0-2
1-2
420
757
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Southampton FC på egen banehalvdel.
    3'
    Anass Zaroury
    Sjanse! Hull City avanserer forover, men Anass Zaroury avslutter utenfor.
    6'
    Joe Rothwell
    Southampton FC angriper i Southampton. Joe Rothwell avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Hull City, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Hjørnespark til Southampton
    9'
    10'
    Jaden Philogene-Bidace
    Jaden Philogene-Bidace (Hull City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Mål for Hull City!
    Southampton 0 - 1 Hull City
    Mål: Anass Zaroury
    Anass Zaroury dundrer ballen i mål og Hull City tar ledelsen 0-1 på St. Mary's Stadium.
    11'
    Hull City angriper, men avslutningen til Jaden Philogene-Bidace går utenfor.
    13'
    Samuel Edozie
    Målsjanse! Samuel Edozie (Southampton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Hull City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Hull City fosser forover og Jaden Philogene-Bidace fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Gult kort til Southampton
    Kyle Walker-Peters
    Kyle Walker-Peters (Southampton FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    23'
    Abdulkadir Ömür
    Abdulkadir Ömür (Hull City) kommer seg fri på St. Mary's Stadium, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Spillet på St. Mary's Stadium er stoppet midlertidig fordi Anass Zaroury ligger nede.
    24'
    Anass Zaroury er på beina igjen og fortsetter kampen.
    27'
    Frispark for Hull City på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Frispark for Southampton FC på egen banehalvdel.
    32'
    Jean Seri
    Hull City angriper, men avslutningen til Jean Seri går utenfor.
    36'
    Southampton 0 - 2 Hull City
    Mål: Fabio Carvalho
    Målgivende: Jaden Philogene-Bidace
    Mål! Fabio Carvalho øker Hull Citys ledelse til 0-2 på St. Mary's Stadium. Flott spill fra Jaden Philogene-Bidace før målet.
    36'
    40'
    Målsjanse! Anass Zaroury (Hull City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Southampton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark til Hull City på halvdelen til Southampton FC.
    43'
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Che Adams
    Ut: Sekou Mara
    Sekou Mara (Southampton FC) erstattes av Che Adams.
    46'
    Inn: Joe Aribo
    Ut: Joe Rothwell
    Southampton FC bytter ut Joe Rothwell med Joe Aribo.
    46'
    Inn: David Brooks
    Ut: Adam Armstrong
    Southampton FC gjør sitt tredje bytte. Adam Armstrong erstattes av David Brooks.
    46'
    Hull City angriper i Southampton, men blir avblåst for offside.
    47'
    Skudd utenfor mål, Southampton
    50'
    Southampton FC angriper, men Oliver Langford blåser for offside.
    51'
    52'
    I Southampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Oliver Langford tildeler Hull City en corner. Anass Zaroury sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Southampton fordi Kyle Walker-Peters får behandling for en skade på banen.
    55'
    58'
    Ryan Manning
    Sjanse! Southampton FC avanserer forover, men Ryan Manning avslutter utenfor.
    59'
    Inn: Ryan Fraser
    Ut: Samuel Edozie
    Southampton FC bytter ut Samuel Edozie med Ryan Fraser. Dette er det fjerde byttet som Russell Martin gjør i dagens kamp.
    59'
    Che Adams
    Che Adams (Southampton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Kyle Walker-Peters er på beina igjen og fortsetter kampen på St. Mary's Stadium.
    60'
    61'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Hull City på egen banehalvdel.
    61'
    Oliver Langford tildeler Hull City en corner. Anass Zaroury sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Spillerbytte - Hull City
    Inn: Tyler Morton
    Ut: Jean Seri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hull City. Inn kommer Tyler Morton, mens Jean Seri tar plass på benken.
    63'
    Inn: Ozan Tufan
    Ut: Abdulkadir Ömür
    Bytte for Hull City. Ozan Tufan kommer inn for Abdulkadir Ömür på St. Mary's Stadium.
    63'
    66'
    67'
    68'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Southampton FC.
    70'
    Inn: Kamal-Deen Sulemana
    Ut: Stuart Armstrong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Southampton FC. Inn kommer Kamal-Deen Sulemana, mens Stuart Armstrong tar plass på benken.
    70'
    Frispark Southampton FC.
    72'
    73'
    Che Adams
    Sjanse til Southampton FC! Che Adams er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Gult kort til Hull City
    Alfie Jones
    Alfie Jones (Hull City) mottar sitt første gule kort for dagen på St. Mary's Stadium.
    78'
    I Southampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    78'
    Målsjanse på St. Mary's Stadium! Anass Zaroury fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    Joe Aribo
    Målsjanse til Southampton FC! Joe Aribo treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    Frispark Hull City.
    82'
    Hull City fosser fremover, men Jacob Greaves går rett i offsidefella.
    83'
    Inn: Matty Jacobs
    Ut: Anass Zaroury
    Liam Rosenior gjør dagens fjerde bytte i Southampton, når han tar ut Anass Zaroury og setter inn Matty Jacobs.
    83'
    Inn: Noss
    Ut: Fabio Carvalho
    Hull City gjør sitt tredje bytte. Fabio Carvalho erstattes av Noss.
    83'
    84'
    Mål for Southampton!
    Southampton 1 - 2 Hull City
    Mål: Joe Aribo
    Målgivende: Che Adams
    Mål! Joe Aribo reduserer til 1-2 på St. Mary's Stadium i Southampton. Che Adams sto for den målgivende pasningen.