MFK (3-5-2): Andreas Linde - Stian Rode Gregersen, Vegard Forren, Babacar Sarr - Christoffer Remmer, Fredrik Aursnes, Mathias Normann, Martin Ellingsen, Petter Strand - Björn Bergmann Sigurdarson, Thomas Amang.
    Sogndal (3-4-3): Mathias Dyngeland - Ulrik Fredriksen, Even Hovland, Reiss Greenidge - Taijo Teniste, Eirik Birkelund, Chidiebere Nwakali, Victor Grodås - Gilbert Koomson, Bendik Bye, Stanisa Mandic
    Sogndal mangler Ramsland og Schulze, det betyr at montenegriske Mandic får sin første kamp fra start for klubben. Bendik Bye er den andre erstatteren.
    Et poengi dag er at Sogndals kaptein Even Hovland møter gamle lagkamerater i Molde. På motsatt banehalvdel har Petter Strand og Babacarr Sarr en fortid i Sogndal.
    Thomas Amang får fornyet tillit for Molde etter to mål mot Sandefjord sist.
    0'
    Begge lag har mye å spille for. Sogndal trenger desperat poeng i nedrykksstriden. Molde kan klatre opp på sølvplass om resultatene er med dem i kveld. Rosenborg-Sarpsborg, Sandefjord-Aalesund og Tromsø-LSK er kamper å skule til.
    0'
    Sogndal har hatt godt tak på Molde de siste årene, Molde har ikke slått sogningene på tre år. Oppgjøret på Fosshaugane i fjor endte 4-3. 16. maioppgjøret i Molde i vår endte med seier for Sogndal. Men Molde står med tre strake seiere i Eliteserien. Sogndal kommer fra en sterk 0-1-seier borte mot AaFK sist helg, ellers er resultatene i høst heller svake.
    0'
    Kampen er i gang på Fosshaugane.
    1'
    Like før Dyngleand og Hovland klusset det til. Molde får corner som går til utspill.
    2'
    Molde trøkker til fra start. Sogndal sliter med å komme ut fra egen sone.
    2'
    Solskjær har sagt MFK må være på fra start sammenliknet med i fjor. Virker som spillerne har tatt til seg ordren.
    4'
    Innkast til Sogndal nå. Blir ping pong inne i feltet. Hjemmelaget som biter seg fast nå.
    6'
    Hjemmelaget er kommet bedre med nå, holder på ballen. Molde rygger.
    7'
    Kjetil Wæhler er vraket for første gang siden han kom til klubben. Sitter på benken. Hovland, Fredriksen og Greenidge er foretrukket i forsvaret. De representerer fremtiden i klubben i større grad enn Wæhler.
    7'
    Hjørnespark til Molde nå. Noramann slår inn, Fredriksen skaller ut.
    10'
    Lagene møtes med ganske lik formasjon, tre i forsvar, fem på midten og to på topp.
    12'
    Mål for Sogndal!
    Sogndal 1 - 0 Molde
    Mål: Stanisa Mandic
    Drømmestart for Sogndal og debutant Stanisa Mandic! Koomson slår et frispark skrudd fra venstrekanten, Sarr skal heade til corner, men treffer i stedet Mandic hvorpå ballen går videre i mål.
    12'
    Grodås slår corner for hjemmelaget. Sigurdarson møter på første stolpe og skaller ut.
    16'
    Forren ligger nede på målsteken. Får hjelp.
    17'
    Nwakali skyter fra 20 meter, Linde har bra kontroll.
    19'
    Kjempesjanse for Molde. Aurnses skyter knallhardt fra god posisjon, Dyngeland ligger i full strekk og redder.
    20'
    Petter Strand fanger opp returen, men Sogndal får avklart.
    20'
    Sogndal 2 - 0 Molde
    Mål: Chidiebere Nwakali
    For en kanon av Nwakali. Fyrer løs fra 25 meter og rett i krysset! Dårlig avklaring av Forren rett i forkant.
    23'
    Nwakali er på huggget i dag. Prøvde seg først fra 20 meter og traff rett på keeper. Så satt den til 2-0 for Sogndal. Nå stiger optimismen i fruktbygda!
    26'
    En fin revansj for Nwakali som ble en slags syndebukk i sist hjemmekamp da han mistet ballen rett før Haugesund avgjorde.
    26'
    Den utleide Manchester City-spilleren scoret et liknende, avgjørende mål på frispark mot Kristiansund.
    27'
    Ny stor sjanse for hjemmelaget. Bendik Bye skyter, Linde tupper over med fingrene.
    28'
    MFKs Amang er alene med keeper, men vinkes av for offside.
    29'
    Grodås begynner virkelig å finne seg til rette i Sogndal og Eliteserien. Har etablert seg på Sogndal-laget etter korsbåndskaden. Har vært frisk i høst.
    33'
    Petter Strand fyrer av for Molde fra 20 meter. Ballen endrer retning og setter Dyngeland ut av fokus. Men ballen går til corner som ikke blir noe av.
