Hei og velkommen til livedekningen av Strømsgodset mot Bodø/Glimt! Det er en kamp mellom Eliteseriens nummer 11 og 12 på tabellen og sånn sett en veldig viktig match for begge lag.
    Strømsgodset (4-3-3): Espen Bugge Pettersen - Lars Vilsvik, Lars Sætra, Jakob Glesnes, Jonathan Parr - Tokmac Nguen, Henning Hauger, Eirik Ulland Andersen - Bassel Jradi, Marcus Pedersen, Amahl Pellegrino
    Strømsgodsets innbyttere: Heigre, Lindquist, Høibråten, Stengel, Gjerstrøm, Duman, Abdellaoue
    Bodø/Glimt (4-3-3): Ricardo Friedrich - Eirik Wollen Steen, Marius Lode, Brede Moe, Fredrik André Bjørkan - Håkon Evjen, Vegard Moberg, Patrick Berg - Philip Zinckernagel, Kristian Fardal Opseth, Amor Layoni
    Bodø/Glimts innbyttere: Grøtterud, Jonassen, Jacobsen, J.P Hauge, Drage, Herrem
    Amahl Pellegrino inne i Godsets startoppstilling og starter kun sin andre kamp for sesongen. Vingen har blitt byttet inn mye, men får i dag sjansen til å imponere fra start.
    Kombinasjonen Tokmac Nguen og Pellegrino har ikke fått sjansen til å skinne så langt i år. Bestekompisene fra Drammen kan fort skape mye ugagn i dag.
    Bodø/Glimt mangler flere sentrale spillere: Isodoro, Bjørnbak, Angel og ikke minst Ulrik Saltnes er blant dem.
    Nærmer seg kampstart her nå. Deilig fotballvær: rundt 22 grader og litt overskyet!
    Da er lagene på banen og Gamle Gress skal straks runge utover Buskeruds største stadion!
    Vi er i gang!
    1'
    Bodø/Glimt med god mulighet etter allerede minuttet spilt! Layoni trekker innover og fyrer av fra 20 meter, men den går rett på Bugge som holder den uten problemer.
    2'
    I tverrligger fra bortelaget!! Corner som skrus inn blir headet i tverrligger fra to-tre meters hold. Kjempemulighet for bortelaget!
    4'
    Også er det nesten i andre enden! Pellegrino blir spilt gjennom i bakrom og løper fra alt og alle. Bredsider ballen en halvmeter utenfor målet til Ricardo. Morsom åpning vi har fått her!
    5'
    Ordentlig Hawaii i starten her. Godset og Jradi er i angrep, men plutselig kontrer Glimt og en frisk Layouni stikker. Får lagt inn, men Sætra blokkerer til corner.
    7'
    Layouni har hatt en veldig fin åpning på kampen og vært veldig involvert for bortelaget.
    7'
    Roet seg litt nå. Godset med mest ball og prøver å rulle opp langs kantene.
    9'
    Pellegrino slår en frekk luke på Wollen Steen før han blir stoppet i å komme forbi. Får ingenting.
    10'
    Godset med et overtak her nå. Kommer mye rundt på kantene slik de ønsker!
    13'
    Straffe til Strømsgodset!!! Tokki blir felt i det han prøver å ta ned ballen inni Glimts 16-meter.
    14'
    Strømsgodset scorer på straffe!
    Strømsgodset 1 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Marcus Pedersen
    Eliteseriens toppscorer kliner ballen helt nederst i hjørnet til Godset-ledelse!! Ricardo er etter den, men den er så presis og hard at den er nesten umulig å ta!
    14'
    Det må ha smakt godt for Strømsgodset!
    16'
    Så er det ny mulighet for Godset! Kjemperedning av Ricardo. Pedersen blir prikket gjennom og får en tå på ballen, men Glimts sisteskanse gjør seg stor og får reflektert den ut til corner.
    17'
    Corneren får Godset ingenting ut av.
    17'
    "Super-BP"-sagen runger utover Marienlyst nå. Det er trenerens første offisielle kamp som permanent Strømsgodset-trener. Mannen fra Flisa er populær i Drammen!
