1-0
63'
2-0

Ble dekket av Andreas Jørgensen

God kveld og hjertelig velkommen til livedekningen av U21 EM-kvalifiseringen og kampen mellom Tyrkia og Norge.
    Norge slo Irland 3-2 på fredag og ligger på andreplass i gruppe A - likt med Irland med ni poeng. Italia topper gruppen med 10 poeng.
    Startoppstillingene er klare!
    Norge (3-5-2): Tangvik - Hjelde, Opsahl, Sjøvold - Karlsbakk, Arnstad, Zafeiris, Hansen-Aarøen, Oppegård - Mugisha, Nordås
    Tyrkia (4-1-3-2): Alemdar - Karatas, Bayram, Saatci, Karapo - Ortakaya - Potur, Konak, Elmaz - Canak, Yardimci
    Opsahl lager frispark til Tyrkia.
    1'
    Nytt frispark til Tyrkia.
    4'
    Offside for Tyrkia
    4'
    Det går veldig rolig for seg her i innledningen.
    10'
    Tyrkia trenger sårt en seier for å henge med i gruppa. Fire poeng har de på nest sisteplass etter fire kamper.
    10'
    Frispark til Norge.
    11'
    Gult kort til Tyrkia
    11'
    Hjørnespark til Norge
    12'
    Vinner Norge her så kan de overta tabelltopp i gruppa før Italia skal spille mot Irland senere i kveld.
    15'
    Norge vinner ballen høyt og Karlsbakk klinker ballen i stolpen, men så blåses det for offside.
    16'
    Offside for Norge
    17'
    Oppegård lager frispark til Tyrkia.
    19'
    Oppegård prøver å spurte gjennom det tyrkiske forsvaret med ball, men stoppes kontant.
    21'
    Tyrkia kan kontre.
    22'
    Godt forsvarsspill fra Norge som tar kontroll igjen.
    22'
    Tyrkia får frispark i meget god posisjon. 25 meter fra mål, dette.
    25'
    Frisparket legges inn mot bakerste stolpe, men blir litt i lengste laget. Femmeter til Norge.
    25'
    Arnstad klarer nesten å drible seg gjennom hele det tyrkiske forsvaret. Stoppes i siste liten.
    25'
    Nordås sendes på løp av Sjøvold, men innleggsforsøket fra Tromsø-spissen er dårlig og går rett i klypene til Alemdar.
    26'
    Norge har giret opp et par hakk nå. Tyrkia forsvarer seg godt.
    28'
    Tyrkia prøver seg på en gjennombruddsball, men der er Sander Tangvik våket og banker ballen vekk.
    30'
    Mål for Tyrkia!
    Tyrkia 1 - 0 Norge
    Tyrkia tar ledelsen litt mot spillets gang. Cihan Canak skrur ballen mot lengste stolpe og prøver vel egentlig på et innlegg. Innlegget er ubehagelig for Tangvik som må vente og vente på om Yardimci klarer å styre ballen med hodet. Det gjør han ikke, og da kommer ballen overraskende på Norges sisteskanse. Innlegget går rett i nettet. 1-0 til Tyrkia.
    31'
    36'
    Kjempesjanse for Tyrkia! Ballen går under beina på Tangvik, men treffer låret på veien. Ballen triller mot mållinjen men når ikke frem. Der står det to norske stoppere.
    37'
    Frispark til Tyrkia på egen halvdel.
    41'
    Gult kort til Norge
    Joel Mugisha
    41'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Nikolai Soyset Hopland
    Ut: Leo Fuhr Hjelde
    42'
    Ole
    Hvordan er lagoppstillingen til Tyrkia?
    Det legges til to minutter.
    45'+1
    Tyrkia kommer på en overgang!
    45'+1
    Flott forsvar av Oppegård som løper opp og avverger den.
    45'+2
    Oppegård rives ned i gresset av Karapo. Veldig lite fornøyd med det, Oppegård. Ingen handshake å få av ham.
    45'+2
    Fint spill av Norge utenfor Tyrkias 16-meter på tampen av omgangen her.
    45'+3
    ... men kommer seg ikke til en siste mulighet.
    45'+4
    Oppgård skaffer Norge et hjørnespark.
    47'
    Norge spiller seg fint rundt Tyrkias boks, men kommer ikke til skikkelige avslutninger.
