Chelsea(3-5-2): Courtois - Azpilicueta, David Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Fabregas, Bakayoko, Alonso - Morata, Hazard.
    Atletico Madrid har fortsatt ikke tapt hjemme i sin nye storstue, Wanda Metropolitano. To seire på to mulige kamper.
    2'
    Correa fint ute til venstre når han får ball. Slår inn, men legget er svakt. Courtois plukker enkelt.
    3'
    Roma slo forøvrig Qarabag borte, 2-1 i stad. Det betyr at vinneren av denne kampen vil toppe gruppa. Uavgjort = Chelsea.
    4'
    Hazard forserer fremover i banen og slipper fint ut til Morata. Skyter fra 17 meter. Utenfor.
    5'
    Mer Chelsea. Hazard med et par frekke detaljer ute til høyre. Skyter, men forsøket går rett i nettveggen.
    7'
    Nå er Chelsea gode! Ruller fint opp. Ender med at Moses slår inn fra høyre, men Thomas gjør en god jobb i egen boks og klarerer.
    8'
    Chelsea nære - igjen. Morata får ball av Hazard, men en god jobb av Godin gjør at han skyter under mye press. Like utenfor.
    9'
    Gjestene fra London har vært best i åpningen. Kunne fort ledet med både ett og to mål.
    11'
    Kom an a, Correa! Komme seg ut av offside når din egen keeper har ball?
    12'
    For et vanvittig forsøk av Hazard! Skyter fra 18 meter. Går via Saul og rett i kryss-stolpen!
    13'
    Hazard virker veldig spillesugen. Vært veldig gode det første kvarteret.
    15'
    Rimelig ekstrem statistikk på Fabregas. Over 200 Arsenal-kamper, over 100 Chelsea-kamper og over 100 Barcelona-kamper. Over 100 landskamper og? Selvfølgelig.
    17'
    Frispark til AM ute til høyre. Svakt av Griezmann, som slår den over alt og alle.
    20'
    Kanté feller Luis i en ren duell om ballen. Frispark, men den virket veldig tvilsom.
    21'
    Mer Chelsea! Et lekkert legg fra Luiz til Morata, som header fra seks meter. Får bra kraft i headingen, men Oblak slår greit ut til corner.
    23'
    Svakt slått av Fabregas. Stanges unna.
    25'
    Og vi har mer Chelsea! Fine kombinasjoner. Kanté legger igjen til belgieren, som klemmer til fra 20 meter. Rett på Oblak.
    27'
    Og vi har.... enda mer Chelsea! Hazard utfordrer Juanfran ute til venstre. Frispark til Chelsea i fin-fin posisjon...
    29'
    ...Brukbart slått, men Saul får stanget unna.
    31'
    Chelsea kjører virkelig. Atletico er nesten ikke over midten nå.
    33'
    Bakayoko med en stikker gjennom til Fabregas. Spanjolen ser at ballen touches, og skjermer den ut til corner.
    34'
    Kort corner. Ender med at Morata pådrar seg frispark.
    35'
    Skjønner at hjemmefansen er frustrerte. Fryktelig svak omgang av Atletico.
    36'
    Juanfran slår inn mot Griezmann, som nesten når ballen på første stolpe. Gjestene får klarert i siste liten.
    37'
    Carrasco skyter. Via Cahill og ut til corner. Atletico mer med nå.
    38'
    Det blåses straffe!
    39'
    Hernandez rives i bakken av David Luiz, og dommer peker på straffemerket! Aj, aj, aj!
    40'
    Atletico Madrid scorer på straffe!
    Atletico Madrid 1 - 0 Chelsea
    Mål: Antoine Griezmann
    Hamrer inn 1-0. Midt i mål.
    40'
    Så ufortjent, så ufortjent, men likevel. Det er mål som teller i fotball, ikke antall sjanser. Men: Har ikke troen på at det siste målet er scoret i denne kampen!
    41'
    Alonso skyter på halvvolley fra 18 meter. Via magen til Filipe Luis og ut til corner. Nesten!
    42'
    Cahill får skutt, via Thomas. Ender til slutt med en ny corner.
    43'
    Luis er god i egen boks og stanger unna. Chelsea beholder ball.
    44'
    Lagt til ett minutt.
