Lillestrøm (4-4-1-1): Arnold Origi - Håkon Skogseid, Marius Amundsen, Frode Koppe, Simen Kind Mikaelsen - Jørgen Kolstad, Marius Lundemo, Bonke Innocent, Ole Martin Rindarøy - Bassel Jradi - Erling Knudtzon
    Strømsgodset (4-3-3): Espen Bugge Pettersen - Lars Christopher Vilsvik, Kim André Madsen, Gustav Valsvik, Mounir Hamoud - Petter Vaagan Moen, Francisco Júnior, Martin Rønning Ovenstad - Øyvind Storflor, Marcus Pedersen, Flamur Kastrati
    0'
    Verdt å merke seg at Tippeligaens store formspiller, Muhamed Keita, ikke er i troppen til drammenserne. Han sliter fortsatt med en smell i ryggen, en smell kantspilleren pådro seg mot SønderjyskE.
    0'
    Lagene i tunnelen nå, og snart klare for en viktig kamp for begge lag. Godset vil med seier gå forbi Odd, og innta foreløpig sølvplass i Tippeligaen. Lillestrøm på sin side, bør vinne for ikke å havne farlig nær nedrykksstreken. Kun to poeng ned til kvalikplasserte Stabæk er beholdningen før avspark.
    0'
    Vi er i gang på Åråsen!
    1'
    Skogseid kaster frem langs linja, opp i beina på Knudtzon på topp. Han klarer ikke holde på ball, og Godset, i hvitt for anledningen, tar over.
    2'
    Drammenserne triller i bakre firer, før høyreback Lars Christopher Vilsvik forsøker å nå Marcus Pedersen i bakrom. Pasningen er god, men det samme er presset fra LSK-stopper Kippe, og femmeter blir fasiten etter duellen.
    3'
    Gustav Valsvik med en upresis pasning retning Vilsvik, ut til innkast for de gule fra Lillestrøm.
    4'
    Mye av Godsets oppbyggende spill går via den tidligere Everton-spilleren Francisco Junior. Mye ballbesittelse i starten Godset.
    5'
    Håkon Skogseid ligger nede etter en tøff duell med Martin Ovenstad. Hjemmefansen roper på kort, men dommer nøyer seg med en liten muntlig leksjon.
    6'
    Godset med kast høyt i banen. Storflor kaster i beina på Vilsvik, som velger å roe det hele ned. Igjen triller Godset i bakre firer.
    7'
    Bassel Jradi og Lillestrøm får en fin kontringsmulighet, men et returløp med god frekvens i fra Francisco Junior avverger alt av farligheter.
    8'
    Flamur Kastrati på farten langs venstrekanten. Prøver å dra seg forbi Håkon Skogseid, men høyrebacken lar seg ikke lure. Godset vinner kast høyt i banen.
    10'
    LSK kombinerer fint ute til venstre med trespannet Bassel Jradi, Erling Knudtzon og Simen Kind Mikaelsen. Sistnevnte prøver å legge inn i boks, men forsøket treffet Vilsvik og Godset tar over.
    11'
    Lundemo slår en strøken crosser til Kind Mikaelsen høyt oppe i banen. Backen forsøker å kombinere med Jradi, men Godset avverger til corner.
    12'
    Stor sjanse for LSK og Kippe! I etterdønningene av corneren havner en poler like utenfor femmeteren, Kippe får bra kraft i headingen, men Bugge Pettersen redder mesterlig. Ut til ny corner.
    13'
    Franscico Junior header unna på første stolpe.
    14'
    Ny corner for LSK.
    15'
    Det er HELT utrolig at det ikke står 1-0. Corneren går over alt og alle, men LSK får lagt inn på ny. I enden av innlegget befinner Erling Knudtzon seg mutters alene på fem meter. Han får tid til å sikte, men treffer ikke godt. Rett til side for Bugge Pettersen som igjen redder Godset.
    16'
    Ny stor sjanse, medfølgende en situasjon som kommer til å bli diskutert. Bugge Pettersen slår en håpløst dårlig femmeter rett i beina på Bassel Jradi. Dansken setter fart mot mål, men stoppes av Kim André Madsen. 90 % av Åråsen roper på straffe.
    18'
    Ny corner for LSK. Hjemmelaget best nå.
    19'
    Ebber ut i ingenting, etter et langskudd fra Jradi.
    20'
    Knudtzon fremme og presser Valsvik, Godset får et kast lavt i banen. LSK låser høyt.
    21'
    Godset bruker lang tid på faste situasjoner nå, liker ikke situasjonen de har havnet i her.
    21'
    Igjen lager Ovenstad frispark. Om lag 50 meter fra Bugge Pettersens mål. Lundemo skal legge inn.
    21'
    Dødballen blir for kort, Valsvik header unna til kast for LSK - cirka på linje med 16-meteren.
    22'
    Noe mer uryddig periode her nå. Mye balltap fra begge lag på midten.
    25'
    Bassel Jradi får tid i mellomrommet og vender opp. Setter fart mot en Godset-firer som rygger, og finner plass til å skyte. Skudden er godt plassert, men fra vel 25 meter og Bugge Pettersen holder etter hvert forsøket.
    26'
    Ny corner til Lillestrøm, den femte så langt i dag.
    27'
    Bugge Pettrsen bokser unna.
    27'
    Lillestrøm får frispark ute ved sidelinjen, på linjen med 16-meteren. Lundemo som skal slå med høyre.
