Ble dekket av Morten Asbjørnsen

Hei, og velkommen til FA-cupkampen mellom Southampton og Tottenham. Avansement står på spill!
    Southampton (4-4-2): Gunn - Danso, Stephens, Bednarek, Bertrand - Armstrong, Ward-Prowse, Højbjerg, Redmond - Obafemi, Ings
    Tottenham (4-2-3-1): Lloris - Aurier, Alderweireld, Sánchez, Tanganga - Gedson Fernandes, Winks - Lo Celso, Alli, Son - Lucas Moura
    Ganske slagkraftige lag. Sparer ikke veldig på kruttet, hverken Soton eller Spurs. Og nysigneringen Gedson Fernandes får sin første kamp fra start for bortelaget.
    Redmond legger inn mot bakre, men Lloris er våken. Kommer ut og plukker.
    2'
    Son og Lucas Moura kombinerer fint, før sistnevnte forsøker å tre gjennom Alli. Det går akkurat ikke.
    3'
    Soton triller ball i bakre rekker. Vært en ganske rolig åpning på kampen.
    5'
    Lang ball fra Bertrand mot Ings, men den blir litt for lang.
    6'
    Fin vending av Lo Celso, og den henger ikke Bednarek med på. Frispark.
    8'
    Lo Celso blir liggende litt, men kommer seg etter hvert opp. Bednarek blir snakket til.
    8'
    LIIIIKE UTENFOR! Lucas Moura finner Alli, som igjen triller Son gjennom. Fra skrå vinkel prøver sørkoreaneren å hamre ballen i motsatt, men det går akkurat ikke. Næææære!
    9'
    Danso feilberegner og tar Lucas Moura.
    10'
    Son vinkes av. Er på feil side av linjen.
    10'
    Nok et frispark til Spurs. Denne gang er Redmond synderen. River ned Gedson Fernandes.
    12'
    Aurier header Alli gjennom, men han får et touch som er akkurat litt for langt. Gunn kan plukke ballen rett foran Allis bein.
    13'
    Corner til Soton: Misbruker muligheten, men hjemmelaget beholder ballen. Redmond gjør en fin jobb, før det til slutt ender i nok en corner for Southampton.
    16'
    Corner til Soton: Bra slått, men Tanganga holder Stephens unna. Stopperen klarer ikke heade ballen mot mål.
    17'
    Ballen i bakrom mot Ings er god, men Davinson Sanchez er både rask og sterk. Holder spissen unna nok til at Lloris kommer først på ball.
    18'
    Bra innlegg av Bertrand, men Alderweireld får hodet på ball.
    19'
    Hardt inn fra Obafemi, men Ings er en skostørrelse eller to unna å pirke ballen over streken.
    20'
    Southampton inne i en god stim nå.
    20'
    Son slår inn. Blokkeres til corner.
    22'
    Stusset opp i lufta, og det er nææære at Moura etter hvert får kontroll på den.
    23'
    Ings finner Stephens i feltet, men den headingen mot mål virker mer som om han header tilbake til egen keeper.
    25'
    Corner til Soton: Spurs-forsvarerne tar seg fint av den.
    27'
    ANNULLERT! Lo Celso tror han har sendt gjestene i føringen etter å ha bredsidet ballen i mål, men den er så vidt innom Son - og han står i offside. Da blir ikke det tellende.
    29'
    Det VAR-es, men bildene viser at avgjørelsen er riktig.
    29'
    Gedson Fernandes header ned til Alli, som fyrer av på halvspretten. Højbjerg kommer i veien.
    31'
    Sanchez bommer på ballen, men den spretter gjestenes vei etterpå. Stopperen slipper med skrekken.
    32'
    Davinson Sanchez regelrett bommer på ballen, men den spretter gjestenes vei etterpå. Slipper med skrekken, stopperen.
    32'
    KJEMPEREDNING! Lo Celso flikker ballen nydelig til Alli, som setter opp Lucas Moura. Brassen kommer alene med keeper, riktignok under press, men der skal det da være mål. Gunn varter opp med en solid benparade.
    34'
    Corner til Spurs: Får ingenting ut av den.
    34'
    REDNING PÅ STREK! Ings varter opp med et lite mesterstykke idet han demper ballen med brystet og samtidig lurer en utrusende Lloris. Lemper ballen mot mål, men Tanganga kommer løpende til og får klarert i aller siste liten!
