Bell90'
2 231
2 980

Ble dekket av Arilas Berg Ould-Saada

Velkommen skal du være. Her skal vi følge Eliteserie-oppgjøret mellom Strømsgodset og Viking. Gjestene trenger sårt en seier etter å ha havnet på kvalikplass etter uavgjort mot Stabæk forrige uke. Strømsgodset ligger trygt plassert som nummer ni, fem poeng foran rogalendingene.
    STRØMSGODSET (4-3-3): Myhra - Gunnarsson, Mickelson, Vilsvik, Hanssen - Hove, Maigaard, Jack - Mawa, Salvesen, Tokstad.
    VIKING (4-3-3): Østbø - Vevatne, Andrésson, Pereira, Heggheim - Torsteinbø, Ibrahimaj, Løkberg - Bytyqi, De Lanlay, Berisha.
    Viking vant hele 4-0 sist disse lagene møttes, i Stavanger den 18. august i fjor. I Drammen endte tilsvarende oppgjør 0-0.
    Heades ut i returrommet. Skuddet fra Vilsvik går rett i blokka.
    2'
    Corner på corner. Østbø avverger.
    2'
    Godset har tatt grep om kampen.
    3'
    Litt kluss i kommunikasjonen mellom Løkberg og Berisha da førstnevnte prøver å spille spissen i bakrom. Ballen går inn til keeper.
    5'
    Godset triller ball i de bakre rekker. Viking ligger med hele laget på egen halvdel.
    7'
    God langpasning mot Tokstad, men kantens førstetouch er for dårlig. Ballen går ut over sidelinjen.
    7'
    Bytyqi straffer corner for Viking.
    11'
    Ryddes unna.
    12'
    Mawa med kampens første sjanse! Imponerende jobb i forkant med et veggspill med Maigaard, men avslutningen sklir av foten.
    13'
    Herlig ball fra Jack til Tokstad, som header den innover i feltet. Klareres.
    14'
    Berisha! Vikings toppscorer spilles flott igjennom av Bytyqi, men kommer litt for tett oppi keeperen og stoppes fra skrått hold.
    14'
    Mawa prøver et skudd fra distanse. Ikke all verden.
    18'
    Nesten for Viking! Flott av Bytyqi ned mot dødlinjen, slår inn foran mål til Torsteinbø som header utenfor.
    20'
    For en suser av Bytyqi! Klinker til fra distanse og treffer tverrliggeren! Centimetere unna en av sesongens vakreste scoringer.
    22'
    Bytyqi har vært et konstant uromoment. Banens beste hittil.
    22'
    Bytyqi igjen og igjen! Fosser frem fra venstre, skjærer inn og avslutter en meter utenfor mål. Det teller som enda en sjanse.
    24'
    Nå er Viking gode.
    24'
    Får avslutte fra kort hold, men avvinkes for offside. Ser hårfint ut.
    25'
    Pereira dribler seg inn i boksen fra venstresiden og vinner til slutt en corner.
    29'
    God corner. Går ut til ny corner.
    30'
    Enda en corner. Dødballtrening.
    30'
    Forbi alt og alle. Ut til utspill fra keeper.
    30'
    Mawa mener han skulle hatt frispark. Sparker litt etter Løkberg og blir forbannet når han isteden får frispark imot.
    32'
    Gult kort til Strømsgodset
    Moses Dramwi Mawa
    Får nok for munnbruk der.
    36'
    Viking maler på mot et Godset som blir liggende veldig lavt.
    40'
    Nesten for Pereira! Skjærer inn fra venstre og skyter med høyre. Myhra gir en litt skummel retur, men Godset slipper med skrekken.
    42'
    Kort til Bytyqi. Ryddes etter hvert unna.
    42'
    Mawa er overivrig og lager frispark. Godset sliter nå.
    43'
    Østbø våkent ute og snapper ballen foran Mawa.
    47'
    Hove i nettveggen! Dribler seg fint inn i feltet, men treffer ikke helt med avslutningen fra skrått hold.
    50'
    Bytyqi kriger til seg en corner.
    50'
    Myhra er nær den. Corner fra motsatt side.
    51'
    Ender hos Løkberg, som feier den opp på tribunen.
    51'
    Oida..... Mawa går i bakken alene med keeper. Hva skjedde der, da? Dommeren vinker spillet videre.
    52'
    Det der var vel frispark og rødt kort?! Pereira feller Mawa som sistemann og ser ikke ut til å treffe ballen
    52'
    Så er det Vikings tur til å angripe. Mye klabb og babb.
    53'
    Det er Godsets største sjanse! Mawa spiller frem Hove, som avslutter på innsiden av stolpen.
    53'
    Hove header over! Godset har hevet seg nå.
    54'
    Gunnarsson har fått seg en smell.
    59'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Kreshnik Krasniqi
    Ut: Niklas Gunnarsson
    59'
    Kreshnik Krasniqi
    61'
    Maigaard skyter fra distanse. Meget god retning, men treffer et Viking-hodet og går ut til corner.
    63'
    Fanges av Østbø.
    64'
    Pereira kommer på et nytt initiativ fra venstresiden sin. Avslutningen hans smeller i nettveggen.
    67'
    Salvesen med et brukbart volleyforsøk! Prøver seg på direkten med venstre, men treffer utenfor mål.
    71'
    Mickelson skaffer frispark i god innleggsposisjon.
    72'
    Vilsvik settes opp utenfor 16-meteren og kommer til skudd. Via en Godset-spiller og til corner.
    72'
    Dødball etter dødball for vertene.
    73'
    Strømsgodset scorer selvmål!
    Strømsgodset 0 - 1 Viking
    Mål: Ipalibo Jack
    Viking kontrer på dødelig vis! Berisha slår inn foran mål der Jack forlenger ballen inn i eget mål.
    74'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Rolf Daniel Vikstøl
    Ut: Yann-Erik de Lanlay
    78'
    Inn: Halldor Stenevik
    Ut: Moses Dramwi Mawa
    79'
    Inn: Ipalibo Jack
    Ut: Marcus Mølvadgaard
    80'
    Utrolig mulighet for Maigaard! Dansken står helt alene og header rett i tverrliggeren.
    83'
    Inn: Joe Bell
    Ut: Adrian Nilsen Pereira
    86'
    Kristoffer Tokstad
    88'
    «Hold ballen hele veien», sier Bjarne Berntsen.
    88'
    Seks minutter lagt til!
    90'
    Mål for Viking!
    Strømsgodset 0 - 2 Viking
    Mål: Joe Bell
    Målgivende: Veton Berisha
    Der er det avgjort! Innbytteren fullbyrder en kontring. Newzealanderens første eliteseriemål.
    90'
    Kjempesjanse for Mølvadgaard! Utrolig at den ikke sitter.
    90'+2
    Tokstad plukker opp nedfallsfrukten etter en corner og brenner til, men ballen går via et Viking-ben og til ny corner.