Stabæk: Sayouba - Skogseid, Skjønsberg, Hanche-Olsen, Moe - Lumanza, Vetlesen - Brochmann, Kassi, Njie - Ohi
    0'
    Haugesund: Bråtveit - Haraldseid, Knudsen, Skjerve, Stølås - Leite, Kiss, Tronstad, Abdi - Huseklepp, Ibrahim
    0'
    Velkommen til dekningen av Stabæk - Haugesund. Her på Nadderud skinner sola fortsatt, men det er foreløpig glissent på tribunen. Vi får håpe publikum kommer i løpet av den neste drøye halvtimen. Stabæk har vunnet tre av tre på hjemmebane så langt denne sesongen, så blir det spennende å se om det fortsetter i dag.
    0'
    Det er verdt å legge merke til at Gytkjær starter på benken i dag, mens Huseklepp får sjansen fra start etter at han ble benket i forrige kamp mot Molde.
    0'
    Da entrer lagene banen. Det er kommet mer publikum nå og det er klart for kamp!
    0'
    Haraldseid slår en lang ball mot Ibrahim som er i offside.
    2'
    Kampen har ikke satt seg helt enda, men foreløpig er det Haugesund som har hatt mest ball.
    5'
    Jeppe Moe slår en lang ball mot Ohi og Knudsen må klarere ut til en corner.
    7'
    Kassi slår en god corner som Bråtveit klarer å bokse ut til et innkast.
    8'
    Frispark til Haugesund like ved midtbanen.
    11'
    Knudsen slår den inn i feltet, men Sayoba har kontroll. Han prøver å sette i gang hurtig mot Ohi, men ballen ender hos Bråtveit i motsatt ende.
    11'
    Njie får frispark mot seg på Haugesunds banehalvdel.
    12'
    Bråtveit slår den rett på Jeppe Moe, og Stabæk vinner ballen.
    13'
    Nyt frispark til Haugesund på deres banehalvdel.
    14'
    Ibrahim er igjen i offside. Frispark til Stabæk.
    14'
    Brochmann har et lite finteshow på høyresiden ved midtbanen, og får frispark når han takles.
    16'
    Corner til Stabæk.
    17'
    Kassi slår den til Brochmann på bakre stolpe. Ballen ender hos Lumanza ved 16-meteren som fyrer av et skudd, men ballen går langt over.
    18'
    Frispark til Haugesund på Stabæks banehalvdel. Ballen slås inn i feltet, rett i klypene på Mande Sayouba.
    20'
    Overgang for Haugesund, men Liban Abdi stoppes av Andreas Hanche-Olsen.
    21'
    Håkon Skogseid ligger nede og får behandling på banen nå.
    21'
    Skogseid rister det av seg og entrer banen igjen.
    23'
    Foreløpig ingen store sjanser, det spilles mest på midten og lagene bytter på å ha kontroll på ballen.
    26'
    Brochmann får frispark på egen banehalvdel når han felles av Kiss.
    27'
    Lumanza vinner ballen og slår ut til Moussa Njie. Kunne endt i en sjanse, men han misser på pasningen mot Ohi.
    28'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Daniel Granli
    Ut: Håkon Skogseid
    Skogseid kjente nok mer til smellen enn tidligere antatt og erstattes av Granli.
    29'
    Abdi takles på egen banehalvdel og får frispark.
    31'
    Langt utspark fra Mande Sayouba og ballen spretter nesten så Ohi rekker den, men Bråtveit har kontroll.
    32'
    Jeppe Moe slår et perfekt innlegg på frispark og treffer forsvarskollega Hanche-Olsen, som header i stolpen! Stor mulighet for hjemmelaget.
    33'
    Corner til Stabæk. Jeppe Moe slår igjen godt og treffer Ohi i feltet, men headingen er upresis, likevel en veldig god mulighet.
    34'
    Kassi prøver å tre gjennom til Ohi, men der har Knudsen kontroll.
    35'
    Abdi slår inn i feltet fra høyresiden og Ibrahim får stå helt alene, men han bommer på ballen og Stabæk får kontroll. Haugesunds største mulighet så langt.
    37'
    Vetlesen får frispark mot seg i en duell mot Huseklepp. God innleggsposisjon for Haugesund.
    39'
    Stølås slår et godt innlegg, men ingen er på og Mande Sayouba får kontroll.
    40'
    Overgang for Haugesund, men Abdi misser på pasningen og blir blokkert. Innkast til Haugesund.
    42'
    Mål for FK Haugesund!
