Velkommen til dekningen av eliteseriekampen mellom Start og Molde på Sør Arena. Lagoppstillingene kommer straks.
    START XI (5-4-1): A Wichne – E Wichne, Daland, Jørgensen, Robstad, Tønnessen – Skaanes, Schulze, Segberg, Ugland – Kabran
    Start, innbyttere: Repstad Hansen, Bergan, Hadzic, Skålevik, Brugnaker, Sjøkvist.
    MOLDE XI (4-2-3-1): Linde – Holmgren Pedersen, Bjørnbak, Gregersen, Haugen – Hussain, Aursnes – Christensen, Wolff Eikrem, Brynhildsen – Omoijuanfo
    Molde, innbyttere: Craninx, Moström, Ellingsen, Knudtzon, Hestad, Wingo, Ulland Andersen
    Start gjør fire endringer på laget fra forrige kamp: Inn på laget kommer Henrik Robstad, Erlend Segberg, Kasper Skaanes og Mikael Ugland. Ut går Steffen Lie Skålevik, Mathias Bringaker, Eman Markovic og Vegard Bergan.
    Erling Moe gjør tre endringer på laget fra 1-0-seieren mot Rosenborg: Etzaz Hussain er tilbake i elleveren og får med seg Tobias Christensen og Ola Brynhuldsen. Ut går Martin Ellingsen, Erling Knudtzon og Eirik Ulland Andersen.
    Kristiansand-gutten Tobias Christensen (20) får sjansen fra start for Molde mot gamleklubben i dag.
    Gjestene fra Molde har full pott på etter to kamper mot Aalesund og Rosenborg. Start har spilt uavgjort i sine to kamper mot Strømsgodset og Sandefjord.
    Da er lagene på vei ut på banen i Kristiansand.
    Tore Hansen blåser i fløyta, og da er vi i gang!
    1'
    Molde som triller ball i starten.
    1'
    Start står høyt. Har ikke tenkt til å legge seg ned fra start i hvert fall.
    2'
    Hjemmefansen godt fornøyd med de første minuttene. Start er gode i duellene, og har nå fått et frispark i god posisjon, ved siden av 16-meteren.
    4'
    Frisparket slås lavt. Segberg får til et skudd fra returrom, men den går bare rett i en Molde-forsvarer.
    5'
    Molde finner ikke helt roen. Linde slår en ball ut til et innkast.
    5'
    Hjørnespark til Start nå. Positiv start for hjemmelaget!
    6'
    Klareres ut av Ohi på første stolpe. Start får etter hvert et nytt hjørnespark.
    7'
    Bedre slått denne gang, mot bakre stolpe. Ender i et kast til hjemmelaget.
    7'
    Igjen kommer ikke Molde seg ut, og Kabran kommer seg til et innlegg. Den plukker Linde greit, og nå må Molde forsøke å få etablert spillet sitt.
    8'
    Aursnes for tøft inne i en duell med Segberg. Viser knottene.
    9'
    Frisparket slås inn mot 16-meteren, men Molde får den unna.
    9'
    Kjempesjanse for Molde! Etter et fint angrep får Ohi ballen på 14 meter. Spissen er litt i ubalanse, men tvinger frem en god redning fra Wichne. Hjørnespark.
    10'
    Huzzain header ballen i nettveggen. Molde bedre med nå.
    11'
    Wichne (keeperen) fint ute og bryter et langt oppspill foran Ohi.
    11'
    Molde har fått etablert spillet sitt i mye større grad nå.
    14'
    Skaanes kommer seg rundt på kanten og legger inn mot Kabran. Molde-forsvaret får den akkurat unna. Ut til hjørnespark.
    15'
    Linde glipper hjørnesparket! Den faller ned på to meter, men heldigvis for Molde er det Brynhildsen som kommer først på ballen.
    16'
    Linde ville gjerne ha et frispark, men Tore Hansen ville ikke være med på det.
    16'
    Fint spill av Molde! En lang ball inn i bakrom blir lagt tilbake til Eikrem, som skyter på halv volley fra 12-13 meter. Like utenfor!
    17'
    Start varter også opp med et fint angrep. Segberg får en skuddmulighet fra 20-22 meter, men den går to-tre meter utenfor.
    18'
    Mål for Start!
    Start 1 - 0 Molde
    Mål: Mikael Ugland
    Målgivende: Eirik Schulze
    Så tar Start ledelsen! Ugland får ballen på kanten og skjærer innover. Fra 20 meter dunker han til, og den suser inn i mål!
    19'
    Start har vært gode så langt, så det er ikke ufortjent, selv om det er Molde som hadde de to største sjansene før målet kom.
    21'
    Start får en fin overgangsmulighet. Ugland spiller Kabran fint gjennom på kanten, men han finner ikke Skaanes foran mål.
