Fran Jovic signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Nadiem Amiri treffer mål, men keeper redder.
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 0 OGC Nice
    Mål: Nadiem Amiri
    Målgivende: Leon Bailey
    Mål! Nadiem Amiri gir Bayer Leverkusen ledelsen 1-0 i Leverkusen. Flott spill fra Leon Bailey før målet.
    11'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    13'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Bayer Leverkusen 2 - 0 OGC Nice
    Mål: Lucas Alario
    Målgivende: Julian Baumgartlinger
    Mål! Lucas Alario øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Julian Baumgartlinger.
    16'
    Leon Bailey
    Bayer Leverkusen fosser forover og Leon Bailey fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    18'
    Fran Jovic tildeler Bayer Leverkusen en corner. Leon Bailey sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    18'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    20'
    I Leverkusen slår Nadiem Amiri en corner fra høyre.
    26'
    Moussa Diaby
    Sjanse i Leverkusen! Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    26'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside.
    30'
    Mål for OGC Nice!
    Bayer Leverkusen 2 - 1 OGC Nice
    Mål: Amine Gouiri
    Målgivende: Stanley N`Soki
    OGC Nice reduserer til 2-1 etter et mål av Amine Gouiri. Stanley N`Soki sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Gult kort til OGC Nice
    Amine Gouiri
    Amine Gouiri (OGC Nice) pådrar seg et gult kort.
    32'
    Frispark OGC Nice.
    40'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Julian Baumgartlinger
    Julian Baumgartlinger (Bayer Leverkusen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Hassane Kamara
    OGC Nice angriper i Leverkusen. Hassane Kamara fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    42'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Bayer Leverkusen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra OGC Nice.
    45'
    Lars Bender
    Lars Bender (Bayer Leverkusen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Stanley N`Soki
    Dommeren gir Stanley N`Soki (OGC Nice) et gult kort.
    50'
    Bayer Leverkusen angriper, men blir avblåst for offside.
    51'
    OGC Nice angriper. Amine Gouiri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Amine Gouiri (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    55'
    Dante
    Dante (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    57'
    Wendell
    Wendell (Bayer Leverkusen) mottar sitt første gule kort for dagen på BayArena.
    57'
    Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    59'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    60'
    Bayer Leverkusen 3 - 1 OGC Nice
    Mål: Moussa Diaby
    Målgivende: Exequiel Palacios
    Moussa Diaby øker Bayer Leverkusens ledelse til 3-1! Exequiel Palacios var nest sist på ballen.
    61'
    62'
    Fran Jovic signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    63'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Rony Lopes
    Ut: Stanley N`Soki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Rony Lopes, mens Stanley N`Soki tar plass på benken.
    63'
    Inn: Alexis Claude-Maurice
    Ut: Hicham Boudaoui
    OGC Nice bytter ut Hicham Boudaoui med Alexis Claude-Maurice.
    63'
    66'
    Inn: Myziane Maolida
    Ut: Kasper Dolberg
    OGC Nice gjør sitt tredje bytte. Kasper Dolberg erstattes av Myziane Maolida.
    71'
    74'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Florian Wirtz
    Ut: Exequiel Palacios
    Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) erstattes av Florian Wirtz.
    74'
    Inn: Karim Bellarabi
    Ut: Lucas Alario
    Bayer Leverkusen gjør sitt andre bytte. Lucas Alario erstattes av Karim Bellarabi.
    74'
    Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    78'
    Inn: Dan Ndoye
    Ut: Pierre Lees-Melou
    OGC Nice bytter ut Pierre Lees-Melou med Dan Ndoye.
    79'
    Inn: Youcef Atal
    Ut: Jordan Lotomba
    OGC Nice bytter ut Jordan Lotomba med Youcef Atal. Dette er det femte byttet som Patrick Vieira gjør i dagens kamp.
    79'
    Bayer Leverkusen 4 - 1 OGC Nice
    Mål: Karim Bellarabi
    I Leverkusen øker Bayer Leverkusen ledelsen til 4-1 takket være et mål av Karim Bellarabi.
    79'
    Inn: Aleksandar Dragovic
    Ut: Lars Bender
    Lars Bender (Bayer Leverkusen) erstattes av Aleksandar Dragovic.
    81'
    Inn: Jonathan Tah
    Ut: Sven Bender
    Bytte for Bayer Leverkusen. Jonathan Tah kommer inn for Sven Bender på BayArena.
    81'
    I Leverkusen slår Leon Bailey en corner fra venstre.
    83'
    Bayer Leverkusen 5 - 1 OGC Nice
    Bayer Leverkusen går opp i en 5-1 ledelse etter et mål av Karim Bellarabi. Leon Bailey sto for den målgivende pasningen.
    83'
    Bayer Leverkusen 6 - 1 OGC Nice
    Mål: Florian Wirtz
    Målgivende: Moussa Diaby
    Florian Wirtz setter ballen i mål og øker Bayer Leverkusens ledelse til 6-1 i Leverkusen. Det er en fin assist fra Moussa Diaby.
    87'
    Fran Jovic tildeler OGC Nice en corner. Amine Gouiri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    89'
    Bayer Leverkusen 6 - 2 OGC Nice
    Mål: Alexis Claude-Maurice
    Mål! OGC Nice reduserer til 6-2 etter et mål av Alexis Claude-Maurice på BayArena.