2-0

Ble dekket av Andreas Jørgensen

Gult kort til Tyrkia
    11'
    Norge vinner ballen høyt og Karlsbakk klinker ballen i stolpen, men så blåses det for offside.
    16'
    Mål for Tyrkia!
    Tyrkia 1 - 0 Norge
    31'
    Kjempesjanse for Tyrkia! Ballen går under beina på Tangvik, men treffer låret på veien. Ballen triller mot mållinjen men når ikke frem. Der står det to norske stoppere.
    37'
    Gult kort til Norge
    Joel Mugisha
    41'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Nikolai Soyset Hopland
    Ut: Leo Fuhr Hjelde
    42'
    Karlsbakk! Det er så nære! Får ballen og drar med seg videre på ett touch. På det andre banker han til fra skrått hold bare fem meter fra mål, men skuddet går høyt over mål.
    54'
    Er det mulig! Alemdar glipper ballen på hjørnesparket og Zafeiris får kula rett i beina fra fem-seks meter. Også han klinker ballen over mål.
    58'
    Tyrkia 2 - 0 Norge
    63'
    Inn: Eskil Edh
    Ut: Fredrik Sjovold
    68'
    Inn: Elias Hoff Melkersen
    Ut: Lasse Nordas
    68'
    Inn: Bryan Solhaug Fiabema
    Ut: Daniel Seland Karlsbakk
    68'
    Mvuka får en meget god mulighet til å redusere! Ballen kommer nok litt brått på, og får ikke dratt av en avslutning.
    69'
    I alle dager! At Norge ikke reduserer i denne kampen. Opsahl får stå på blank kasse etter corner og skal bare styre ballen i mål med panna fra en halvmeter. Midtstopperen blir nok litt forstyrret av keeper Alemdar som slenger seg mot ballen og header ballen helt feil vei.
    77'
    Inn: Tobias Fjeld Gulliksen
    Ut: Joel Mugisha
    82'
    Bryan Solhaug Fiabema
    87'
    90'+3
    Norge får en gigantisk mulighet til å redusere på overtid. Melkersen kan heade ballen i åpent mål mens han er en smule under press. Avslutningen går nok en gang over mål.