1 832

Ble dekket av Jostein Magnussen

Runar Espejord er fortsatt ute med skade for TIL. Spissen ble skadet i serieåpningen mot Molde.
    For Strømsgodset er Prosper Mendy og Moses Mawa tilbake fra skader. De er begge på benken i kveld.
    Strømsgodset har et godt tak på kveldens motstander og taper sjelden mot TIL på Marienlyst. Ett tap har det blitt på de siste 10 hjemmekampene.
    Jonathan Parr har startet de to første kampene på venstreback for Strømsgodset. I kveld er han ikke i troppen.
    Joachim Rothmann, spissen som ble hentet inn som vikar for Runar Espejord, starter på benken i kveld. Den danske 20-åringen ble spilleklar til møtet med Strømsgodset. Han er på lån fra Nordsjælland.
    "Shortsvær" i Drammen i kveld. Sol fra knallblå himmel og 18 grader. Gutan fra nord må ha fått seg en overraskelse ...
    Spredt applaus som det heter, når lagene kommer på banen nå. 200 tilskuere på Marienlyst.
    Strømsgodset viser sin støtte til breddeklubbene. - Få breddefotballen i gang nå, er oppfordringen. Spillerne viser frem draktene til barndomsklubbene.
    Berntsen spiller frem Moses. Han avslutter, men linjemann markerer offside.
    3'
    Berntsen spilles fri på midten, får gå og gå før han prøver skuddfoten. Skuddet går over. - Det der e perfekt, Daniel, er beskjeden fra trener Gaute Helstrup.
    5'
    Moses prøver en avslutning. Det er langt hold og skuddet går rett på keeper.
    6'
    Godset får frispark som Stengel skal ta. Det er 20 meter fra mål.
    7'
    Småfarlig. Ballen faller ned på første stolpe. TIL avklarer til corner.
    7'
    Karlstrøm ruver og bokser ut med en hånd.
    8'
    Kjempesjanse for Godset! TIL-forsvaret sover og Fred Friday får ta noen meter før han skyter. God redning av en liggende keeper. Det blir corner.
    8'
    Så smeller det fra Moses igjen. Skuddet går utenfor mål.
    10'
    Valsvik våken med. Hindrer gjennomspill.
    11'
    Antonsen finner Moses med en langpasning, men spissen slurver med nedtaket. Strømsgodset kan starte bakfra igjen.
    13'
    Friday prøver seg igjen med en frekkis. Skyter fra skrått hold, keeper får så vidt slått den til corner på bakerste stolpe.
    14'
    Dårlig førsteforsvars-arbeid i TIL. Vilsvik får jo bruke all verdens tid på å legge innlegget.
    17'
    Gult kort til Strømsgodset
    Halldor Stenevik
    Stopper en kontring når han river Totland i gresset.
    17'
    Dommeren gir Yttergård Jenssen tilsnakk for en takling. Han er da vitterlig først på ballen.
    21'
    Dobbeltsjanse for Strømsgodset! Johan Hove får to muligheter. Karlstrøm er med.
    22'
    TIL får corner. Et innlegg fra Lasse Nilsen blokkeres.
    24'
    TIL får ny corner. Det er feil dømt!
    24'
    Hove spiller fri Ingimundarson aldeles strøkent, men islendingens avslutning står ikke i stil. Går ut til innkast av alle ting.
    26'
    August Mikkelsen har vært ganske anonym - til nå. Stoppet i siste liten av Stengel.
    30'
    Antonsen får gå noen meter og finner en åpning. Skuddet går rett frem - og utenfor.
    33'
    Etter en frisk åpning har det roet seg på Marienlyst.
    37'
    Mål for Tromsø!
    Strømsgodset 0 - 1 Tromsø
    Mål: Eric Kitolano
    Målgivende: Ruben Yttergård Jenssen
    Forferdelig forsvarstabbe i Godset. Keeper Myhra spiller kort til Maigaard som ikke får kontroll på ballen, Yttergård Jenssen er våken, får ballen og spiller fri Kitolano. Alene med keeper gjør han ingen feil.
    38'
    Friday felles av Anders Jenssen. Frispark Godset. Vilsvik gjør seg klar.
    45'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Moses Dramwi Mawa
    Ut: Fred Friday
    46'
    Strømsgodset gjør et bytte i pausen og tar ut Friday for Mawa.
    46'
    Tromsø stuper i angrep, men det ender ikke med noe mer enn utspark til Strømsgodset.
    47'
    Amundsen går på skudd, men ballen går rett på keeper.
    48'
    Gunnarsson med en hard pasning mot Mawa, men Strømsgodset-spilleren taper duellen.