    31'
    Kort til Jradi, som skyter fra distanse igjen. Bugge Pettersen kontroll på den.
    31'
    Lillestrøm beleirer 16-meteren til Godset nå, fire-fem gulkledde som i tur og orden forsøker å finne plass for å fyre avgårde skudd. Da Jradi finner plass, går forsøket i Madsen.
    32'
    Voldsom pipekonsert mot Bugge Pettersen som bruker god tid ved hver anledning nå. Foreløpig uten tilsnakk fra dommerne.
    33'
    Godset veldig tannløse her så langt. Det er LSK som både vil mest og får til mest.
    36'
    Godset tro mot egen spillestil, og forsøker å spille seg ut bakfra i banen. Lykkes dårlig med det så langt, LSK står høyt med bra intensitet. Imidlertid uten tellende resultat.
    38'
    Godset forsøker å holde ball i laget, men igjen mister de - denne gange upresset pasningsfeil fra Gustav Valsvik, som ikke er kompis med ball i dag.
    39'
    Lillestrøm skaper sjanse på sjanse. Igjen er det et utspill fra Bugge Pettersen med høy risiko som skaper farlighetene. Junior klarer ikke holde på ballen han får feilvendt 30 meter fra eget mål, og da blir det farlig. Jradi får etter hvert skutt fra sju meter, men Valsvik kommer seg mellom. Returen havner i beina på Knudtzon som fyrer fra 16. Skuddet er hardt, men går noen meter til side for mål. 4-0 i sjanser til hjemmelaget her nå - og det er ikke fire små det er snakk om.
    42'
    Marcus Pedersen får en mulighet. Skrått hold inne i seksten, sju-åtte meter fra mål. Ballen spretter vondt for Hamar-gutten, og forsøker sklir av venstrebeinet. Ut til femmeter for Origi.
    43'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Marius Lundemo
    Det er mål, og det er fortjent at det er hjemmelaget som tar ledelsen 1-0 like før pause. Det er en av kampens store spillere som gjør det - Marius Lundemo. En ball i bakrom fra Innocent lurer Valsvik. Ballen ender på brystkassa til Jradi, som skyter. Skuddet går i Madsen, men returen havner i de takknemlige føttene til Bærum-gutten Marius Lundemo. Han bruker bredsiden av høyrefoten til å plassere ballen nede i hjørnet.
    45'
    45'
    1-0-scoringen ble det siste som skjedde på Åråsen før pause. Lillestrøm har skapt klart mest, og har vært best i stort sett hele 1. omgang.
    45'
    46'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Tommy Høiland
    Ut: Øyvind Storflor
    46'
    Inn: Nana Boateng
    Ut: Martin Rønning Ovenstad
    46'
    Godset tar raskt grep etter en svak omgang og setter inn to spillere allerede i pausen.
    46'
    Lillestrøm 2 - 0 Strømsgodset
    Mål: Simen Kind Mikalsen
    Der er det 2-0 til Lillestrøm! Det er venstreback Simen Kind Mikalsen som gjør det hjemmelaget. Tatt turen opp i banen, og får muligheten fra 17 meter. Er rolig som en toppspiss, og plasserer ballen rolig med venstrebeinet nede ved høyre stolperot.
    48'
    LSK roper på frispark, men Valsviks takling på Jradi er god og hjemmelaget får nøye seg med en corner.
    51'
    Jradi går overende i feltet, men LSK får ikke straffe.
    54'
    Enorm sjanse for gjestene! Junior avslutter fra kort hold etter en corner, men Origi redder glimrende. Han stopper også den harde returen fra Boateng og på forsøk tre bommer Madsen på ballen!
    55'
    Gult kort til Lillestrøm
    Jørgen Kolstad
    Kommer for sent inn i en duell med Hamoud.
    56'
    Godset noe mer med nå, men det må skje mye dersom de skal få med seg poeng hjem herfra.
    60'
    Det vil seg ikke helt for gjestene som har skapt lite bortsett fra den enorme dobbeltsjansen nylig.
    62'
    Kanari-Fansen holder det i gang og støtter sine helter hele veien nå som det kan gå mot tre viktige poeng.
    64'
    Lundemo blir liggende etter en tøff duell med Høiland.
    65'
    Boateng brenner løs fra rundt 35 meter. Det forsøket er bare elendig.
    67'
    Bugge Pettersen slår ballen rett ut over sidelinjen. Ting går ikke Godsets vei her nå.
    69'
    Godset skaper lite nå. Det virker som LSK har full kontroll på denne kampen.
    72'
    Knudtzon ligger nede for LSK. Her kan det gå mot et bytte.
    75'
    Jradi spilles helt alene gjennom, men Bugge Pettersen redder glimrende! Det kan være det siste lille håpet for Godset i denne kampen.
    77'
    Det skjer lite foran Origi nå. Det betyr at det går mot tre meget viktige LSK-poeng.
    79'
    Innocent får frispark mot seg og er så oppgitt at han går ned i knestående.
    81'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Sheriff Sinyan
    Ut: Ole Martin Rindarøy
    84'
    LSK har grei kontroll på dette her nå. Godset har vært merkelig tamme.
    85'
    Vilsvik slår inn, men altfor nære Origi som kommer ut og snapper ballen.
    87'
    Lekkert LSK-angrep og Kolstad får ballen etter et hælspark. Han rapper til på direkten, men ballen går rett på Bugge Pettersen.