Supporterfordeling på VG
5 697
7 326

[14002] - Noe gikk galt

Denne videoen er kun tilgjengelig i Norge

Author avatar

Ble dekket av Hans Christian Boge-Fredriksen

    God kveld og velkommen til livedekningen av denne godbiten fra Intility Arena! Klassikeren Vålerenga mot Brann er rundes hovedkamp!
    Kampen har startet
    Hele Intility jubler for scoring, men det dømmes ikke mål! Corneren slås inn, før ballen heades mot mål. Ut ifra TV-bildene så det ut som den var over streken før Grill slo den bort, men Moen dømmer altså ikke scoring.
    12'
    Så får Brann sin første store mulighet i kampen! Spiller seg fint oppover i banen, før Finne løsner kanonen fra 18-19 meter. Haug må gi retur, men den klarer ikke Heltne Nilsen å få ordentlig klem i. Ballen triller inn til Haug igjen.
    25'
    Så får Heggebø muligheten! Et strøkent innlegg treffer Brann-spissen nokså alene foran mål. Dessverre for gjestene får han ikke ordentlig klem i det hodestøtet, og Haug redder relativt enkelt.
    32'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 0 Brann
    Mål: Vidar Orn Kjartansson
    Målgivende: Henrik Bjørdal
    44'
    Pause
    2. omgang
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Seedy Jatta
    Ut: Odin Thiago Holm
    46'
    Strand er plutselig helt alene gjennom, men går ikke så langt han kan. I stedet prøver han seg fra utsiden av sekstenmeteren, men da flyr ballen til side for mål. Fryktelig dårlig utnyttet.
    58'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Moonga Simba
    Ut: Bård Finne
    58'
    Det er nesten fra Simba! Innbytteren trekker seg inn, og skyter fra hjørnet av sekstenmeteren. Forsøket er godt, men sniker seg på vei side av stolpen sett med Brann-øyne.
    64'
    Simba er nærme igjen! Fryktelig balltap på egen halvdel av Vålerenga, og Simba setter fart mot mål. Han skyter mot nærmeste kryss, men der er Haug og får den til corner.
    66'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Nicolaj Thomsen
    Ut: Amor Layouni
    70'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Henrik Udahl
    Ut: Vidar Orn Kjartansson
    81'
    Kampen er slutt
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her