    49'
    Godset prøver seg på en kontring som ender opp hos Mawa. Spissen banker ballen i mål, men blir avblåst for offside.
    51'
    Tromsø i angrep nå. Kitolano får ballen inne i boksen, men klarer ikke å få noe ordentlig avslutning på ballen.
    52'
    Tromsø fortsetter å presse Godset, men Kitolano klarer ikke å presse seg gjennom forsvaret.
    54'
    Yttergård Jenssen går på skudd, men ballen går rett på Myhra.
    55'
    Tromsø fortsetter å presse Godset hardt. Denne gangen ved Moses, men han blir avblåst for offside.
    56'
    Kjempe sjanse for Godset her nå. Ingimundarson får med seg ballen inn i feltet, men ser ut til å bli felt av en Tromsø-spiller. Dommer blåser ikke, og kampen spilles videre.
    58'
    Tromsø presser og presser, og vinner en corner her nå.
    58'
    Berntsen legger ballen midt i feltet, men ingen klarer å heade ballen i mål.
    59'
    Godset stormer i angrep, men blir avblåst for offside.
    60'
    Gult kort til Tromsø
    Lasse Nilsen
    60'
    Berntsen vinner et frispark, nesten midt på banen.
    62'
    Mawa i duell med Antonsen. Dommer blåser frispark til Tromsø.
    64'
    Tromsø fortsetter å presse på, og Moses får ballen på hodet inne i feltet, men klarer ikke å klemme ballen mellom stengene.
    65'
    Inn: Ole Enersen
    Ut: Valdimar Thor Ingimundarson
    65'
    Inn: Kreshnik Krasniqi
    Ut: Tobias Fjeld Gulliksen
    66'
    Enersen vinner ballen høyt i banen og Godset får satt opp et ordentlig angrep. Det ender med at Kitolano fanger opp ballen og spiller seg ut av fare.
    69'
    Mawa vinner ballen og sender den til Hove, men han skyter utenfor stengene.
    70'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Niklas Vesterlund
    Ut: Lasse Nilsen
    70'
    Inn: Joachim Rothmann
    Ut: Ebiye Moses
    71'
    Inn: Felix Winther
    Ut: Daniel Berntsen
    71'
    Trippelbytte for Tromsø der. Deres tre nye dansker kommer inn.
    72'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 1 Tromsø
    Mål: Johan Hove
    Målgivende: Ole Enersen
    Der sitter den for Godset. Johan Hove setter ballen kontant i mål.
    72'
    Godset har virkelig fått blod på tann, og de stormer i angrep i håp om å gå opp i ledelsen. Dessverre for drammenserne er det mye surr og feil.
    74'
    Mawa vinner en corner, etter et nydelig løp oppover langs siden.
    75'
    Vilsvik legger ballen midt i feltet, men Tromsø-forsvaret header den ut. Godset fanger opp ballen, men det ender med offsiden på hjemmelaget.
    76'
    Inn: Casper Øyvann
    Ut: Kent-Are Antonsen
    77'
    Tromsø som leker litt med ballen på Godsets banehalvdel nå, men det ender med utspark til hjemmelaget.
    78'
    Kitolano lager frispark i god posisjon for hjemmelaget. Skal de gå opp i ledelsen nå da?
    80'
    Stengel legger ballen inn i feltet. Men headingen går rett på keeper.
    81'
    Gunnarsson takler ballen ut til corner for Tromsø.
    81'
    Ballen legges inn i feltet, men Valsvik header ballen unna.
    82'
    Felix Winther
    85'
    Vilsvik lager frispark på egen banehalvdel. Yttergård Jenssen står klar til å slå den inn i feltet.
    86'
    Den slås høyt inn i feltet, og Myhra har full kontroll på ballen.
    86'
    Krasniqi lager nok et frispark, men heller ikke denne gangen klarer Tromsø å få noe ordentlig avslutning på det.
    87'
    Mawa utfordrer ute på kantet, og vinner en corner til hjemmelaget.
    88'
    Corneren slås kort, og så inni feltet, men Karlstrøm bokser ballen ut. Tromsø stormer i angrep, men bli kontant stopper av Enersen.
    89'
    Ole Enersen
    89'
    Tromsø slår ballen inn i feltet mot Kitolano, men han får ikke noe ordentlig treff på ballen med hodet.
    90'
    Det har blitt lagt til fire minutter.
    90'+1
    Skal vi få en vinner på overtid her i dag da?
    90'+1
    Inn: Andreas Rosendal Nyhagen
    Ut: Herman Stengel
    90'+1
    Mawa går in angrep igjen, men blir nok en gang avblåst for offside.
    90'+2
    Tromsø som presser Godset i sluttminuttene her nå, men de kommer seg ikke helt gjennom forsvaret til hjemmelaget.