Mål for Liverpool!
    Wolverhampton 0 - 1 Liverpool
    Mål: Harvey Elliott
    13'
    Så ligger ballen i nettet for Liverpool igjen. Carvalho spilles frem av Keïta og plasserer ballen bak Sá, men det vinkes av for offside.
    36'
    Gult kort til Wolverhampton
    Adama Traore
    42'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Nelson Semedo
    Ut: Dexter Lembikisa
    46'
    Inn: Matheus Nunes
    Ut: Joseph Hodge
    46'
    Gult kort til Liverpool
    Thiago
    57'
    Inn: Matheus Cunha
    Ut: Joao Moutinho
    65'
    Inn: Daniel Podence
    Ut: Jonny Castro
    65'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Mohamed Salah
    Ut: Cody Gakpo
    65'
    Inn: Curtis Jones
    Ut: Fabio Carvalho
    65'
    Inn: James Milner
    Ut: Nat Phillips
    66'
    Nat Phillips
    71'
    NESTEN! Skuddet dupper fint over muren og Kelleher strekker seg så lang han her. Den irske målvakten er nok akkurat borti ballen, men ingen corner for Wolves.
    73'
    Inn: Ben Doak
    Ut: Stefan Bajcetic Maquieira
    74'
    Inn: Fabinho
    Ut: Thiago
    75'
    WOLVES NÆRMER SEG! Traore herjer med Tsimikas på høyrekanten og slår inn mot Jimenez. Mexicaneren er litt presset og får ikke stanget ballen i mål fra omtrent 3 meters hold. Headingen går i Gomez og over mål, men ingen corner.
    78'
    Inn: Diego Costa
    Ut: Raul Jimenez
    83'
    Der skal du gjøre det bedre Cunha! Wolverhampton spiller seg vakkert gjennom på venstresiden før ballen chippet mot Costa. 34-åringen legger igjen til Cunha, men fra 10 meter blåser han ballen høyt over.
    87'
    Så er det nesten 2-0! Liverpool klarer endelig å stable sammen et angrep og ballen ender ute hos Curtis Jones på hjørnet av 16. Han tar en skuddfinte og fyrer av med venstre. Sniker seg akkurat utenfor målet til Sa
    90'
    Ny stor Wolves-sjanse. Ballen vippes inn i feltet og der står Cunha helt alene. Headingen er alt for svak og går midt på Kelleher.