Haugesund (4-4-1-1): Bråtveit - Haraldseid, Karamoko, Skjerve, Stølås - Akintola, Tronstad, Leite, Våge Nilsen - Grindheim - Gytkjær.
    Stabæk (4-4-2): Sayouba - Hanche-Olsen, Demidov, Granli, Moe - Hernandez, Vetlesen, Børkeeiet, Brochmann - Boli, Ohi
    Corner for Stabæk.
    3'
    Moe svinger den mot bakerste stolpe, men Børkeeiet får ikke avsluttet skikkelig.
    3'
    Litt rufsete åpning fra begge lag. Stabæk har festet et lite grep om kampen, men foreløpig har det ikke stemt helt i angrep for hjemmelaget.
    8'
    Stabæk vinner nok en corner fra høyre.
    8'
    Det ender til slutt i et frispark til Haugesund i boksen.
    9'
    Haugesund får en corner i motsatt ende.
    11'
    Langt mot bakerste stolpe. Litt for langt, og Haugesund mister ballen.
    11'
    Stabæk setter igang en kontring og Ohi får ballen i bakrom. Men touchet blir litt for dårlig og spissen får ikke spilt kula videre til Boli.
    12'
    God sjanse for Haugesund! Gytkjær spiller igjennom Akintola alene med keeper, men Sayouba kommer ut av målet, gjør seg stor og stopper avslutningen. Meget bra keeperarbeid.
    14'
    Kjempesjanse for Haugesund! Stølås stør en vakker langpasning i bakrom til Gytkjær, og spissen tar med seg ballen forbi en utrusende Sayouba. Men fra litt spiss vinkel treffer ikke dansken annet enn metallet. Enorm sjanse for gjestene.
    15'
    Stabæk har igjen tatt over styringen i kampen etter de to store sjansene til Haugesund. Men enn så lenge har de ikke skapt en målsjanse.
    22'
    Hernandez legger inn mot Ohi, men spissen, som er under press, får ikke til en skikkelig heading. Ufarlig til side for mål.
    24'
    Børkeeiet får frispark mot seg etter at han drar ned en FKH-spiller.
    30'
    Grindheim drar til fra distanse, men er ikke i nærheten av mål. Ballen tre-fire meter til side for mål.
    31'
    Der får Stabæk sin første målsjanse! En lang ball opp mot Ohi stanges ned til Boli. Han legger igjen vider til Brochmann, som fyrer av fra 16 meter - rett på Bråtveit i mål. Men endelig viser Stabæk tendenser i denne kampen.
    33'
    Mål for Stabæk!
    Stabæk 1 - 0 FK Haugesund
    Mål: Franck Boli
    Målgivende: Hugo Vetlesen
    Og der løsner det for Stabæk! Nydelig kombinasjon fra Ohi, Vetlesen og Boli. Ballen går fra førstnevnte til sistnevnte og alene med keeper vipper Boli ballen i mål.
    35'
    Fem minutter til pause. Ingen stor kamp så langt, men det er to lag som ønsker å angripe. Men kvaliteten har så langt vært noen hakk for dårlig.
    41'
    Hanche-Olsen må på sidelinjen for å få behandling etter en smell.
    44'
    Haugesund og Leite får et frispark i duell med Hanche-Olsen. På venstresiden av boksen.
    45'+2
    For en redning! Haraldseid skrur ballen helt opp mot krysset, men med et tigersprang når Sayouba opp på den avslutningen. Igjen gode prestasjoner av de involverte.
    45'+3
    45'+3
    46'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Torbjørn Kallevåg
    Ut: Joakim Våge Nilsen
    46'
    Haugesund virker ivrige i starten av omgangen. Har nok fått beskjed om å gå i strupen på vertene her.
    51'
    Brukbart skudd fra Stølås! Smeller til fra distanse og retningen er god. Men Sayouba redder fint igjen.
    55'
    Akintola drar av to Stabæk-forsvarere på vei inn i boksen, men til slutt stoppes ham.
