0-1
Taylor76' (Str.)

Ble dekket av Ole Kristian Strøm

Sandberg er ute og bruker hodet! Gamst Pedersen legger praktfullt i retning Taylor - men Stabæk-keeperen er altså våken.
    9'
    Kjempesjanse Tromsø! Magnus Andersen legger inn, men Daniel Berntsen blir taklet i riktig øyeblikk av Stabæks Strømnes. Pirinen er hjernen bak angrepet.
    25'
    Kongshavn under kraftig press. Det blir corner til Stabæk. Mener selv han skal ha frispark, det mener ikke dommeren.
    31'
    Gult kort til Tromsø
    Juha Pirinen
    37'
    Gult kort til Stabæk
    Oscar Aga
    45'+1
    Kassi skyter med venstrefoten. Bra redning av Kongshavn. Corner!
    49'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Daniel Braaten
    Ut: Oscar Aga
    53'
    Simen Wangberg skyter rett over med venstrebeinet etter corneren. Dårlig klarering av Kassi gir Wangberg sjansen.
    55'
    Inn: Hugo Vetlesen
    Ut: Steinar Strømnes
    61'
    Lasse Nilsen skyter - Sandberg redder. Stor TIL-sjanse!
    66'
    Inn: Peder Vogt
    Ut: Nikolaj Kirk
    72'
    Kassi legger ned Lasse Nilsen. Dommer Moen mener det er innenfor. Og det er nok riktig. TIL-straffe!