Tromsøs lag: Loncaric - Norbye, Ødegård, Wangberg, Landu Landu - Michalsen, Åsen, Andersen - Norø Ingebrigtsen, Moussa, Lehne Olsen.
    0'
    Stabæks lag: Sayouba - Granli, Skjønsberg, Nilsson, Meling - Kassi, Issah - Asante, Gorozia, Njie - Mehmeti.
    0'
    Stabæk åpner med en god kontringsmulighet og hjemmelaget har få spillere på riktig side av ballen. Asante forsøker å slå inn mot bakerste stolpe, men en Tromsø-spiller får avverget i siste liten.
    3'
    Den kanskje mest spennende duellen i dagens kamp er Landu Landu mot Asante. Førstnevnte har stort sett figurert på midtbanen for vertene.
    4'
    For en sjanse for Tromsø! Norbye stormer fremover på høyresiden. Han slår perfekt inn og Lehne Olsen og Moussa angriper ballen samtidig. Fra fem meter er det Moussa som bredsider ballen utenfor, men blir altså forstyrret i avslutningsøyeblikket av angriperkollegaen.
    6'
    Ny kjempesjanse for hjemmelaget. Landu Landu slår inn fra venstre. Moussa vinner faktisk luftduellen med keeper Sayouba og headingen går like utenfor!
    9'
    Stabæk forsøker seg med enkelte kombinasjoner i og like utenfor Tromsøs 16-meter. Blir effektivt stoppet av midtstopper Ødegård.
    10'
    Gorozia tester skuddfoten fra 20 meter. Det er hardt, men keeper Loncaric redder enkelt der.
    11'
    Der kommer faktisk Stabæk til en god mulighet. Det er Njie som finner Mehmeti inne i boksen. Stabæk-spissen hælflikker ballen mot mål, men den triller like utenfor.
    15'
    Granli er for sent ute i en takling på Gjermund Åsen. Tromsø får korrekt frispark inne på egen halvdel.
    17'
    Stabæk med kontring nå. Njie og Mehmeti kombinerer før Meling blir spilt fri ute til venstre. Det er kort hold, men han skyter svakt. Helt uproblematisk for keeper å redde der.
    18'
    Stabæk med corner og det blir en kort variant. Meling avanserer med ballen mot 16-meteren og prikker inn et innlegg mot midtstopper Nilsson. Han er centimetre fra å få avsluttet fra to meter, men er ett tidel for sent ute.
    22'
    Stabæk er ikke ufarlige når de får kontroll på pasningsspillet sitt. Spesielt venstresiden med Meling har vært frisk.
    26'
    Mehmeti har fått flere gode baller å jobbe med de siste minuttene, men han sliter med nærteknikken. Klarer ikke få ordentlig kontroll på ballen og det som har vært tilløp til målsjanser, blir i stedet ryddet enkelt opp i av Tromsø-forsvaret.
    31'
    Etter en underholdende start på kampen har tempoet dalt betraktelig.
    34'
    Smart pasning i bakrom mot Asante. Loncaric er imidlertid våkent ute og avverger der.
    35'
    Stabæk redder på streken! Norbye med et herlig forarbeid. Han spiller til Moussa som står helt alene på ni meter. Hans skudd blir blokkert av Daniel Granli på streken. Sekunder senere får Landu Landu muligheten og denne gangen redder Sayouba.
    36'
    Gjestene med corner nå. Gorozia skal slå inn.
    36'
    Tromsø scorer selvmål!
    Tromsø 0 - 1 Stabæk
    Mål: Simen Wangberg
    Gorozias corner går via én Tromsø-spiller og videre via hodet til Simen Wangberg. Ulykkelig må han konstatere at det ufrivillige hodestøtet går i eget bur.
    36'
    Det kladder litt for høyrebente Landu Landu på Tromsøs venstreside. Høyresiden til vertene har vært friskere og langt mer farlig.
    42'
    Corner for hjemmelaget. Michalsen slår inn.
    43'
    Innlegget fyker gjennom hele feltet - rett foran nesa på flere Tromsø-spillere - og til innkast på andre siden.
    43'
    Gult kort til Tromsø
    Simen Wangberg
    River ned Njie ved midtstreken og hindrer det som kunne blitt en stor målsjanse.
