slenger med leppa og får det gule.
    90'+2
    Liverpool har nesten parkert bussen her. Wolves jakter utligningen.
    90'+2
    Cunha prøver igjen: får ballen på 16 og forsøker å curle den i lengste. Går innom et Liverpool-bein og til corner.
    90'+3
    Innøvd variant fra Wolves som fungerer særdeles dårlig. Tas kort og snappes opp av Liverpool.
    90'+4
    Harvey Elliot beiner ballen ut til innkast og feirer mot bortefansen!
    90'+4
    You'll Never Walk Alone runger utover Molineux nå.
    90'+5
    Ballen spretter opp i hånda på Salah, og Wolves får frispark fra omtrent 25 meter. Siste sjanse dette!
    90'+5
    Ruben Neves skal forsøke seg igjen....
    90'+6
    Blir ikke et skudd. Neves forsøker et innlegg, men det blir bare halvveis og Liverpool klarerer.
    90'+6
    Det er over på Molineux. Liverpool kan puste lettet ut og juble for avansement til FA-cupens fjerde runde. Wolverhampton og Lopetegui har god grunn til å være skuffet, for her hadde ulvene massevis av muligheter.