Hjørnespark til Tromsø
    2'
    Brede Moe klarerer. Kitolano i returrom, men treffer ikke skikkelig.
    3'
    Stor sjanse for Moses! Lasse Nilsen kommer seg rundt på venstre og slår hardt inn. Tromsø-spissen setter den utrolig nok utenfor fra kloss hold.
    3'
    Upresis ball fra Brede Moe.
    4'
    God ball i bakrom. Moses og Kitolano stormer gjennom, men Haikin er våkent ute der.
    5'
    Solbakken vender opp og slår inn. Klarer ikke å finne Sørli motsatt.
    5'
    Glimt roper på straffe!
    5'
    Får ingenting.
    5'
    TIL holder ballen.
    6'
    Espejord viser kraft og styrke og kommer seg inn i sekstenmeteren. Stoppes.
    6'
    Glimt biter seg fast nå.
    8'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 0 Tromsø
    Mål: Erik Botheim
    Målgivende: Alfons Sampsted
    GLIMT HAR EN NY SPISSTJERNE! Han trenger ikke åtte minutter engang på å rive seg fri og stange inn sesongens første mål. Fint innlegg fra høyrebacken Sampsted. Botheim viser teft, kraft og ferdigheter med den headingen der.
    8'
    Bjørkan tar med seg ballen fremover.
    10'
    Solbakken utfordrer, men stoppes.
    10'
    Glimt vinner tilbake ballen.
    11'
    Nydelig vending av Sondre Fet. Spiller fri Patrick Berg, som dytter videre til Saltnes, men han går seg fast.
    12'
    Oi! Der blir det nesten farlig. Høibråten header tilbake til Haikin. Espejord lukter den, men rekker akkurat ikke frem.
    12'
    Bodø/Glimt 2 - 0 Tromsø
    Mål: Ulrik Saltnes
    Målgivende: Sondre Brunstad Fet
    For et angrepsspill! Bodø/Glimt fortsetter der de slapp i fjor. Det er flotte kombinasjoner før Sondre Fet dytter gjennom til Ulrik Saltnes. Han er selvsagt iskald alene med keeper og triller den i mål.
    13'
    Sondre Fet takler Jostein Gundersen. Stopperen er irritert og dytter Fet, men dommeren lar det passere.
    16'
    Lang ball mot Moses. For lang.
    17'
    Bjørkan tar med seg ballen fremover igjen. Denne gangen sitter ikke timingen helt med Ola Solbakken.
    20'
    Moses er plutselig gjennom, men Brede Moe kommer til unnsetning og gjør en svært viktig inngripen!
    20'
    TIL er nære på å skape noe i bakrommet Glimt gir vekk, men nok en gang kommer de gule seg på riktig side.
    22'
    Kitolano leter etter Espejord. TIL-spissen mangler litt tempo der.
    22'
    22'
    Berntsen slår inn fra venstre. Det stanges unna.
    23'
    Ser ut som Espejord er skadet og har signalisert at han må gi seg.
    23'
    Eller kanskje ikke?
    24'
    Så ut som Espejord ga en beskjed til benken og at Tromsø sendte noen i oppvarming der.
    24'
    Nesten for Glimt igjen. Fet dytter gjennom mot Botheim. Karlstrøm kommer ut og så kolliderer han med Glimt-spissen.
    25'
    Ikke noe kort til Botheim.
    25'
    Tromsø ypper seg litt, men de kommer aldri til skudd.
    27'
    Så spilles ballen ut av en eller annen grunn. Uvisst hvorfor.
    27'
    Tromsø får den tilbake.
    27'
    Strålende innlegg fra Sondre Sørli. Botheim går ned, men får ingenting.
    28'
    Lasse Nilsen på vei gjennom. Flagget kommer opp.
    29'
    Nok en stor sjanse for Tromsø! En crosser i bakrom tas flott ned av Eric Kitolano. Han forsøker å vippe den forbi Haikin, men russeren kommer seirende ut av den duellen.
    31'
    Så banker Lasse NIlsen til! Skuddet sniker seg over tverrliggeren.
    32'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: August Mikkelsen
    Ut: Runar Espejord
    Svært dårlige nyheter for Tromsø. Ledestjernen må gi seg.
    32'
    Moses finner Nilsen. Berg kommer til unnsetning.
    35'
    Gult kort til Tromsø
    Jostein Gundersen
    Takler Sondre Fet.
    37'
    Fantastisk av Bjørkan som drar seg forbi press igjen. Lekende lett. Deretter prøver Saltnes en genial utsidepasning, men den finner bare nesten veien frem til Botheim.
    38'
    Berg spiller bort ballen.
    40'
    Tromsø får et frispark på rundt 25 meter.
    41'
    Daniel Berntsen står ved ballen.
    41'
    Eric Kitolano også.
