Spillerbytte - Viking
    Inn: Yann-Erik de Lanlay
    Ut: Maï Traoré
    55'
    Gigantiske sjanser for Viking! De bombarderer Vålerenga-målet, Tripic og Nilsen Tangen gjør alt de kan for å få avsluttet - men hjemmelaget ofrer seg heroisk.
    58'
    Inn: Seedy Jatta
    Ut: Odin Thiago Holm
    63'
    Inn: Nicolaj Thomsen
    Ut: Vidar Orn Kjartansson
    63'
    Jonatan Tollås Nation
    66'
    Sahraoui får en kjempesjanse! River seg fri i feltet, og klinker til. Ballen går forbi Østbø, men Heggeim stopper den på streken!
    71'
    Inn: Samúel Fridjónsson
    Ut: Kristoffer Løkberg
    73'
    Inn: Shayne Pattynama
    Ut: Rolf Daniel Vikstøl
    74'
    Stor dobbeltsjanse for Vålerenga! Først stoppes Bjørdal av Østbø, før returen faller ned til Borchgrevink. Han får ikke til et ordentlig godt treff fra godt holdt, og ballen går til side for mål.
    76'
    Mål for Viking!
    Vålerenga 1 - 1 Viking
    Mål: Harald Nilsen Tangen
    Målgivende: Shayne Pattynama
    84'
    Zlatko Tripic får masse tid og rom når han fosser inn i feltet, men avslutningen blir det ikke nok futt i. Går rett på Haug. Der kunne Viking fort snudd kampen.
    85'
    Haug redder Vålerenga! Joe Bell spiller vegg med Tripic, før han fyrer løs. Der er Haug og får slått til corner.