Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Merveille Bokadi (Standard Liege) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Frispark til Standard Liege på halvdelen til Glasgow Rangers.
    5'
    Glasgow Rangers angriper, men Jakob Kehlet blåser for offside.
    10'
    Standard Liege må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Glasgow Rangers.
    13'
    Frispark for Standard Liege på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Standard Liege.
    16'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Stade Maurice Dufrasne.
    18'
    Glasgow Rangers har fått straffespark på Stade Maurice Dufrasne!
    18'
    Gult kort til Standard Liege
    Noe Dussenne
    Noe Dussenne (Standard Liege) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    18'
    Rangers scorer på straffe!
    Standard Liege 0 - 1 Rangers
    Mål: James Tavernier
    Mål! James Tavernier gir Glasgow Rangers ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    19'
    Ianis Hagi
    Glasgow Rangers angriper i Liege. Ianis Hagi fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Standard Liege fosser fremover, men Jakob Kehlet blåser for offside på Stade Maurice Dufrasne.
    25'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Glasgow Rangers.
    26'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Standard Liege på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Rangers
    Ianis Hagi
    Ianis Hagi (Glasgow Rangers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    26'
    27'
    Glasgow Rangers fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    28'
    Jackson Muleka
    Jackson Muleka (Standard Liege) header rett i tverrliggeren!
    29'
    Jakob Kehlet tildeler Standard Liege en corner. Jackson Muleka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Nicolas Gavory (Standard Liege) slår en corner fra venstre side på Stade Maurice Dufrasne.
    29'
    Jackson Muleka ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    31'
    I Liege slår Selim Amallah en corner fra venstre.
    33'
    I Liege slår Maxime Lestienne en corner fra høyre.
    33'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    33'
    Jackson Muleka er tilbake på banen igjen.
    34'
    I Liege har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Frispark for Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    40'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Borna Barisic (Glasgow Rangers) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    42'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Calvin Bassey
    Ut: Borna Barisic
    Glasgow Rangers bytter ut Borna Barisic med Calvin Ughelumba. Dette er det første byttet som Steven Gerrard gjør i dagens kamp.
    43'
    Standard Liege angriper i Liege, men blir avblåst for offside.
    45'
    45'+1
    Selim Amallah (Standard Liege) løfter inn en corner fra høyre på Stade Maurice Dufrasne.
    45'+2
    45'+2
    Stor målsjanse for Standard Liege. Jackson Muleka header i tverrliggeren!
    45'+4
    Allan McGregor
    Allan McGregor fra Glasgow Rangers har fått et gult kort i pausen.
    Spillerbytte - Standard Liege
    Inn: Obbi Oulare
    Ut: Jackson Muleka
    Standard Liege bytter ut Jackson Muleka med Obbi Oulare.
    46'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) slår en corner fra høyre side på Stade Maurice Dufrasne.
    48'
    Kan Glasgow Rangers utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    54'
    Frisparket tildelt Standard Liege er farlig nær Glasgow Rangerss målområde.
    56'
    Jakob Kehlet tildeler Glasgow Rangers en corner. James Tavernier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Alfredo Morelos
    Glasgow Rangers fosser forover og Alfredo Morelos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    Standard Liege, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) løfter inn en corner fra venstre på Stade Maurice Dufrasne.
    60'
    Jakob Kehlet tildeler Standard Liege en corner. Nicolas Gavory sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Inn: Mehdi Carcela-Gonzalez
    Ut: Collins Fai
    Standard Liege gjør sitt andre bytte. Collins Fai erstattes av Mehdi Carcela-Gonzalez.
    64'
    Scott Arfield
    Scott Arfield (Glasgow Rangers) kommer til en målsjanse på Stade Maurice Dufrasne, men klarer ikke å score.
    65'
    66'
    Calvin Bassey
    Calvin Ughelumba (Glasgow Rangers) får et gult kort av dommer Jakob Kehlet.
    66'
    Samuel Bastien
    Dommeren gir Samuel Bastien (Standard Liege) et gult kort.
    67'
    67'
    Inn: Joe Aribo
    Ut: Ianis Hagi
    Steven Gerrard gjør dagens andre bytte i Liege, når han tar ut Ianis Hagi og setter inn Joe Aribo.
    67'
    Det blir farlig! Frispark for Standard Liege er nær straffområde.
    69'
    69'
    Inn: Felipe Avenatti
    Ut: Maxime Lestienne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Standard Liege. Inn kommer Felipe Avenatti, mens Maxime Lestienne tar plass på benken.
    72'
    Frispark til Glasgow Rangers på halvdelen til Standard Liege.
    72'
    Inn: Duje Cop
    Ut: Selim Amallah
    Philippe Montanier (Standard Liege) gjør sitt tredje bytte for dagen. Duje Cop erstatter Selim Amallah.
    72'
    Inn: Kemar Roofe
    Ut: Alfredo Morelos
    Bytte for Glasgow Rangers. Kemar Roofe kommer inn for Alfredo Morelos på Stade Maurice Dufrasne.
    74'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) slår en corner fra venstre side på Stade Maurice Dufrasne.
    75'
    75'
    Standard Liege tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Standard Liege angriper, men blir avblåst for offside.
    78'
    Inn: Laurent Jans
    Ut: Noe Dussenne
    Philippe Montanier (Standard Liege) gjør sitt femte bytte for dagen. Laurent Jans erstatter Noe Dussenne.
    78'
    I Liege har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    Merveille Bokadi (Standard Liege) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Maurice Dufrasne.
    82'
    85'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Standard Liege.
    90'
    Mål for Rangers!
    Standard Liege 0 - 2 Rangers
    Mål: Kemar Roofe
    Mål! Kemar Roofe øker Glasgow Rangerss ledelse til 0-2 på Stade Maurice Dufrasne.