    23'
    Frispark til Start i god posisjon.
    24'
    Bra slått, men Molde får den ut. Segberg plukker opp klareringen, og det ender i et skudd, men ufarlig.
    24'
    Start står veldig høyt igjen nå.
    24'
    Ohi setter ballen i et mål etter et innlegg, men blir avblåst. Hansen mener Molde-spissen var litt for tøff mot Tønnessen.
    28'
    Segberg med en fin ball mot Skaanes. Haugen får klarert ut til et hjørnespark.
    29'
    Molde får frispark.
    29'
    Mål for Molde!
    Start 1 - 1 Molde
    Mål: Marcus Holmgren Pedersen
    Målgivende: Magnus Wolff Eikrem
    Magnus Wolff Eikrem får ballen på 35 meter, og igjen viser han et fantastisk overblikk når han finner Marcus Holmgren Pedersen med et strøkent innlegg. Pedersen header den fint forbi Wichne fra 10-12 meter.
    30'
    Skaanes sendes alene gjennom med keeper, men flagget kommer opp.
    33'
    Holmgren Pedersen er veldig ivrig med i det offensive spillet nå. Kommer i en fin posisjon, men blir korrekt avblåst for offisde.
    34'
    Gult kort til Molde
    Etzaz Hussain
    Både river og sparker ned Robstad. Klart gult kort.
    35'
    Frisparket var dårlig slått og ble enkelt klarert.
    35'
    Haugen med et fint innlegg i føttene til Brynhildsen. Han legger den igjen til Eikrem, som skyter fra en god posisjon, men Start-forsvaret får klarert i siste øyeblikk.
    37'
    Wichne slår inn, og Start fyller opp med fire mann i boks. Kabran får nesten til en god avslutning, men den går til slutt rolig inn til Linde.
    37'
    Molde får et hjørnespark.
    38'
    Wichne får en hånd på den. Ut til innkast for Molde.
    39'
    Brynhildsen på et raid. Går ut til hjørnespark.
    40'
    Bjørnbak får til en heading, men får ikke noe kraft i den.
    41'
    Schulze fighter bra og får et frispark. Start gjør seg klare for å slå den inn i feltet.
    42'
    Prøver en innøvd variant, men Molde er med på notene og Kabran får et frispark mot seg.
    43'
    Gult kort til Start
    Kasper Skaanes
    Skaanes litt for sent inne og stempler Haugen. Får gult kort. Grei den.
    44'
    Start 1 - 2 Molde
    Mål: Kristoffer Haugen
    Nesten en reprise fra 1-1-målet. Wolff Eikrem slår et innlegg mot venstrebacken denne gang. Haugen header den høyt i en bue, og den går over Wichne. Usikker om Haugen forsøkte å score eller om han prøvde å heade den til en lagkamerat, men mål ble det uansett!
    45'
    Lagt til ett minutt.
    45'+2
    Start gikk aggressivt ut fra start, og fikk også ledelsen etter et strålende langskudd fra Ugland. Utover i omgangen har Molde tatt stadig mer over, og kan nå gå inn i garderoben i ledelsen etter to mål av backene.
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Henry Wingo
    Ut: Marcus Holmgren Pedersen
    Ny back inn.
    47'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Eman Markovic
    Ut: Eirik Schulze
    47'
    Inn: Mathias Bringaker
    Ut: Mikael Ugland
    47'
    Start gjør dermed to bytter. En varm dag i Kristiansand, så det høye tempoet Start la opp til fra start gjør nok at det er nødvendig med en del bytter underveis.
    48'
    Bringaker har lagt seg helt på topp.
    48'
    Wingo kommer fint fremover, og får etter hvert et hjørnespark.
    49'
    Eikrem slår den inn. Brynhildsen gjør seg klar for et slags brassespark, men Start får klarert. Molde kommer tilbake og får et nytt hjørnespark.
    50'
    Wichne slår den unna og ut til et nytt hjørnespark.
    50'
    Ballen sklir ut av feltet. Der blir Brynhildsen felt av Bringaker. Det mener i hvert fall Tore Hansen. Så litt billig ut. God innleggsposisjon.
    51'
    Eikrem velger å skyte, men Wichne har full kontroll på den.
    51'
    Start kommer bra på kontringen, men innlegget fra Robstad blir blokkert.
    52'
    Molde slår inn i feltet. Aursnes strekker seg etter den, men det er Jørgensen som kommer først på den. Han header i bakhodet til Molde-spilleren, og ballen seiler over mål.
    53'
    Kabran med en liten dytt i ryggen på Bjørnbak. Start-trener Joey Hardarson er ikke fornøyd med de siste avgjørelsene til Hansen og får gult kort.
    54'
    Molde roper på straffe! Eikrem chipper ballen inn i boksen. Wichne er først på den, og Ohi går etter andreballen. Molde-spillerne mener han ble hindret av Tønnessen, men får ikke gehør hos Hansen.
