2-0
2 779
2 100

Ble dekket av Sebastian Melsom Johansen

Kjempesjanse! Olden Larsen spiller opp Ovenstad som igjen legger inn til Stokke foran mål. Han får avsluttet, men den går rett på keeper.
    11'
    Olden Larsen snapper ballen fra Zuta og stormer i angrep. Oslo-gutten fyrer av, men heller ikke han får satt den i mål.
    20'
    Se på Twum da! Gauseth spiller han gjennom, og Twum kliner til. Dessverre for gjestene er keeper på den også, og slår ut til corner.
    22'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Henrik Udahl
    Ut: Seedy Jatta
    46'
    Se på Vålerenga da! De stormer ut i angrep når Holm kliner til, skuddet går på keeper, men på returen er Zuta og legger inn å Borchgrevink som header utenfor mål.
    47'
    For et spill! Mjøndalen spille tiki taka inne i Vålerenga sin 16-meter, men avslutningen blir alt for svak fra Stokke.
    59'
    Igjen er Mjøndalen nære når Eriksen kliner til, men den går rett utenfor stanga.
    60'
    For en sjanse! Vålerenga spille Hawaii-fotball fra side til side inne i Mjøndalen sin 16-meter før Udahl header på mål, men keeper redder.
    62'
    Inn: Tobias Christensen
    Ut: Odin Thiago Holm
    64'
    Gult kort til Mjøndalen
    Isaac Twum
    66'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 0 Mjøndalen
    Mål: Fredrik Oldrup Jensen
    67'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Kent Håvard Eriksen
    Ut: Christian Gauseth
    72'
    Inn: Fredrik Brustad
    Ut: Benjamin Stokke
    73'
    Så kommer Ovenstad seg på skudd, men igjen er Vålerenga-keeperen å jobb og redder.