    56'
    Eventyrlig sjanse for Boli! Dribler av to Haugesund-menn, men alene med Bråtveit fra spiss vinkel stoppes av FKH-keeperen. Corner for Stabæk.
    57'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: John Hou Sæter
    Ut: Tonny Brochmann
    61'
    Stabæk 2 - 0 FK Haugesund
    Målgivende: Ohi Omoijuanfo
    Nydelig angrepsspill av Stabæk! Nydelig stikker fra Ohi mot Boli som har lurt offsidefellen. Alene med keeper hamrer han ballen via tverrliggeren og i mål. Bråtveit fikk aldri opp hanskene der.
    62'
    Kallevåg legger inn, men Stabæk får klarert til en corner.
    65'
    Lang corner som går over alle i feltet.
    65'
    Inn: Kristoffer Velde
    Ut: Bruno Leite
    67'
    Stabæk ligger veldig kompakte nå. Haugesund fyller på med folk, men finner ikke åpningen i Stabæk-forsvaret. Samtidig er det farlig hver gang Boli og Ohi truer på kontring.
    76'
    Frispark til FKH i svært farlig posisjon! Stabæk blir avblåst for hands.
    77'
    Inn: Ola Brynhildsen
    Ut: Franck Boli
    Tomålsscoreren går av banen - til stående applaus fra de heroiske fremmøtte.
    77'
    I muren og til corner fra Stølås. Svakt utnyttet.
    78'
    Inn: Anthony Ikedi
    Ut: Sondre Tronstad
    Nytt bytte, denne gang fra gjestene.
    78'
    Corneren er svakt utnyttet.
    80'
    Nesten til Sæther! Gjennombruddspasningen er god, men akkurat for lang for Stabæk-angriperen.
    80'
    Haugesund angriper og får slått inn et godt innlegg, Kallevåg stuper inn og får hodet på den - men headingen går et par meter over mål.
    81'
    Stabæk kjemper hardt og er fortsatt kompakte. Bråtveit ser ingen annen mulighet enn å slå langt - og den går helt over til keeperkollega Sayouba.
    83'
    Nesten en fin kontringsmulighet for Brynhildsen, men Ohis pasning blir brutt.
    84'
    Oi! Haugesund slår inn fra høyre, men Demidov får klarert - på to forsøk. Ikke helt tillitvekkende av Stabæk-stopperen.
    85'
    GIGANTSJANSE FOR KALLEVÅG! Innkastet blir kastet helt inn i fem-meteren, Demidov feilberegner totalt og ballen lander på Kallevåg, helt alene og fem meter fra mål. Men han er ikke klar for den, den treffer ham og ikke motsatt, avslutningen går rett på Sayouba.
    86'
    Inn: Martin Rønning Ovenstad
    Ut: Hugo Vetlesen
    86'
    Det var nok muligheten FKH måtte satt. Nå går det mot tre svært viktige Stabæk-poeng.
    88'
    Ohi ligger nede mens Brynhildsen går mot mål. Skuddet blir blokkert og Ohi har det nok ikke sååå ille.
    89'
    Luften har gått ut av FKH nå. Men de får et frispark på vei fram i banen.
    90'
    Fire minutter er lagt til.
    90'+1
    Frispark til Stabæk, Ohi blir lagt i bakken av Stølås.
    90'+2
    Mål for FK Haugesund!
    Stabæk 2 - 1 FK Haugesund
    Mål: Kristoffer Velde
    Sayouba glipper ballen! Og da scorer Haugesund! Et innkast er egentlig keepermat for Stabæks sisteskanse, men han glipper den, klareringen etter er ikke god og Kristoffer Velde klemmer den inn på hel volley! Vi har kamp igjen!
    90'+2
    Nesten sjanse! Men det er offside. Stabæk ser fryktelig ustø ut her nå.
    90'+4
    Brynhildsen, da! Han og Ohi løper opp for å kontre inn, men det går for sakte og pasningen til Ohi blir brutt.