Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Daniel Granli
    Ut: Håkon Skogseid
    29'
    Jeppe Moe slår et perfekt innlegg på frispark og treffer forsvarskollega Hanche-Olsen, som header i stolpen! Stor mulighet for hjemmelaget.
    33'
    Corner til Stabæk. Jeppe Moe slår igjen godt og treffer Ohi i feltet, men headingen er upresis, likevel en veldig god mulighet.
    34'
    Abdi slår inn i feltet fra høyresiden og Ibrahim får stå helt alene, men han bommer på ballen og Stabæk får kontroll. Haugesunds største mulighet så langt.
    37'
    Mål for FK Haugesund!
    Stabæk 0 - 1 FK Haugesund
    Mål: Filip Kiss
    Målgivende: Alexander Stølås
    43'
    45'
    46'
    Stabæk 0 - 2 FK Haugesund
    Mål: Erik Huseklepp
    53'
    Kassi treffer Ohi perfekt med en corner, og Eliteseriens toppscorer header ballen i mål. Men målet annulleres og Stabæk får frispark i mot. Det ser ut som dommeren dømmer for en arm fra Skjønsberg som forhindrer Bråtveit.
    68'
    Gult kort til Stabæk
    Luc Kassi
    69'
    Bruno Leite slår ballen ut 45 grader til Abdi, men avslutningen går såvidt over.
    74'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Frederik Gytkjær
    Ut: Shuaibu Ibrahim
    80'
    Inn: Sindre Mauritz-Hansen
    Ut: Tonny Brochmann
    81'
    Stabæk 0 - 3 FK Haugesund
    Mål: Haris Hajradinovic
    83'
    Inn: Johnny Per Buduson
    Ut: Liban Abdi
    89'
    Kassi slår den langs bakken, og ballen klareres akkurat til side for mål. Ender med en corner for Stabæk.