    18'
    Ny corner til hjemmelaget!
    19'
    Den blir klarert. Bodø/Glimt slår kontra og vinner et frispark.
    20'
    Bortelaget vinner et frispark høyt i banen. Lars Sætra synderen. God posisjon for innlegg dette!
    21'
    Frisparket fra Layouni går hele veien gjennom og spretter foran Bugge, men SIF-keeperen har full kontroll på den.
    22'
    Sætra klønete i det han misser på et mottak som bakerste mann. Parr kommer til unnsetning, og til slutt ender det med Godset-kast. Slipper litt billig unna der. Ingen på Glimt påskrudde.
    23'
    Så er Layouni på farta igjen, men denne gangen blir touchen altfor hard og ballen ruller utover sidelinja til ironisk jubel fra den ene langsida.
    24'
    Tokmac Nguen kanskje ikke veldig kjent for sine defensive egenskaper, men jakter og avvæpner Layouni fullstendig. Mister deretter ballen, før Bodø/Glimt får frispark etter at ballen treffer hånda til Hauger. Merkelig sekvens.
    25'
    Så kontrer bortelaget og Godset-forsvaret rygger og rygger og rygger. Skuddet kommer til slutt fra Bjørkan, men Bugge er kjapt nede og dytter til corner. God redning.
    26'
    Corneren får gultrøyene ingenting ut av. Har derimot ballen, noe det har vært lite av de siste 15-20 minuttene.
    27'
    Kjempeball fra Glesnes opp mot Jradi som har et hav av rom å løpe i! Slår inn mellom backlinje og keeper, men verken Pellegrino eller Pedersen har rukket fram, og det ebber ut i ingenting. Fint kontringsspill uansett.
    29'
    Tokmac Nguen nok en gang på defensiv tokt og trampeklappes av Marienlyst-publikummet når han takler en Bjørkan i fart.
    30'
    God mulighet for hjemmelaget igjen! Jradi slår inn mot Pedersen. Der får Brede Moe kommet i veien for spissen og klarerer til corner.
    31'
    Glesnes angriper på første stolpe på corneren. Går rett utenfor Ricardos nærmeste stolpe. Har nok kontroll på den.
    32'
    Så ligger Pellegrino nede. Blir løpt overende etter han har spilt fra seg ballen. Neppe med hensikt.
    33'
    Kommer seg på beina igjen og fortsetter her, Pellegrino.
    33'
    Eirik Ulland Andersen har vært svært usynlig i dag. Det samme har Kristian Fardal Opseth. To profiler man kanskje regnet med å se mer av.
    35'
    Marcus Pedersen jager Ricardo og blir fintet i pølseboden. Det liker han svært dårlig og kaster seg inn i hundre og ørten like etterpå. Nesten han tar med seg både ball og knehasene til keeperen i forsøket.
    36'
    Så kommer Glimt på en visitt! Kombinerer fint på høyresiden før skuddet løsnes fra 16-meteren. Går en meter over, men fine tendenser i forkant.
    38'
    Ulland Andersen med en kanonkule av en volley etter en corner. Pellegrino header ned til Godsets nummer 23 som legger vristen til, men Ricardo er med på notene!
    39'
    Godset klart best her nå. Får mye plass ute på kantene og Bodø/Glimt får sjeldent satt i gang kontringene som de vanligvis er så gode på.
    42'
    Så er plutselig bortelaget gjennom og Zinckernagel er nære ved å tappe inn utligningen på første stolpe. Ballen ruller i stedet gjennom hele Godset-feltet uten at noen Glimt-spillere er nærme nok til å få avsluttet.
    45'
    Patrick Berg blir presset ned mot egen keeper av Hauger og ender opp med å spille ballen over sidelinjen. Lagde også straffen som sørget for Godset-ledelse. Blytung omgang for midtbanespilleren.
    45'+1
    Da var det pause og etter en fin førsteomgang fotballmessig står det 1-0 til Strømsgodset. Trenger nok minst ett mål til for å føle seg trygge her. Glimt har nemlig ikke sett helt ufarlige ut og har fortsatt kontringene sine som sitt ess i ermet.
