Ble dekket av Morten Asbjørnsen

Ganske slagkraftige lag. Sparer ikke veldig på kruttet, hverken Soton eller Spurs. Og nysigneringen Gedson Fernandes får sin første kamp fra start for bortelaget.
    LIIIIKE UTENFOR! Lucas Moura finner Alli, som igjen triller Son gjennom. Fra skrå vinkel prøver sørkoreaneren å hamre ballen i motsatt, men det går akkurat ikke. Næææære!
    9'
    ANNULLERT! Lo Celso tror han har sendt gjestene i føringen etter å ha bredsidet ballen i mål, men den er så vidt innom Son - og han står i offside. Da blir ikke det tellende.
    29'
    Det VAR-es, men bildene viser at avgjørelsen er riktig.
    29'
    KJEMPEREDNING! Lo Celso flikker ballen nydelig til Alli, som setter opp Lucas Moura. Brassen kommer alene med keeper, riktignok under press, men der skal det da være mål. Gunn varter opp med en solid benparade.
    34'
    REDNING PÅ STREK! Ings varter opp med et lite mesterstykke idet han demper ballen med brystet og samtidig lurer en utrusende Lloris. Lemper ballen mot mål, men Tanganga kommer løpende til og får klarert i aller siste liten!
    36'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Moussa Djenepo
    Ut: Stuart Armstrong
    43'
    Nesten for Ings! Obafemi kommer rundt på høyresiden og finner Ings stormene inn mot første stolpe. Ballen er hard og lav, og Ings prøver å styre kula i lengste hjørne, men ballen sniker seg like utenfor stolpen!
    53'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Gedson
    56'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Southampton 0 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Son Heung-min
    59'
    Målet til Son blir stående etter to sjekker i VAR. Både offside, og Alli som løper ned Danso foran Son. Begge to er innafor etter VAR-sjekk, og dermed står scoringen!
    61'
    Son er i fyr og flamme nå! Jakter bakrom på en langball fra Lo Celso, og skyter på første berøring fra 11-12 meters hold. Får til en god avslutning i lufta der, men ballen går en halv meter over mål.
    63'
    Inn: Boufal Sofiane
    Ut: Kevin Danso
    71'
    Inn: Che Adams
    Ut: Michael Obafemi
    74'
    Gult kort til Southampton
    Ryan Bertrand
    78'
    Godt forsøk fra Ings som går for gull fra distanse, men ballen sniker seg utenfor stolpen nok en gang!
    80'
    Ny, stor sjanse for Danny Ings! Får stå alene i boks fra 7-8 meter og heade, men får ikke styrt kula mellom stengene!