Vikings lag: Wichne - Martinsen, Gregov, Nordvik - Ryerson, Torsteinbø, Jenkins, Danielsen, Kronberg - Høiland, Guessan
    0'
    Strømsgodsets lag: Pettersen - Vilsvik, Glesnes, Høibråten, Parr - Tokstad, Hauger, Júnior, Andersen - Jradi - Nguen
    0'
    Rolig start på kampen. Det kriges og duelleres. Og så slås det noen langpasninger - uten at de når frem til medspillere.
    2'
    Viking ligger før kampen helt i bunnen av Eliteserien. De har ikke vunnet en kamp siden 16. juli. Godset er på sin side i god form. De står med to strake seire.
    3'
    Godset har begynt å ta initiativet i kampen. Det blir aldri farlig, men de lar Viking løpe imellom og bruke krefter for øyeblikket.
    5'
    Men så kommer Kronberg til en mulighet. Han får ballen ute til venstre, drar seg inn og skyter. Avslutningen går over og til side for mål.
    6'
    Viking farlig frempå på en kontring, men Glesnes får en fot på den siste pasningen og avverger en stor mulighet.
    9'
    Nguen finner Tokstad til høyre. Han slår inn - over alle i feltet - og treffer Ulland Andersen på bakerste stolpe. Først må keeper gjøre en god redning på skuddet fra kort hold. Så får Ulland Andersen sjanse på nytt på returen. Da går ballen i stolpen og ut!
    11'
    Så smeller de i andre enden. Høiland vender opp lynraskt på drøye 20 meter. Så fyrer han av. Bugge Pettersen i full strekk får så vidt slått til corner.
    15'
    Corneren blir en kort variant. Fullstendig mislykket.
    15'
    Stor sjanse for Høiland! Angriperen havner plutselig alene med keeper etter en stygg tversoverpasning av Høibråten. Høiland klarer imidlertid ikke overliste Godset-keeperen og Bugge Pettersen redder mesterlig der.
    20'
    Viking opprettholder trykket. Kronberg kommer til avslutning, men blir blokkert.
    23'
    Frispark for Godset i god innleggsposisjon. Ulland Andersen skal slå inn.
    24'
    Jenkins er imidlertid først på innlegget. Han klarerer ballen vekk fra farlig sone.
    24'
    Har ikke skjedd stort de siste minuttene. Viking, anført av en meget frisk Tommy Høiland, kriger Godset ut av stilen nå.
    31'
    Mål for Strømsgodset!
    Viking 0 - 1 Strømsgodset
    Mål: Bassel Jradi
    Målgivende: Lars-Christopher Vilsvik
    Og så - litt mot spillets gang - tar gjestene ledelsen. Han scorer sitt sjette mål denne sesongen etter et perfekt innlegg fra Vilsvik på høyresiden. Jradi knuser samtlige i luften og nikker inn 1-0.
    31'
    Gult kort til Strømsgodset
    Marius Høibråten
    Går knalltøft til i en takling. Helt korrekt gult kort og frispark for vertene.
    33'
    Frisparket er svakt utnyttet. Går rett i muren og ut.
    34'
    Jradi har tre-fire mann på seg inne i 16-meteren og går i bakken. Dommeren står nær situasjonen og velger å ikke blåse. Jradi mener på sin side at der skulle det vært straffespark.
    36'
    Viking på farlig visitt i Godsets 16-meter. Kronberg slår inn mot Høiland, som ikke får stokket beina skikkelig. Han burde fått mer ut av den situasjonen der, Høiland.
    38'
    Torsteinbø roter vekk ballen på Godsets halvdel. Deretter setter gjestene fart. Kontringen er lenge god, men til slutt kommer en upresis pasning siste tredjedel. Viking overtar igjen.
    43'
    45'
    46'
    Rolige åpningsminutter på denne andre omgangen. Har ikke skjedd stort i noen av lagenes 16-metre.
    49'
    Kristoffer Tokstad
    Er for sent ute i en takling på Ryerson. Ser helt OK dømt ut av dommeren.
    50'
    Der er Viking nære! Kronberg bryster ned et innlegg. Han forsøker deretter å finne Bringaker i boksen, men pasningen er akkurat litt for upresis. Hadde Bringaker fått skutt der kunne det blitt ordentlig farlig.
    52'
    Det er nesten ikke til å tro! Bringaker smeller ballen i stolpen. Returen faller i beina på Høiland. Målet er helt åpent, men Viking-spissen presterer å bomme fra tre meters hold!
    54'
    Júnior ligger nede med det som ser ut til å være en ankelskade. Ballen spilles ut.
    57'
    Der er Godset-spilleren på beina igjen.
    59'
    Corner for Viking nå.
    59'
    Det er svakt slått og ender med at Bugge Pettersen får femmetersutspill.
    60'
    Merkelig situasjon på Viking Stadion. Fryktelig utspill av keeper Wichne. Nguen er våken og plukker opp ballen. Deretter blir han taklet inne i 16-meteren. Han ber om straffe - dommeren er ikke enig og vinker spillet videre.
    62'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: George Green
    Ut: Fredrik Torsteinbø
    66'
    Inn: Zymer Bytyqi
    Ut: Mathias Bringaker
    66'
    Høibråten klarerer en bakromspasning utover dødlinja. Corner for Viking.
    67'
    Innbytter Green slår inn. Ryerson møter ballen på første stolpe, men headingen går over.
    67'
    Gult kort til Viking
    Ross Aden Jenkins
    71'
    Tokmac Nguen
    71'
    Ser ut til at begge får det gule kortet for krangling ute på gressmatta.
    71'
    Ikke så altfor mye som tyder på Viking-scoring i øyeblikket. Innbytter Green skyter fra distanse. Det går dårlig og Bugge Pettersen overtar.
    77'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Mounir Hamoud
    Ut: Kristoffer Tokstad
    80'
    Nordvik forsøker å styre en corner mot bakerste stolpe. Lykkes nesten med å score, men det blir bare nesten.
    81'
    George Green
    Takler stygt mot Ulland Andersen sentralt i banen. Han raser mot kortet, men det ser helt korrekt ut av dommeren.
    83'
    Der kommer nok en stor Viking-sjanse! Kronberg denne gangen. Går opp alene på bakerste stolpe, men Bugge Pettersen redder mesterlig. Godset slipper med skrekken!