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Emil Jonassen
    Ut: Fredrik Bjørkan
    46'
    Vi er i gang igjen!
    46'
    Vært mye nesten for Pellegrino i dag som har prøvd mye, men manglet det siste. Løper fra Glimt-forsvaret og trekker innover, men skuddet går rett i blokka.
    48'
    Gult kort til Strømsgodset
    Marcus Pedersen
    For en takling vi er vitne til i Drammen! Ricardo og Marcus Pederen som tidligere har vært i tottene på hverandre er i sentrum igjen. Keeperen skal klarere ballen og Pedersen kommer inn som en prosjektil et par istider etter ballen forlater Ricardos fot. Tar med seg sisteskansen i bakken og får det gule. GodsetUnionen mener han overspiller. Vanskelig å se, men uansett brutalt å se på!
    50'
    Bodø/Glimt på offensiven, men Parr kommer seg på riktig side og får klarert.
    53'
    Ricardo blir buet på hver gang han har ballen nå. TV-bildene i etterkant viser at han blir tatt av Pedersen, så keeperen har en god sak.
    56'
    Parr med innlegg. Bodø/Glimt-forsvareren klarerer bakover og over kortsidetaket på Marienlyst. Corner.
    57'
    Den blir headet ut igjen av Fardal Opseth. Godset tar over igjen. Nguen legger inn på Ulland Andersen som fyrer, men den sklir av foten og går et stykke utenfor.
    58'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 2 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Tokmac Nguen
    Målgivende: Amahl Pellegrino
    Så dobler Godset ledelsen! Der lurer jeg på om GodsetUnionen skal ha noe kreditt for at det ender med scoring. Buinga på Ricardo er høy og keeperen bommer fullstendig på ballen når han skal klarere den. Daler ned på hodet til Hauger som får headet videre. Pellegrino kommer alene gjennom og får såvidt pirket ballen forbi Ricardo. Der venter Tokmac Nguen som kan bredside inn 2-0 i det åpne målet!
    61'
    Stor mulighet for Bodø/Glimt i kjølvannet av 2-0. Fardal Opseth får stå helt alene og avslutte upresset. Sniker seg utenfor lengste stolpe. Veldig veldig nære!
    63'
    Strømsgodset 3 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Lars Sætra
    Målgivende: Eirik Ulland Andersen
    3-0 til Godset!!! Og det er Drammens høyeste mann som gjør det. Lars Sætra stiger til værs på en corner så vakkert at Tor Hogne Aarøy ville grått en skvett. Ned i bakken og inn i det lengste hjørnet. Flott mål!
    65'
    Bortelaget med corner. De gule får stå på rekke og rad og prøve seg etter at Godset ikke får klarert, men den ender til slutt utenfor.
    68'
    Inn: Thomas Jacobsen
    Ut: Eirik Wollen Steen
    70'
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Håkon Evjen
    Dobbeltbytte fra bortelaget. Da har de brukt opp sine bytter.
    70'
    Strømsgodset 4 - 0 Bodø/Glimt
    Målgivende: Lars-Christopher Vilsvik
    Vilsvik med strålende gjennombruddspasning mot Marcus Pedersen! Han gjør ingen feil og setter 4-0 via stolpen og inn!
    74'
    Da er det vel kjørt en gang for alle her, Bodø/Glimt? Må tenke på målforskjell nå.
    77'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Herman Stengel
    Ut: Amahl Pellegrino
    Ferdig for dagen, Pellegrino. Gledelig gjensyn med Herman Stengel for hjemmefansen.
    78'
    "Nå vil vi ha fem" synger hjemmefansen. Vi får se. Det har roet seg betraktelig nå. Bodø/Glimt har naturligvis mistet noe av den spruten de hadde.
    81'
    Inn: Mustafa Abdellaoue
    Ut: Marcus Pedersen
    Rent spissbytte. Får trampeklapp her, Pedersen.
    84'
    Inn: Hasan Duman
    Ut: Bassel Jradi
    Unggutten Hasan Duman skal få noen minutter for Godset her.
    84'
    Ingenting å melde om her fra de siste minuttene. Godset er fornøyde med 4-0 naturligvis og bortelaget har fint lite å komme med.