Tottenham: Gazzaniga - Trippier, Alderweireld, Sanchez, Rose, Winks, Sissoko, Eriksen, Alli, Son, Kane.
    Tottenhams reserver: Lloris, Davies, Fouth, Walker-Peters, Skipp, Lamela, Llorente.
    Chelsea: Arrizabalaga, Azpilcueta, Christensen, Rudiger, Alonso, Jorginho, Kante, Barkley, Willian, Hazard, Hudson-Odoi.
    Chelseas reserver: Caballero, ZappacostaAmpadu. David Luiz, Kovacic, Pedro, Giroud.
    Begge lag stiller med sterke mannskap fra start her. Dette er altså den første av to semifinaler. Den avgjørende returkampen går på Stamford Bridge 22. januar.
    Tottenham tar avspark på Wembley.
    1'
    Chelsea har åpnet best, men så kontrer Tottenham. Son spilles igjennom, men Christensen får ryddet opp.
    3'
    Det er en tøff duell mellom Son og Christensen, og dansken er kanskje noe heldig som ikke får frispark imot seg for holding.
    3'
    Ross Barkley skyter fra kanten av 16-meteren - utenfor stolpen til høyre for keeper.
    4'
    Kane prøver seg med et brassespark - han får ikke skikkelig treff, og keeper redder uten store problemer.
    5'
    Glimrende åpning på kampen, begge lag kjører på offensivt i starten.
    6'
    Willian finner Hudson-Odoi med en legger crosser. Sistnevnte tar ned, og setter fart inn i feltet før han fyrer. Rett på Gazzaniga, som holder.
    7'
    Willian får lagt inn fra venstre, og Tottenham klarer til corner.
    10'
    Willian tar corneren, og Barkley flikker ved første stolpe - ballen lander oppå nettaket.
    11'
    Det har roet seg litt ned i London-oppgjøret nå.
    13'
    Barkley skyter fra langt hold - høyt over Spurs-målet.
    17'
    Hazard skyter fra rundt 20 meter - Gazzaniga redder greit.
    21'
    Småfikst forarbeid av Eriksen, som prøver å finne Kane med en liten lobb inn i feltet - Christensen header unna.
    23'
    Så blir det drama! Kane stormer alene igjennom, og blir felt av Kepa. Men så virker det som om dommeren blåser for offside.
    24'
    Så blir det VAR her! Dommerne studerer TV-bildene nå. Det er ikke offside, og da må det vel bli straffe.
    25'
    Tottenham får straffe! Helt korrekt det.
    25'
    Gult kort til Chelsea
    Kepa Arrizabalaga
    Gult kort til Chelsea-keeperen.
    26'
    Tottenham Hotspur scorer på straffe!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Chelsea
    Mål: Harry Kane
    Harry Kane banker straffen lavt til høyre for keeper.
    27'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Harry Winks
    Harry Winks klipper ned Hazard, og det er et korrekt gult kort.
    30'
    Frispark til Chelsea. Willian tar det, og Alonso får ballen inne i feltet, men han roter den over kortlinjen.
    31'
    Kanté med en fryktelig pasning på tvers der, men Rose klarer ikke å utnytte det.
    33'
    Kanté skyter fra 25 meter - rett i fanget til Gazzaniga.
    34'
    Barkley skyter fra 19 meter - treffer en Tottenham-spiller før Trippier klarerer.
    35'
    Småfarlig når Barkley kommer på skuddhold, men han velger pasning til Willian - innlegget klareres.
    37'
    Småfint angrep av Tottenham, men pasninen fra Sissoko går bak Eriksen som er i fint driv mot Chelseas 16-meter.
    40'
    Chelsea med avslutning i stolpen! Alonso legger inn fra venstre, og Kanté er frekt fremme ved første stolpe. Han styrer ballen mot målet, men treffer utsiden av stolpen.
    40'
    Hudson-Odoi drar seg inn fra kanten, og skyter med venstrebenet. Sikter mot lengste hjørnet, men ballen seiler over.
    41'
    Skal Tottenham få med seg denne ledelsen til pause da? Har vært ganske jevnspilt så langt.
    44'
    Det legges til to minutter.
    45'+1
    Ohhhh! Det er nær utligning! Hudson-Odoi legger inn fra høyre - ballen går via Rose og Gazzaniga slår den i stolpen før Alderweireld klarerer!
    45'+2
    Kane spiller Dele Alli frem, og så går Alli over ende i duellen med Rudiger. Blir corner, og ikke straffe. Det er korrekt.
    46'
    Corneren blir det ikke noe farlig ut av.
    47'
    Hazard er leken inne i feltet. Finter og dribler før han vipper mot bakre - Trippier header til corner.
    50'
    Godt skudd av Kane som smeller til fra 17 meter - Kepa er oppe med armen og slår unna.
    52'
    Eriksen prøver seg med et skudd nå, men Kepa redder igjen.
    53'
    Så er det Chelsea som er i angrep, og Kanté klinker til med høyrebenet fra 18 meter - god redning av Gazzaniga.
    55'
    Enorm sjanse for Chelsea og Christensen, men han avslutter utenfor fra fem meter!
    59'
    Davinson Sanchez
    60'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Pedro
    Ut: Willian
    63'
    Kane ligger nede med en liten skade.
    64'
    Spillet er i gang igjen.
    65'
    Etter en veldig god Chelsea-periode, så har det roet seg litt ned.
    68'
    Tottenham har lagt seg litt lavere nå. Alli med en mer defensiv jobb.
    70'
    Hazard vil ha hands på Alderweireld inne i 16-meteren. Ballen er borti albuen til Spurs-spilleren, men dommeren slår ut med armene - kort avstand fra Hazard til Alderweireld der.
    75'
    Inn: Mateo Kovacic
    Ut: Ross Barkley
    76'
    Corner til Chelsea, og så vil de ha straffe! Får ikke det for en angivelig hands der inne.
    78'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Son Heung-min
    79'
    Inn: Olivier Giroud
    Ut: Callum Hudson-Odoi
    80'
    Det er Chelsea som presser og presser.
    82'
    Erik Lamela
    Feller Hazard der, og dommeren drar frem det gule kortet.
    82'
    Gazzaniga misser inne foran målet, men slipper med skrekken.
    87'
    Tottenham kontrer, og Lamela er farlig frempå. Men så får han frispark imot seg. River ned Alonso.