    45'
    Kjempemulighet for Atletico! Den er svær! Koke skyter fra 18 meter. Courtois må gi retur, men fra ti meter setter Saul returen en meter utenfor!
    45'+2
    45'+2
    46'
    Vi er i gang igjen!
    46'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Thomas Partey
    Thomas er for røff med en feilvendt Morata. Hagesaks. Gult.
    47'
    Svakt slått av Fabregas. Klareres på første inne i boksen.
    47'
    Koke slår inn i boks. Saul knuser Bakayoko i duell, men header utenfor. Livlig åpning i den andre omgangen!
    49'
    Batshuayi og Pedro er blant spillerne som varmer opp for gjestene.
    50'
    Azpilicueta med et flott innlegg på bakerste. Morata er sekundet for sent ute!
    51'
    Antoine Griezmann
    Gult på Griezmann. Grisetakler Hazard på vei fremover.
    54'
    Correa med en crosser i bakrom retning Carrasco. Cahill leser dog spillet godt og header rolig ned til Fabregas.
    55'
    Chelsea med mye ball for tiden, men AM forsvarer seg godt. Slipper til lite.
    57'
    Mål for Chelsea!
    Atletico Madrid 1 - 1 Chelsea
    Mål: Alvaro Morata
    Målgivende: Eden Hazard
    Alvaro Morata utligner til 1-1! Hazard får ball ute til venstre og slår hardt inn. Morata får hodet på ballen fra fem meter og stusser inn 1-1!
    60'
    Dermed er det Chelsea som leder gruppa.
    61'
    Fabregas bommer på nesten åpent mål fra fem meter! Hazard slipper genialt til Fabregas, som blir svært overrasket over at han får ballen. Så overrasket at han ikke klarer å stokke beina. Skuddet går like utenfor!
    62'
    For en eventyrlig mulighet! Aj, aj, aj. Der burde Fabregas satt inn 1-2!
    63'
    Mer Chelsea. Frispark på 20 meter, ute til høyre...
    64'
    ...Saul får klarert.
    65'
    Correa kommer rundt på høyre. Slår inn, David Luiz klarerer til corner.
    66'
    Chelsea får frispark i egen boks.
    67'
    Moses slår inn fra høyre. Det klareres, ballen ender hos Hazard. Han prøver å slippe til Morata, men Godin leser og bryter.
    68'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Fernando Torres
    Ut: Yannick Carrasco
    Ikke gjort veldig mye i dag, Carrasco. Inn med.........Fernando Torres!
    69'
    Inn: Osvaldo Nicolas Fabian Gaitan
    Ut: Angel Correa
    71'
    Bare Chelsea nå. Kjører, gjestene.
    72'
    Kanté får skutt fra 14 meter. Forsøket går utenfor.
    73'
    Morata kommer helt alene med Oblak, men tuppen fra spanjolen går en drøy meter utenfor! Kjempemulighet!
    74'
    Torres skyter fra 20 meter. Slapt.
    76'
    Inn: Jose Gimenez
    Ut: Thomas Partey
    77'
    Willian gjør seg klar for å komme innnpå.
    79'
    Cahill legger Griezmann i bakken. Soleklart frispark...
    80'
    Ufattelig svakt av Griezmann. Stanges enkelt unna.
    80'
    Rundt ti igjen. Har vi en vinner i dette oppgjøret?
    81'
    Skuddforsøk/innleggsforsøk fra Saul. Svakt, Courtois har stålkontroll og golder.
    81'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Michy Batshuayi
    Ut: Alvaro Morata
    82'
    Inn: Willian
    Ut: Eden Hazard
    82'
    Fabregas prøver å stikke gjennom Batshuayi, men ballen er for upresis. Atletico tar over.
    84'
    Grusom feilpasning fra Wililan på egen halvdel. Ender hos Griezmann, men skuddforsøket fra franskmannen går utenfor.
    85'
    Inn: Andreas Christensen
    Ut: Cesc Fabregas
    86'
    Atletico med mye ball, men skaper lite.
    88'
    Gimenez skyter fra distanse. Over mål.
    90'+1
    Atletico Madrid 1 - 2 Chelsea
    Mål: Michy Batshuayi
    Den belgiske innbytteren sender Chelsea til himmels! Alonso slår inn, og på fire meter dukker Batshuayi opp og pirker inn 1-2!