Ble dekket av VG Sporten

Stor mulighet til Liverpool! Wijnaldum får ballen like innenfor 16-meteren. Han tar imot og spiller på tvers. Der står Mané klar. Han prøver å sette ballen oppe i det lengste krysset, men Forster gjør en god redning. Corner.
    28'
    Stor mulighet til Liverpool! Mané blir spilt gjennom, og han er tilsynelatende alene med Forster. Han toucher ballen ut mot høyre og skyter, men der kommer en oppofrende van Dijk og kaster seg foran ballen. Corner.
    41'
    45'+2
    46'
    Roberto Firmino går i bakken i duell med van Dijk, og han mener at han skulle hatt straffe der. Den hadde vært billig.
    48'
    Stor sjanse til Liverpool! Firmino og Coutinho kommer i en to mot en-situasjon mot José Fonte. Sistnevnte får ballen på 20 meter, tar den med seg og skyter. Han sleiver ballen utenfor - samtidig som han blir taklet av stopperen. Det ender med utspill.
    50'
    Stor sjanse til Liverpool! Coutinho svinger et korridorfrispark inn fra siden, og i boksen kommer Matip løpende inn. Han kommer ikke først på ballen, og Austin får - noe heldig - slått ballen ut til corner.
    58'
    Firmino får ballen 12 meter fra mål, og han tar den med seg innover. Han har nesten hele målet åpent, men brassen tupper kula like utenfor.
    66'
    Coutinho svinger corneren inn. Cédric Soares får ballen unna.
    77'
    For noen sjanser Liverpool har brent! Sturridge kjører karusell med Redmond og legger inn mot bakre stolpe. Clyne møter ballen i stor fart. Headingen ser ut til å gå inn i det motsatte hjørnet, men sniker seg på utsiden av stolpen.