    36'
    Armstrong er heldig med medtaket, men da blir det også delvis farlig. Prøver et innlegg, men nærmest skyter ballen i ansiktet til Tanganga.
    39'
    Corner til Soton: Bra slått, men ingen medspiller kommer på ball.
    39'
    Son har masse plass å løpe i, men Bednarek gjør en meget solid stopperplass. Venter ut sørkoreaneren.
    40'
    Armstrong får behandling på banen.
    42'
    Halter av banen, Armstrong. Satte seg bare ned langt unna spillet, så det er jo ikke et godt tegn.
    43'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Moussa Djenepo
    Ut: Stuart Armstrong
    43'
    Obafemi setter på turboen og blir vippet av balansen av Son. Frispark i god posisjon for hjemmelaget.
    45'
    Ward-Prowse forsøker seg på frisparket, men Lloris har full kontroll.
    45'+1
    Måker i monitor nå. Sekunder igjen av omgangen.
    45'+2
    Pause! Det står 0-0, men det har vært en morsom fotballkamp tross resultatet. Spurs med flest sjanser - og Lucas Moura kanskje nærmest av alle da han kom alene med Gunn. Men Soton har ikke vært ufarlige. Ings sitt forsøk som ble reddet på strek av Tanganga er et bevis på det.
    Redmond går forbi Tanganga, prøver å slippe til Obafemi, men det går ikke.
    46'
    Corner til Soton: Moura header unna.
    47'
    Frispark til Spurs like utenfor 16-meteren. Det etter at Alli har tatt et løp mot mål, men mistet ballen. Etter litt frem og tilbake blir Lo Celco felt, og dette må da være drømmehold for et frispark!
    50'
    Lucas Moura prøver keeperhjørne, men Gunn har stålkontroll på forsøket fra brasilianeren.
    51'
    Nesten for Ings! Obafemi kommer rundt på høyresiden og finner Ings stormene inn mot første stolpe. Ballen er hard og lav, og Ings prøver å styre kula i lengste hjørne, men ballen sniker seg like utenfor stolpen!
    53'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Gedson
    56'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Southampton 0 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Son Heung-min
    SON SKAL DET GJØRES! Kanten hamrer ballen ned i lengste hjørne med venstrefoten, men det kan bli annullert det her! Ikke helt sikkert at denne blir stående.
    59'
    Målet til Son blir stående etter to sjekker i VAR. Både offside, og Alli som løper ned Danso foran Son. Begge to er innafor etter VAR-sjekk, og dermed står scoringen!
    61'
    Son er i fyr og flamme nå! Jakter bakrom på en langball fra Lo Celso, og skyter på første berøring fra 11-12 meters hold. Får til en god avslutning i lufta der, men ballen går en halv meter over mål.
    63'
    Mye rusk bakover i banen for Tottenham. Southampton jager godt, og er virkelig på hugget her, men de klarer ikke å straffe Spurs for sine feil her.
    67'
    Lamela med nydelig initiativ. Fører ball sentralt i banen før han stikker gjennom mot Son, men Gunn er våkent ute og klarerer før kanten når ballen.
    71'
    Inn: Boufal Sofiane
    Ut: Kevin Danso
    71'
    Inn: Che Adams
    Ut: Michael Obafemi
    Gjør grep her, Southampton. Setter inn på offensive spillere for å snu dette.
    74'
    Redmond prøver å finne Ings i boks, men Sanchez ser ut til å klarere ballen foran spissen, det klarer han akkurat ikke, men da kommer ballen brått på spissen som ikke får kontroll på ballen.
    76'
    Lo Celso blir liggende nede å holde seg til halsen etter en duell med Bertrand. Bildene viser at han får en albue rett i halsen. Ser ikke god ut den.
    77'
    Gult kort til Southampton
    Ryan Bertrand
    78'
    Godt forsøk fra Ings som går for gull fra distanse, men ballen sniker seg utenfor stolpen nok en gang!
    80'
    Ny, stor sjanse for Danny Ings! Får stå alene i boks fra 7-8 meter og heade, men får ikke styrt kula mellom stengene!
    84'
    Mål for Southampton!
    Southampton 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Boufal Sofiane
    SÅ KOMMER UTLIGNINGEN! Og det er kongen boufaler! Klemmer til med venstrefoten fra rundt 16 meter opp i nettaket! Helt sjanseløs der Lloris!