Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Jordi Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta, S. Roberto; Messi ,Suarez.
    Rolig åpning på oppgjøret. Barcelona med - som alltid - mye ball innledningsvis.
    Tidlig gult for Gelson.
    6'
    Suarez bommer på en pasning og tråkker på Fernandes. Frispark til hjemmelaget.
    7'
    Kort corner fra Messi. Ender med at Roberto får frispark en 20 centimeter fra cornerflagget.
    8'
    Messi slår inn. Ender i ingenting.
    9'
    Pique lager frispark mot seg på 35 meter. Gjøres klart for skudd...
    13'
    Neida. Chippes inn på bakerste, der Mathieu slår inn igjen i boks. Blir klarert på fem meter.
    14'
    Skytes fra distanse fra Piccini. Godt forsøk, men det går et par meter over mål.
    17'
    Messi slipper til Alba, som igjen slipper til Suarez på åpent mål. Suarez bommer, men "heldigvis" for spissen er Alba i offside.
    18'
    Iniesta slår Suarez i bakrom, men nå er det spissen som er i offside. God linje fra Sporting de første 20-21 minuttene.
    20'
    Bruno Fernandes får tid og rom. Kjører en frekk skuddfinte, før han fyrer av. Skuddet har god retning, men det går rett i julenøttene til Umutiti. Aj!
    21'
    Barca på ingen måte imponert de første 23-24 minuttene. Sporting er gode og henger i tauene - enn så lenge.
    24'
    Umtiti får til slutt frispark mot seg.
    26'
    Suarez kommer skrått på alene med Patriciov etter en lekker ball av Roberto. Svak avslutning av spissen, som reddes enkelt av portugiseren.
    28'
    Sporting farlig frempå. Godt legg fra Acuna, men innlegget stanges til corner av Umtiti.
    29'
    Fernandes med en kort variant. Drar seg inn i banen og skyter. Ter Stegen fint nede og redder.
    30'
    Barca sliter med å bryte gjennom den tette Sporting-muren. De forsvarer seg godt, hjemmelaget fra Portugal.
    31'
    Pique legger Battaglia i bakken etter at argentineren har spilt fra seg ballen. Ikke lov. Frispark.
    31'
    Fernandes skyter, rett i blokka. Svakt utnyttet av et lag som må utnytte slike situasjoner bedre, om de skal slå et av verdens beste lag!
    32'
    Mathieu redder hjemmelaget! Et frispark slås inn i Sporting-boksen. Pique vinner en duell og holder på å finne en umarkert Suarez på bakerste stolpe, men Mathieu redder hjemmelaget med en liten stuss som gjør at portugiserne får klarert!
    37'
    Seydou Doumbia
    Prøver å filme seg til straffe. Nei, kompis, det funker ikke. Gult på deg.
    40'
    Doumbia sliter og halter. Ser ut som Bas Dost gjør seg klar.
    42'
    Messi drar av Coates som om det er en 5-åring i parken inne i Sportings boks. Så lekende lett, men forsøket klareres på fire meter.
    43'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Bas Dost
    Ut: Seydou Doumbia
    Ivorianeren må gi seg. Klarer ikke fortsette etter at han fikk gult for å filme seg til straffe...
    44'
    To minutter er lagt til.
    45'
    45'+3
    46'
    Og vi er i gang med de siste 45 fra Portugal og Sporting.
    47'
    Sporting scorer selvmål!
    Sporting 0 - 1 Barcelona
    Mål: Sebastian Coates
    Gjestene går opp i ledelsen! Et frispark blir slått inn i boksen. Den treffer Coates, så Suarez, så Coates. Triller rolig inn i eget mål, og selvmålet er et faktum. 0-1!
    49'
    Mathieu feller Busquets, som ruller og vrir seg i smerte, og har så vondt, så vondt. Frispark til gjestene.
    50'
    Rakitic slår. Patricio kommer ut og plukker.
    51'
    Cristiano Piccini
    Tar tak i drakta til Iniesta. Kan jo bytte drakt etter kampen, Piccini. Enn så lenge får han gult.
    53'
    Pique i løpsduell med Dost. Dost ordner en corner for hjemmelaget.
    54'
    Tas kort. Ender i klypene på Ter Stegen.
    55'
    Alba blir liggende etter en duell med Dost.
    56'
    Messi kommer alene med keeper, men Mathieu gjør en kjempejobb og avverger all fare med en helt perfekt timet takling! Nydelig!
    57'
    Stanges unna på første.
    57'
    Skjer ikke all verden for øyeblikket. Barcelona med rimelig god kontroll for øyeblikket.
    62'
    Doumbia ble altså byttet ut og skadet seg etter at han "filmet". Det er vel lov å bruke LOL på den.
    63'
    Dommer ser an fordelen når Roberto felles av Mathieu. Frispark til Barcelona på 20 meter...
    64'
    Messi prøver litt. Men ikke nok. Et par meter over.
    65'
    Gelson prøver å dra seg forbi Alba, men det er ikke bare bare. God jobb av backen, som får kontroll på ball.
    66'
    Ter Stegen ute på sykkeltur! Gira feil og bommer helt i boks når han skal bokse et innlegg. Bas Dost vinner duellen, men Umtiti får klarert på fem meter.
    68'
    Gult kort til Barcelona
    Nelson Semedo
    Får et par dårlige touch og blir brutt. Meier ned Fernandes. Gult.
    69'
    Kjempemulighet for Sporting! Hjemmelaget bryter høyt. Dost er uselvisk når han velger å passe istedenfor å skyte fra 11 meter. Bruno banker til fra åtte meter. Rett på Ter Stegen!
    71'
    Inn: Bruno Cesar
    Ut: Marcos Acuna
    74'
    Inn: Jonathan Silva
    Ut: Fabio Coentrao
    75'
    Roberto slår inn fra høyre. Upresist, Suarez når ikke ballen.
    76'
    Ter Stegen kommer ut og holder ball, uten problemer. Svakt slått.
    77'
    Carvalho får tid og rom til å fyre av fra 14 meter. Litt i ubalanse skyter han fire-fem meter over.
    79'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Paulinho
    Ut: Andres Iniesta
    80'
    Fortsatt Barcelona som har god kontroll på oppgjøret. Styrer.
    84'
    Paulinho kommer alene med Patricio, men sisteskansen gjør en kjemperedning og hindrer 0-2!