    49'
    Frispark til Tyrkia.
    50'
    50'
    Oisann, stygg klarering fra Norge som kunne blitt farlig. Slipper unna, heldigvis.
    50'
    Karlsbakk! Det er så nære! Får ballen og drar med seg videre på ett touch. På det andre banker han til fra skrått hold bare fem meter fra mål, men skuddet går høyt over mål.
    54'
    Arnstad prøver et lurt skudd, men Alemdar er med på den. Redder til corner.
    55'
    56'
    Hjørnesparket mot bakerste er for langt.
    56'
    Mvuka viser frem farten sin før han slipper ut til Oppegård. Innleggsforsøket blokkeres ut til corner.
    56'
    58'
    Er det mulig! Alemdar glipper ballen på hjørnesparket og Zafeiris får kula rett i beina fra fem-seks meter. Også han klinker ballen over mål.
    58'
    62'
    Norge virker å ha full kontroll her, men må jo ha mål da.
    62'
    Tyrkia 2 - 0 Norge
    Tyrkia dobler ledelsen! Yardimci står helt rett plassert når Tangvik prøver å bokse ut et innlegg. Tangvik slår ballen midt på hodet til den tyrkiske spissen som enkelt styrer inn 2-0.
    63'
    Johnny
    Benken til Norge?
    Sjøeng, Skaret, Egeli, Thiago Holm, Edh, Gulliksen, Fiabema og Melkersen.
    Inn: Eskil Edh
    Ut: Fredrik Sjovold
    68'
    Inn: Elias Hoff Melkersen
    Ut: Lasse Nordas
    68'
    Inn: Bryan Solhaug Fiabema
    Ut: Daniel Seland Karlsbakk
    68'
    U21-sjef Jalland tar grep. Tre bytter på rappen nå.
    69'
    Mvuka får en meget god mulighet til å redusere! Ballen kommer nok litt brått på, og får ikke dratt av en avslutning.
    69'
    70'
    Saatci ligger nede etter en duell med Hopland.
    70'
    Håvard
    Hvor kan man se kampen?
    TV 2 Sport 1
    Ismail
    Er Tyrkia n nasjon Norge skal kunne slå Andreas
    Utifra tabellen så kan man si at Norge burde hatt gode muligheter til å slå Tyrkia, men Tyrkia er absolutt ikke et dårlig lag og er sterke på hjemmebane.
    I alle dager! At Norge ikke reduserer i denne kampen. Opsahl får stå på blank kasse etter corner og skal bare styre ballen i mål med panna fra en halvmeter. Midtstopperen blir nok litt forstyrret av keeper Alemdar som slenger seg mot ballen og header ballen helt feil vei.
    77'
    79'
    Hjørnespark til Tyrkia
    80'
    Tyrkia er nære ved å legge på til tre på hjørnespark, men avslutningen på hodet går like over mål.
    81'
    Inn: Tobias Fjeld Gulliksen
    Ut: Joel Mugisha
    82'
    84'
    Nå begynner det å haste om Norge skal få med deg et godt resultat fra Tyrkia.
    84'
    Zafeiris fyrer av et skudd. Det blir enkelt for Alemdar i Tyrkia-målet.
    84'
    Hopland veldig uoppmerksom og mister ballen til Konak alene mot mål. Hopland gjør en god jobb og rydder opp umiddelbart, heldigvis.
    85'
    Bryan Solhaug Fiabema
    87'
    Det legges til syv minutter.
    90'+1
    Det vil si at det er god tid å gjøre på det for Norge, men de siste ti minuttene har de vært langt unna å produsere noe som helst.
    90'+1
    90'+2
    Hopland er først på hjørnesparket, men kommer ikke høyt nok.
    90'+2
    Alemdar får gult kort for å drøye for Tyrkia.
    90'+3
    Norge får en gigantisk mulighet til å redusere på overtid. Melkersen kan heade ballen i åpent mål mens han er en smule under press. Avslutningen går nok en gang over mål.
    90'+3
    Der er det over i Tyrkia. Norge taper 0-2 etter to relativt heldige scoringer, men tyrkerne forsvarte seg godt. Norge hadde flere gode muligheter til å score både en og to ganger uten at de lykkes med det. Dermed ligger Norge på tredjeplass i sin EM-kvalifiseringsgruppe. Italia mot Irland pågår nå.