2-2

Ble dekket av VG Sporten

Hei og velkommen til denne livedekningen av Viking-Lillestrøm. Jeg heter Herman Folvik,og følger oppgjøret i Stavanger.
    0'
    Viking ligger sist og trenger poeng. Lillestrøm er nummer ni før denne 18. kampen.
    0'
    Viking i 4-2-3-1: Iven Austbø; Claes Kronberg, Rasmus Martinsen, Sime Gregov, Kristoffer Haugen; André Danielsen, Julian Ryerson; Fredrik Torsteinsbø, Samuel Adegbenro, Usman Sale; Tommy Høiland
    0'
    LSK: Origi; Haakenstad, Amundsen, Antonijevic, Mikalsen; Krogstad, Charles, Mathew, Rafn; Udoji, Knudtzon
    0'
    Lillestrøm tar tak i ball fra start av. Men noen dårlig pasnigner gjør at Tommy Høiland får stoppet opp angrepet og ballen går helt tilbake til Origi.
    1'
    Haugen blir hardt tatt av Krogstad. LSK-spilleren slipper kort.
    3'
    Haugen slår et frispark inn mot feltet, men det blir altfor kort.
    5'
    Adegbenro prøver å ta seg forbi Ezeh, men blir stoppet.
    7'
    Ryerson dytter til Matthew og lager frispark midt på banen. LSK slår langt.
    8'
    Da lagene møtte hverandre 18. juni vant Lillestrøm 1-0 på Åråsen forresten.
    10'
    Skudd fra Adegbenro. Får ikke noe fart i ballen og den går ti meter utenfor.
    10'
    Jevnt de første 12 minuttene, men Viking har foreløpig mest ball.
    13'
    Chigozie blir tatt av Gregov. Sistnevnte får en advarsel.
    13'
    Knudtzon kommer til kampens først LSK-skudd. Det blir blokkert.
    15'
    Amundsen løfter inn i feltet for LSK, men Viking får ballen unna
    17'
    Matthew prøver seg på en spektakulær volley. Den går like til side for mål. Bra forsøk av LSK-spilleren.
    17'
    Lillestrøm scorer på straffe!
    Viking 0 - 1 Lillestrøm
    Mål: Fredrik Krogstad
    Straffen til Krogstad går via Austbø og i mål. Lillestrøm i ledelsen!
    19'
    Høiland kommer til en heading i feltet. Keepermat for Origi.
    21'
    Knudtzon utfordrer på høyresiden, men touchet til LSK-kapteinen blir for langt og ballen ender i utspill fra mål.
    24'
    Nei og nei. Adegbenro skal bare ta ned ballen med brystet og fyre av på volley inne i 16-meteren, men han sklir...
    26'
    Viking med en dårlig corner.
    27'
    Adegbenro legger Matthew i bakken.
    28'
    Matthew trenger behandling etter møtet med Adegbenro.
    29'
    Mikaelsen holder på å tråkle seg gjennom, men Ryerson får stoppet han og gitt til corner.
    31'
    Kort variant fra Lillestrøm. Det går ikke bra og blir et kast.
    32'
    Adegbenro lager frispark i duell med keeper Origi.
    35'
    Fin ball mot Thorsteinbø, men kantspilleren klarer ikke å ta den ned. Viking sliter med å skape noe på Lillestrøm.
    38'
    Ryerson slår inn og Adegbenro kommer til skudd. Det er en grei sjanse, men skuddet går rett i fanget på Origi.
    39'
    Danielsen slår mot Høiland i bakrom, men det er nesten ikke noe og ballen ender i utspill.
    42'
    Lillestrøm slår et innlegg mot Rafn. Viking må gi til corner.
    43'
    Mål for Lillestrøm!
    Viking 0 - 2 Lillestrøm
    Mål: Mats Haakenstad
    Målgivende: Stefan Antonijevic
    2-0 til LSK! Haakenstad skyter etter en corner fra returrommet. Skuddet går via Martinsen og dermed er Austbø utspilt.
