0-4
1 702
1 298

Ble dekket av Morten Asbjørnsen

Hei, og velkommen til denne live-dekningen av kampen mellom Strømsgodset og Stabæk!
    Godset (4-3-3): Myhra - Vilsvik, Tchamba, Leifsson, Stenevik - Hove, Stengel, Ingimundarson - Tokstad, Salvesen, Mawa.
    Stabæk (4-2-3-1): Sandberg - Ottesen, Pignatel Jenssen, Valsvik, Solheim - Bohinen, Skytte, Kostadinov - Edvardsen, Antonsson, Normann Hansen.
    Strømsgodset kan spille med lave skuldre i kveld. Det etter å ha sikret plassen senest i forrige kampen deres! Da vant de mot Odd etter at Lars-Jørgen Salvesen smalt til med et hat trick!
    Stabæk spiller i grunn for en plassering midt på tabellen. De ligger før kampen på 8.plass. De kan ikke klatre på tabellen, men med tap kan de synke et par plasser nedover.
    Kjeledress og fotballdrakt på tribunen. Flottere blir det ikke 22. desember!
    Johan Hove får prisen for årets spiller nå før kamp. Vært god i år den unge sogningen!
    Hjemmelaget rett i angrep når Salvesen kommer gjennom på høyresiden. Prøver å skjære inn. Vinner en corner.
    2'
    Fin mulighet for hjemmelaget, men etter litt klabb og babb i boks får Sandberg kontroll på ballen.
    4'
    Bohinen løper fremover, men Tokstad snapper opp. Ender opp med at Bohinen feller Godset-spilleren.
    6'
    Hjemmelaget har kommet best i gang dette oppgjøret her.
    7'
    Mye trilling frem og tilbake hos begge lag.
    10'
    Ottesen svinger inn i boks, men Tchamba stanger unna.
    12'
    Stenevik skjærer inn og leger ut til Vilsvik. Backen finner så Salvesen som klemmer til, men det reddes på strek!
    13'
    Repisen viser at hånda til Valsvik kan ha vært i bruk når redningen på strek var.
    15'
    Vilsvik plukker opp en retur etter corner og prøver seg på volley. Går noen meter til side for mål.
    16'
    Mawa prøver langskudd. Skuddet blir langt det altså, men det går også høyt over mål.
    20'
    Normann Hansen prøver seg fra skrå vinkel, men Myhra redder ut til corner.
    21'
    Disse 25 minuttene har det ikke luktet krutt av. Nærmer seg jul på Marienlyst.
    25'
    Hove prøver volleyfoten sin, men Sandberg har stålkontroll på ballen som kommer.
    26'
    Stabæk litt mer med i spillet nå. Prøver seg tidvis på noen kontringer. Men det blir da meget lite ut av dette her.
    31'
    JØSS! Nesten en stor sjanse!!! Hove på et smart løp gjennom, men touchet er grusomt! Får han et godt touch der så står det fort 1-0!
    34'
    Tchamba prøver å blidgjøre alle seere med et skudd. Klemmer til fra avstand, men ballen sniker seg en meter utenfor.
    35'
    Valsvik styrer med hodet etter en corner, men ballen går over mål.
    39'
    Fin mulighet! Edvardsen spilles gjennom på lekkert vis! Kanten fyrer fra 16 meter, men Myhra redder fint med beina!
    41'
    Kjemperedning! Dette må være en kandidat til å være årets redning! Fyyy!!! Edvardsen skjærer inn og klemmer til, men Myhra får fingrene på ballen. ENORM redning.
    44'
    Mål for Stabæk!
    Strømsgodset 0 - 1 Stabæk
    Mål: Kornelius Normann Hansen
    SÅ ER DET SCORING! Etter Myhras enorme redning scorer Stabæk på corner! Det er Normann Hansen som plukker opp en retur og setter ballen i nota!
    44'
    Ingimundarson slår i boks, men igjen er det et innlegg det ikke blir alt for mye ut av.
    47'
    Gult kort til Stabæk
    Kaloyan Kalinov Kostadinov
    49'
    Frispark til Godset i ypperlig posisjon.
    49'
    Stengel klemmer til på frisparket, men Sandberg løper bort og holder ballen fast.
    50'
    Tokstad kommer rundt på høyresiden og finner Salvesen i boks. Spissen header, men Sandberg er igjen på jobb og redder forsøket.
    52'
    Et innlegg faller ned til Tokstad som klemmer til med venstrefoten, men en Stabæks-spiller blokkerer noen meter fra mål.
    55'
    Frispark til Godset i fin posisjon.
    56'
    Salvesen prøver å bøye opp i lengste, men ballen går utenfor.
    56'
    Ingimundarson vinner ballen høyt i banen før han prøver å utfordre. Bruker for lang tid med ball og mister etter hvert.
    60'
    God sjanse! Antonsson fyrer fra skrå vinkel, og ballen sniker seg noen centimetere til side for mål!
    61'
    Antonsson igjen med skudd fra en skrå vinkel, og nok en gang triller den til side for stolpen.
    62'
    Antonsson med nok en sjanse! Denne gangen legger han mer til rette for seg, men Myhra varter opp med en strålende redning!
    64'
    Straffe til Strømsgodset! Tokstad legger inn og ballen går i armen til Solheim.
    66'
    Strømsgodset bommer på straffe!!! Salvesen bommer! Prøver å legge den til høyre for seg, men Sandberg redder den mesterlig!
    67'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Darren Maatsen
    Ut: Marcus Antonsson
    69'
    Maatsen triller gjennom til Bohinen ute til venstre, men midtbanespilleren er i offside.
    70'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Tobias Fjeld Gulliksen
    Ut: Halldor Stenevik
    70'
    Inn: Aleksander Biermann Stenseth
    Ut: Moses Dramwi Mawa
    71'
    Inn: Andreas Rosendal Nyhagen
    Ut: Kristoffer Tokstad
    71'
    Inn: Kristian Torgersen
    Ut: Kaloyan Kalinov Kostadinov
    77'
    Gult kort til Strømsgodset
    Tobias Fjeld Gulliksen
    77'
    Selv om det kan se ut til at mange har tatt juleferie er det en danske på sidelinjen som ikke har det. Pedersen maner mannskapet sitt fremover. Han vil ha mål.
    78'
    Strømsgodset 0 - 2 Stabæk
    Mål: Darren Maatsen
    Bortelaget dobler ledelsen! Normann Hansen danser innover, men mister etter hvert ballen. En dårlig klarering havner hos Maatsen som setter inn 2-0 for Stabæk!