Ble dekket av Arilas Berg Ould-Saada

Gult kort til Rosenborg
    Even Hovland
    9'
    FOR EN SJANSE! Det skal rett og slett ikke være mulig. Vidar Örn Kjartansson får to muligheter til å score alene med Hansen, men setter den først i keeper og så i stolpen. At det ikke står 1-0, er et lite under.
    11'
    Rosenborg scorer selvmål!
    Vålerenga 1 - 0 Rosenborg
    Mål: Even Hovland
    40'
    Mål for Rosenborg!
    Vålerenga 1 - 1 Rosenborg
    Mål: Kristoffer Zachariassen
    Målgivende: Vebjørn Hoff
    44'
    Nesten for Rosenborg! Vecchia vinner ballen og legger til Zachariassen. Fra 16 meter går skuddet hans via en forsvarer og setter nesten Klaesson ut av spill, men keeperen får stoppet skuddet med beinet!
    46'
    Vålerenga vinner ballen høyt og setter fart fremover. Dønnum får ballen og kommer seg inn i 16-meteren. Fra 13 meter prøver han å skru ballen opp i lengste hjørne, men skuddet går like over!
    50'
    Adam Andersson
    58'
    Kristoffer Zachariassen
    64'
    Kjartansson med en strålende heading, men redningen til Hansen er like god! Lynraskt nede der, Rosenborg-keeperen, og fremdeles 1-1 i Oslo.
    65'
    Ny stor sjanse! Adekugbe kommer rundt på kanten og legger inn mot bakre stolpe. Der er Dønnum, men headingen går like til side for mål.
    66'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Tobias Christensen
    Ut: Amor Layouni
    67'
    Enorm mulighet for Rosenborg! Zachariassen står helt alene, fire meter fra mål, men innlegget er akkurat litt for høyt, og da kommer han seg ikke over ballen.
    68'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Carlo Holse
    Ut: Emil Konradsen Ceide
    69'
    Rosenborg-spillerne roper på hands (og straffe) etter at ballen spilles opp i hånda til Näsberg, men spillet vinkes videre! -Jeg syns Tore Hansen skal blåse på den. For den er så klart oppe i hånda på Näsberg, sier ekspertkommentator Tor Ole Skullerud på Eurosports sending.