    Stabæk 0 - 1 FK Haugesund
    Mål: Filip Kiss
    Målgivende: Alexander Stølås
    Et godt innkast fra Stølås, og Kiss blir stående alene i feltet. Han stusser ballen kontrollert forbi Sayouba.
    43'
    Det legges til ett minutt i første omgang.
    45'
    45'
    Der er det pause på Nadderud. Stabæk hadde de største sjansene før Kiss fikk heade inn målet. Så ut som han fikk stå ganske umarkert.
    45'
    46'
    Frispark til Stabæk i god posisjon for et innlegg, men Stabæk får ingenting ut av det.
    46'
    Moe prøver å finne Njie på venstresiden, men Haugesund klarerer til innkast.
    48'
    Haugesund presser, og Huseklepp utfordrer på venstresiden, men Skjønsberg har full kontroll.
    50'
    Stabæk kommer på en overgang. Njie sitt skudd blir blokkert, og Lumanza vinner ballen. Han går for et skudd, som ender ganske lang til side for mål. Utspark fra Bråtveit.
    51'
    Stabæk 0 - 2 FK Haugesund
    Mål: Erik Huseklepp
    Der sitter den igjen for Haugesund! Lumanza mister ballen på midten og Haugesund angriper. Stabæk kommer bra tilbake, men Hanche-Olsen misser på taklingen og Huseklepp ender alene med Sayouba. Der gjør han ingen feil og sikrer 2-0.
    53'
    Moussa Njie kommer seg gjennom på venstresiden og kommer godt inn i feltet, men avslutningen hans blokkeres og Stabæk får corner.
    56'
    Kassi slår igjen en god corner som heades videre fra første stolpe. Nimely får en avslutningsmulighet som blokkeres.
    57'
    Lumanza tester skuddfoten fra langt hold, ikke noe dårlig forsøk, men ballen går like utenfor.
    61'
    Kiss prøver seg på et skudd, men ballen går langt utenfor.
    66'
    En god avslutning fra Brochmann, men ballen blokkeres til corner.
    66'
    Kassi treffer Ohi perfekt med en corner, og Eliteseriens toppscorer header ballen i mål. Men målet annulleres og Stabæk får frispark i mot. Det ser ut som dommeren dømmer for en arm fra Skjønsberg som forhindrer Bråtveit.
    68'
    Gult kort til Stabæk
    Luc Kassi
    Luc Kassi får gult kort for å dytte Tronstad. Det er voldsom buing på dommeren fra Stabæk-supporterne nå.
    69'
    Nimely angriper på høyresiden og slår en luke på Stølås, men Haugesund klarer til innkast.
    72'
    Bruno Leite slår ballen ut 45 grader til Abdi, men avslutningen går såvidt over.
    74'
    Jeppe Moe slår en litt for hard pasning mot Hanche-Olsen, Mande Sayouba får akkurat foten før ballen før Hajradinovic.
    78'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Frederik Gytkjær
    Ut: Shuaibu Ibrahim
    80'
    Inn: Sindre Mauritz-Hansen
    Ut: Tonny Brochmann
    81'
    "Gi oss mål" synger Stabæk-supporterne, men nå begynner det å bli en stund siden hjemmelaget har vært farlige.
    81'
    Stabæk 0 - 3 FK Haugesund
    Mål: Haris Hajradinovic
    MÅÅÅL! Der sitter den på nytt for Haugesund. Det er inbytter Hajradinovic som scorer på et frispark fra høyresiden. Det er fra langt hold, og det kan se ut som en keepertappe av Sayouba. Ballen spretter en gang før den går i nettet.
    83'
    Ohi gjør en liten piruett ved 16-meteren og får til en avslutning, men den går til side for mål.
    88'
    Inn: Johnny Per Buduson
    Ut: Liban Abdi
    89'
    Mauritz-Hansen får frispark i god posisjon for Stabæk.
    90'
    Kassi slår den langs bakken, og ballen klareres akkurat til side for mål. Ender med en corner for Stabæk.
    90'+1
    Det er lagt til tre minutter på Nadderud.
    90'+1
    Et godt innlegg fra Jeppe Moe, der kunne det fort blitt farlig, men Haugesund får kontroll.
    90'+2
    Fredrik Gytkjær får ballen i feltet, men klarer ikke komme til avslutning.
    90'+3
    90'+3
    Der er kampen over på Nadderud. Stabæks seiersrekke på hjemmebane brytes av et meget effektivt Haugesund.