    35'
    Mål for Molde!
    Sogndal 2 - 1 Molde
    Mål: Bjorn Sigurdarson
    Molde reduserer! Sigurdarsons 13. seriemål for sesongen. Mølje fremfor mål etter corner. Sigurdarson får ballen på halvspretten etter at Teniste ikke får avklart skikkelig. Sigurdarson smeller den inn på volley.
    36'
    En fartsfylt første omgang med tre scoringer. Det er full kamp igjen. Dette er langt fra avgjort.
    38'
    I stolpen fra Molde! Det er Sigurdarson som nesten setter sitt andre for dagen. Remmer prøvde seg først, Amang bommer, før Sigurdarson setter den i stolpen. Full fyr i kampen!
    41'
    Og der smellen den i stolpen fra Sogndal! Bye kommer alene over hele banehalvdelen til MFK etter feilpasning fra Forren. Har allverdens tid til å sikte inn, men den går i stolpen og ut på banen igjen.
    43'
    Forren har vært rufsete. Heldig der at Sogndal ikke scoret på feilpasningen.
    45'
    Et fyrverkeri av en omgang med tre scoringer og to stangskudd.
    45'+2
    Sogndal 2 - 2 Molde
    Mål: Petter Strand
    For en scoring av Petter Strand tre minutter på overtid. Frispark fra 25 meter bananskrudd rett i krysset.
    45'+3
    45'+3
    46'
    Kampen er i gang igjen. Spørs hva som venter etter den første omgangen. Trener Bakke sier til Eurosport at han er misfornøyd med Sogndals forsvarsspill ved scoringene.
    47'
    Farlig sjanse ved Sigurdarson. Får ikke skikkelig trøkk i skuddet og ballen hopper bortover mot mål. Dyngeland plukker den opp på målstreken.
    49'
    Gult kort til Sogndal
    Even Hovland
    Hovland river ned Amang. Soleklart gult kort.
    50'
    Spillerbytte - Sogndal
    Inn: Kjetil Wæhler
    Ut: Ulrik Fredriksen
    50'
    Bakke plukker av Fredriksen og sender inn rutinerte Wæhler. Blir en kamp for voksne mannfolk dette.
    50'
    Molde ser friskest ut nå. Sogndal presses lavt.
    52'
    Corner til Molde som Martin Ellingsen slår inn. Sogndal avklarer.
    53'
    Ny MFK-corner ved Ellingsen som er skumlere. Sigurdarson header like over.
    54'
    Sigurdarson virker skarp. Islendingen kan bli en viktig mann for Molde mot slutten av denne kampen.
    54'
    Sogndals Bendik Bye får sin andre gigantsjanse for dagen. Kommer alene, men skyter utenfor!
    57'
    Bølger fram og tilbake her nå.
    57'
    Bye får nok ikke sove godt i natt. To megasjanser har trønderen bommet på. Han får en sjelden sjanse fra start.
    59'
    Wæhler har stabilisert Sogndal. Kampen har roet seg ned nå. Tror det var smart av Bakke å sende veteranen inn i denne heksegryten.
    61'
    Molde som presser nå. Virker som de har mest å spille med. Men hjemmelaget ligger bra defensivt.
    66'
    Dribleraid av Mandic for Sogndal. Får slått inn, men Linde plukker lett. Mandic har vært bra.
    67'
    Ellingsen med enda en corner for MFK. Igjen stanger Sogndal unna.
    68'
    Molde med mye ball nå. Etablerer seg langt inne på hjemmelagets banehalvdel.
    70'
    Javel, Sarr. Du prøver deg fra 40 meter. Det går.... ikke så bra. Et par meter utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Martin Ellingsen
    Ut: Eirik Hestad
    71'
    Klareres.
    72'
    Koomson med et par fine detaljer, før han fyrer av. Flere meter over mål.
    74'
    Ser ut som om Wæhler må kaste inn håndkleet.
    74'
    Inn: Per Magnus Steiring
    Ut: Kjetil Wæhler
    74'
    Sarr klarerer enkelt.
    76'
    Amang og Molde kontrer, men innlegget fra Molde-spissen er for svakt. Dyngeland plukker og har kontroll.
    78'
    Fire mål i første omgang, ingen i andre
    79'
    Normann blir liggende nede og får is. Stopp i spillet.
    80'
    Vi er i gang igjen. Molde med ball.
    81'
    Noe umotivert skuddforsøk fra Hestad fra 20 meter. Dyngeland med full kontroll.
    82'
    Mye halvhjertet fra hjemmelaget nå. Sliter med å skape det helt store.
    84'
    Inn: Johan Hove
    Ut: Stanisa Mandic
    84'
    Sigurdarson skyter fra 20 meter, men forsøket går ca. 25 meter over mål.
    86'
    Birkelund får avverget i siste liten! Hestad slår inn og ser Sigurdarson på bakerste stolpe, men en kjempeklarering fra Birkelund hindrer 2-3!