    44'
    Legges til tre minutter
    45'+1
    Adegbenro setter fart og skyter. Amundsen blokker strålende.
    45'+1
    Udoji prøver seg med et langskudd. Det blir av den svake sorten.
    45'+2
    Charles legger Adegbenro i bakken. Frispark i drømmeposisjon for Viking.
    45'+3
    Uff. Fryktelig frispark-forsøk av Danielsen. Høyt, høyt over.
    45'+3
    45'+3
    46'
    Knudtzon setter fart med en gang, og holder på å skape en farlighet.
    47'
    Skummelt innlegg fra Viking. Origi får bokset vekk.
    49'
    Rafn forsøker et skudd som blokkeres.
    49'
    Stor sjanse for Adegbenro. Han regisserer spillet selv og kommer til en bra sjanse etter vegg med Høiland. Avsltuningen til Adegbenro er for svak.
    50'
    God sjanse for Knudtzon med hode, men svak heading.
    51'
    Nytt skudd fra Adegbenro. Dette blir blokkert. Viking får corner like etterpå. Vertene virker friskere nå.
    52'
    Lillestrøm er solide på corner i mot igjen.
    53'
    Matthew feller Adegbenro.
    54'
    Gregov klemmer til, men Haakenstad står i veien og Lillestrøm avverger faren.
    54'
    Lillestrøm forsvarer seg bra igjen på dødball fra Viking.
    57'
    Helland kommer til heading, men ballen sklir litt av panna hans. Bra legg av Torsteinbø.
    57'
    Igjen rensker Lillestrøm unna et Viking-hjørnespark unna.
    59'
    Mål for Viking!
    Viking 1 - 2 Lillestrøm
    Mål: Samuel Adegbenro
    Målgivende: Claes Kronberg
    Der kommer reduseringen og det er fortjent etter mange forsøk. Adegbenro skyter like ved straffemerket via Haakenstad og i mål.
    60'
    Lillestrøm har vært lave hele omgangen. Kind Mikaelsen kommer på en sjeldent visit fremover. Det blir ikke farlig.
    62'
    Høiland prøver å flikke gjennom Adegbenro. Førstnevntes pasning er altfor svak.
    63'
    Jenkins løfter inn mot Adegbenro, men den blir akkurat for høy.
    66'
    Viking 2 - 2 Lillestrøm
    Mål: Tommy Høiland
    Målgivende: André Danielsen
    Den hjemvendte sønn stanger inn 2-2 fra få meter! Glimrende gjort.
    68'
    Høiland river Charles ned. Spennende 20 minutter igjen her nå.
    71'
    Gigantsjanse for LSK! Tagbajumi kommer alene med keeper, men Austbø redder!
    74'
    Tagbajumi er sterk og setter fart før han prøver seg med et skudd fra skrå vinkel. Austbø holder.
    75'
    Omtrent 8000 tilskuere på Viking Stadion. De har fått servert en gøy kamp!
    77'
    Stor sjanse for Lillestrøm igjen etter corner. Tagbajumi klarer ikke å styre ballen i mål fra to-tre meter.
    80'
    Adegbenro går og går før han skyter i Amundsen. Kanskje han burde spilt til Høiland som sto godt plassert.
    81'
    Rafn forsøker et innlegg fra venstre, men det blir altfor langt.
    83'
    Tagbajumi med en håpløs pasning mot Haakenstad. Dermed renner en god innleggsmulighet ut i utspill.
    85'
    Langt saltokast fra Lillestrøm. Viking får avverget.
    86'
    Knudtzon med innlegg mot Tagbajumi. Bra forsøk, men den blir så vidt for lang.
    87'
    Viking står i mot en LSK-corner.
    88'
    Adegbenro slår inn og Danielsen jobber hardt, men det blir bare et innkast etter at Origi er ute av buret og prøver å rydde opp.
    89'
    Skudd fra Kronberg. Det holder Origi.
    90'
    Legges til tre minutter.
    90'+1
    Gregov kommer til et skudd etter langt kast. Det kunne blitt farlig, men går ikke mot mål.