    42'
    Fryktelig forsøk fra Berntsen. Langt over.
    42'
    Ikke mye action her akkurat nå. Bodø/Glimt har senket seg litt.
    45'
    Lang ball i bakrom. Totland er i offside.
    45'
    Fryktelig feilpasning av Fet.
    45'+1
    TIL roer ned.
    45'+1
    Glimt fører fremover. Saltnes spiller til Fet, men blir ikke nok kraft i avslutningen der.
    45'+2
    Karlstrøm redder den greit.
    45'+2
    Bodø/Glimt skjøt ut av startblokkene og scoret to raske mål, men Tromsø har vært helt på høyde og kunne like gjerne ledet denne kampen.
    45 minutter igjen av årets første kamp i Eliteserien.
    46'
    En rolig start på denne omgangen i vårsola i Bodø.
    47'
    Berg lager frispark litt inne på egen halvdel.
    49'
    Tromsø får lite ut av frisparket, men beholder ballen. Angriper langs kanten, hvor Moe lager frispark.
    49'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Brede Moe
    50'
    Glimt kjører kontra og får lagt inn ved Solbakken. Rett i keeperens klyper.
    51'
    Tromsø får frispark på høyrekanten. Saltnes som er litt uvøren med en liten etterslenger.
    53'
    Berntsen med et innlegg som går mot mål, men keeper holder den.
    53'
    Hjørnespark til Bodø/Glimt
    54'
    Altfor lang corner. Ender opp over alt og alle, og til utspark for gjestene.
    54'
    Moses skyter i steget fra utenfor 16-meteren. For veikt skudd, aldri veldig farlig.
    55'
    Fet lager frispark på midtbanen.
    58'
    Det glipper i Tromsø-forsvaret og Solbakken får storme mot mål. Kommer alene med keeper, men avcslutningen er ikke god nok. Nære 3-0 og spikeren i kista.
    59'
    Glimt fortsetter å presse. Jakter nye scoringer her, den regjerende seriemesteren. Er jo ikke akkurat kjent for å ta foten av pedalen.
    60'
    Bjørkan på løp langs kanten. Spiller til Fet, som legger til rette for Saltnes. Skuddet er godt, men keeper henger med.
    61'
    61'
    Godt slått corner. Ballen spretter farlig i feltet, men gjestene rensker unna.
    61'
    Glimt forsøker å spille seg ut bakfra, men mister ballen. Tromsø kriger til seg et hjørnespark.
    64'
    64'
    Mikkelsen tester skuddfoten fra distanse. Høyt over!
    66'
    Berg med en fin stikker i bakrom, men det vinkes av for offside.
    69'
    Mikkelsen spilles fri i feltet. Skuddet blokkeres.
    72'
    Glimt kontrer og kommer seg nesten hele veien frem til mål. Har jo blitt et varemerke for nordlendingene.
    72'
    Tromsø skal få godkjent for denne returen til Eliteserien. Har hengt godt med i store deler av kampen, de to baklengsmålene til tross. Spesielt i andre omgang har de fått holde mer på ball.
    73'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Hugo Vetlesen
    Ut: Sondre Brunstad Fet
    73'
    Inn: Kent-Are Antonsen
    Ut: Daniel Berntsen
    74'
    Haikin i kjempetrøbbel, men Tromsø klarer ikke å utnytte den.
    74'
    Oioi, så nære! Mikkelsen, som har hatt et friskt innhopp, banker ballen i nettveggen. Like til side for mål der!
    76'
    Mikkelsen trer gjennom mot Moses, men Moe får akkurat rensket unna. Godt press fra Tromsø nå!
    77'
    Vetlesen danser litt inne i 16-meteren, før han fyrer løs. Vi en forsvarer og ut til corner.
    80'
    80'
    Heades ut av en Tromsø-spiller. Ny corner.
    80'
    80'
    Moe får headet ballen i en høy bue, og det er like før den faller ned i lengste hjørne.
    81'
    Tromsø scorer selvmål!
    Bodø/Glimt 3 - 0 Tromsø
    Mål: Lasse Nilsen
    Der er slaget om Nord-Norge avgjort! Det så ut som det var Botheim som pirket inn et innlegg fra venstrekanten, men i stedet er det Lasse Nilsen som sender ballen i eget nett.
    81'
    Inn: Sebastian Tounekti
    Ut: Ola Solbakken
    85'
    Inn: Elias Hagen
    Ut: Erik Botheim
    85'
    Inn: Sigurd Kvile
    Ut: Brede Moe
    86'
    Inn: Mikael Norø Ingebrigtsen
    Ut: Ebiye Moses
    86'
    Inn: Casper Øyvann
    Ut: Jostein Gundersen
    87'
    Da var verdensmesterskapet i bytting over og vi kan konsentrere oss om de siste minuttene av denne kampen.