    44'
    45'
    46'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Kent-Are Antonsen
    Ut: Fredrik Michalsen
    46'
    Tromsø åpner omgangen med å skaffe seg corner. Den får de ingenting ut av.
    46'
    Sofiane Moussa har fått seg en smell i hånden. Han får behandling ute på Alfheim-matta nå.
    47'
    Gjermund Åsen slår inn. Det er hardt og vanskelig for Sayouba, som likevel redder godt der.
    49'
    Inn: Runar Espejord
    Ut: Sofiane Moussa
    Moussa klarer ikke fullføre kampen. Ser ut til å ha store smerter.
    50'
    Issah klipper ned Åsen etter å ha gjort et fryktelig mottak. Får ikke det gule der, som ville vært hans andre denne kampen.
    52'
    Gult kort til Stabæk
    Kamal Issah
    13'
    Fredrik Michalsen
    23'
    Moussa må forlate banen på båre faktisk. Han har ligget på indre bane siden han ble tatt av og først nå fraktes han ut av stadion.
    54'
    Mål for Stabæk!
    Tromsø 0 - 2 Stabæk
    Mål: Agon Mehmeti
    Målgivende: Moussa Njie
    Njie med et herlig forarbeid der. Han passerer backen sin og banker inn et innlegg rett i beina på Mehmeti. Stabæk-spissen har ingen problemer med å bredsiden den i det åpne målet.
    56'
    For en mulighet for Tromsø. Like etter en enorm Stabæk-sjanse, hvor Kassi skyter i tverrliggeren, kommer de fem mot tre inne på gjestenes halvdel. Ingebrigtsen er mannen som avslutter angrepet. Skuddet går en halvmeter utenfor!
    59'
    Stor Tromsø-mulighet! Andersen kommer seg ned til dødlinja. Innlegget går gjennom hele feltet og til Antonsen. Han skyter i nettveggen fra kort, men skrått hold!
    62'
    Stabæk med tendenser utenfor Tromsøs 16-meter, men innlegget mot Njie er for langt. Vertene overtar.
    64'
    Stor mulighet for Stabæk. Asante finner Issah som kliner til fra 17 meter. En Tromsø-forsvarer blokkerer før Mehmeti også får en sjanse. Spissen klarer ikke avslutte ordentlig og hjemmelaget overtar.
    67'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Ohi Omoijuanfo
    Ut: Agon Mehmeti
    70'
    Tromsø har hevet seg de siste minuttene, men sliter med å skape et skikkelig trykk på Stabæk.
    72'
    Vertene har ikke gitt opp helt. Nå prøver de å vende spillet mot Sigurdarson, men pasningen er for lang.
    75'
    Inn: Aron Sigurdarson
    Ut: Thomas Lehne Olsen
    70'
    Mål for Tromsø!
    Tromsø 1 - 2 Stabæk
    Mål: Kent-Are Antonsen
    Målgivende: Gjermund Åsen
    Det der er et godt Tromsø-angrep. Gjermund Åsen slår knallhardt inn fra høyre og finner Antonsen. Han bredsider inn reduseringen som gir håp blant hjemmefansen.
    76'
    Bra Tromsø-angrep. Et innlegg fra Ingebrigtsen har retning mot Sigurdarson, men igjen blir det litt for upresist. Stabæk sliter med å etablere noe som helst spill på Alfheim i øyeblikket.
    81'
    Inn: Jeppe Moe
    Ut: Luc Kassi
    82'
    Der får Tromsø en god kontringsmulighet. Issah gjør imidlertid en strålende defensiv jobb og rydder opp.
    82'
    Tromsø kommer til brukbare sjanser, men Stabæk-forsvaret blokkerer! De nærmer seg på Alfheim nå.
    87'
    Tromsø 2 - 2 Stabæk
    Mål: Mikael Norø Ingebrigtsen
    Så kommer 2-2-målet! Ingebrigtsen får ballen og skrur den sikkert i hjørnet! Skal det berge ett poeng for TIL da?
    88'
    Stor Tromsø-sjanse på overtid! Espejord får muligheten med Sayouba ute av spill. Avslutningen er imidlertid svak og går over!