    57'
    Inn: Steffen Lie Skålevik
    Ut: Eirik Wichne
    Da blir det nok en formasjonsendring for hjemmelaget.
    57'
    Inn: Erling Knudtzon
    Ut: Kristoffer Haugen
    Haugen var nede med en skade, så ser ut til at begge backbyttene har vært nødvendige så langt.
    58'
    Inn: Eirik Hestad
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    Og et bytte på midtbanen. Eikrem hadde to strålende målgivende pasninger i første omgang.
    58'
    Litt roligere minutter nå.
    62'
    Bringaker prøver å legge inn, men Gregersen blokkerer. Hjørnespark.
    64'
    Linde plukker corneren enkelt.
    64'
    Steffen Lie Skålevik
    Altfor sent inne.
    67'
    Inn: Martin Ellingsen
    Ut: Ohi Omoijuanfo
    68'
    Bjørnbak prøver å bryte, men får et frispark mot seg. God posisjon for Start, rundt 30 meter fra mål.
    69'
    Inn: Sander Sjøkvist
    Ut: Kristoffer Tønnessen
    70'
    Sjøkvist tar frisparket på direkten, men rett i muren.
    70'
    Linde mister en ball i duell med Skålevik, men får frispark. Så korrekt ut det.
    71'
    Segberg får nesten slått Skålevik alene gjennom, men Bjørnbak får en lang tå på ballen. Skålevik avblåses uansett for offside.
    72'
    Ingen stor kamp ute på Sør Arena nå.
    72'
    Eman Markovic
    River ned Brynhildsen.
    73'
    Start 2 - 2 Molde
    Mål: Mathias Bringaker
    Målgivende: Sander Sjøkvist
    BRINGAKER IGJEN! For tredje kamp på rad scorer rogalendingen, og det etter et strålende innlegg fra Sjøkvist. Header den kontant forbi Linde.
    75'
    Der er Start heldige! Robstad tar et godt tak i trøya til Gregersen innenfor 16-meteren, men det blir ikke blåst straffe.
    79'
    Start får et hjørnespark.
    79'
    Inn: Vegard Bergan
    Ut: Jesper Daland
    Stopperbytte.
    79'
    Hjørnesparket er dårlig slått, men Start plukker opp. Prøver å komme seg til et nytt innlegg, men Molde får etter hvert klarert.
    80'
    Kabran med et fint innlegg, men Linde får en viktig arm på den.
    81'
    Start er altså nå på vei mot sin tredje 2-2-kamp.
    82'
    Hussain får relativt mye tid på 16 meter, men skuddet går noen meter over.
    83'
    Bringaker fyrer av fra 25-30 meter, men også den går høyt over.
    84'
    Inn: Eirik Ulland Andersen
    Ut: Ola Brynhildsen
    84'
    Hussain skyter igjen, denne gang fra 25 meter. Langs bakken nå, men flere meter utenfor.
    85'
    Fire minutter igjen av ordinær tid nå. Får vi en sluttspurt?
    87'
    Eirik Hestad
    Hestad går i bakken og vil ha straffe, men Tore Hansen er klar på at det er filming og gir gult kort. Ingen protester på den.
    87'
    Start kriger bra i duellene og vinner et innkast.
    89'
    Det er lagt til fem minutter.
    90'+1
    Da er det fremdeles en del minutter igjen her ...
    90'+1
    Gregersen ligger nede etter en liten luftetur.
    90'+2
    Hestad driver fint fremover og kommer seg til linja. Jørgensen får den ut til et hjørnespark.
    90'+3
    Kort variant. Ulland Andersen slår inn mot Bjørnbak på bakre stolpe, men den går over alle. Molde-spillerne roper igjen på straffe, men igjen vinker Hansen spillet videre. Både Bjørnbak og Segberg var godt oppe med armene der, så det var nok riktig avgjørelse.
    90'+4
    Christensen prøver et skudd, men det blir blokkert.
    90'+5
    Tobias Christensen
    Stanser en overgang.
    90'+5
    Hestad får et frispark midt på banen.
    90'+5
    Start 2 - 3 Molde
    Mål: Stian Gregersen
    Målgivende: Erling Knudtzon
    Og så scorer Molde! Etter 95 minutter! Flere tette dueller på rundt 30 meter, og så lobber Knudtzon den gjennom mot Gregersen. Bergan prøver å skjerme ballen unna, men Wichne kommer for sent, og Gregersen får pirket den forbi keeperen. Midtstopperen er i god nok balanse til at han holder seg oppreist og får dermed puttet den i det tomme målet. For en avslutning!
    90'+6
    Det var også det siste som skjedde i denne kampen. Molde har dermed vunnet sine tre første kamper i Eliteserien.