Kane27' (Str.)
1-0

Ble dekket av Per Opsahl

Kane prøver seg med et brassespark - han får ikke skikkelig treff, og keeper redder uten store problemer.
    5'
    Så blir det drama! Kane stormer alene igjennom, og blir felt av Kepa. Men så virker det som om dommeren blåser for offside.
    24'
    Så blir det VAR her! Dommerne studerer TV-bildene nå. Det er ikke offside, og da må det vel bli straffe.
    25'
    Gult kort til Chelsea
    Kepa Arrizabalaga
    26'
    Tottenham Hotspur scorer på straffe!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Chelsea
    Mål: Harry Kane
    27'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Harry Winks
    30'
    Chelsea med avslutning i stolpen! Alonso legger inn fra venstre, og Kanté er frekt fremme ved første stolpe. Han styrer ballen mot målet, men treffer utsiden av stolpen.
    40'
    Ohhhh! Det er nær utligning! Hudson-Odoi legger inn fra høyre - ballen går via Rose og Gazzaniga slår den i stolpen før Alderweireld klarerer!
    45'+2
    Godt skudd av Kane som smeller til fra 17 meter - Kepa er oppe med armen og slår unna.
    52'
    Enorm sjanse for Chelsea og Christensen, men han avslutter utenfor fra fem meter!